Şimdi Ara

Acaba fiber internet mi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 senedir ttnet kullanıyordum ve taahhütümün bitmesine 20 gün kaldı. Bende uygulama üzerinden mesaj attım 24mbit internet için 100 tl ücret çok fazla eğer fiber altyapısı getirmezseniz başka bir iss ile anlaşacağım taahhütüm bitince en azından 100 mbit internete 85 tl alıyorlar dedim. 2 saat sonra internet gitti ve aradığımda bölgenizde 2 günlük bir çalışma olacak ama çalışma içeriğini not düşmemişler dedi müşteri temsilcisi. Bende durumu anlattım fiber internet altyapısı kuruyor olabilirler mi dedim net bir cevap vermedi. Ama böyle düşünmeme neden olan asıl konuya geliyorum. İnternet gitmeden önceki ve sonraki modem değerlerini atıyorum. Maximum veri oranı ve snr margin değeri yükseliyor acaba fiber altyapı çalışması yapılıyor olabilir mi yoksa kafamda mı kuruyorum? :)

Acaba fiber internet mi geliyorAcaba fiber internet mi geliyor

• Bölge Santrale sor hocam. Yakınlarda vardır mutlaka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin santralde zaten fiber var, bu biraz denk gelme olmuş. İki olayın birbiriyle alakası yok. Siz fiber istiyorsunuz diye 2 saat içinde evinize fiber çekme işlemlerine başlama ihtimalleri benim sizin oğlunuz olma ihtimalinden düşüktür :D o yüzden boşa şeyyapmayın. Siz 100 mbit Turknete geçin 95 liraya keyfini sürün.
  • Altyapı çalışmalarına başladık tarzı bir mesaj attılar ama heyecanlandım değerler yükselince doğal olarak :d gelmez diyorsunuz yani

• Düşündüklerin tamamen doğru fiber geliyor evine 2 saat içinde işlemlerle başladılar ise muhtemelen 48 saat sonra kapına fiber kablosu sonlandıracaklardır hocam ama rüyanda tabiki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber geliyor ama ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.