< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Acaba futbolcu olabilirmiyim ?
-
-
torpilin, nüfüslu geniş çevren akraban yoksa garibanın biriysen zor.
avustralya da elamanın biri 32 yaşında profesyonel lisanslı olmuştu, sizce türkiye de böyle bir şey mümkün mü?
bu ülkede rahat huzur refah mı istiyorsun o zaman T-O-R-P-İ-L OLACAK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 16 Haziran 2020; 20:4:46 > -
zaten kulüplerde vs oynamadıysan, sokak arasında iyi olsan nolcak
iyi olsaydın kulüplerde vs zaten biri çekerdi seni merak etme
parlardın illa, iyi falan değilsin ortanın iyisisin
olamıcaksın
veya amatör olursun
bitter truths mate
-
19 yaşında çok zor bence. Amatör kulüp bulursun belki. Şahsen futbolu becerebilmeyi çok isterdim arada bir halısahaya gitmek bile iyi zevk veriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz geç kalmışsın hocam. Bir altyapı geçmişin vs yokmu yani hali sahada arkadaşlarının arasında güzel oynuyor olabilirsin ama prof. Futbol bambaşka bir şey. Eğer cidden yeteneğin varsa bence her şeyi bırakıp üstüne git derim ortalama bir ptt 1. Lig takimina kapak atabilsen bile hayatın kurtulur. Okuduktan sonra 4-5k maaşa sürünürken milyonlar alan futbolculari izleyip kafanı duvarlara vurursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doatum benim oynadığım yerler bir izleyicinin bile bulunmadığı halı sahalardan falan bahsediyorum beni kim görüp alacakki ? Zaten hayatımda hiç resmi bir futbol akademisine gidip bir koçun önünde oynamadım ki, şu anda da o kadar pişmanım ki küçüklüğümden beri bi akademiye gitmediğim için.. Bana iyi oynuyorsun diyen ya arkadaşlarım ya da okuldaki hocalar falan. Ama onlar öylesine söylemiyolar çünkü gerçekten iyi oynuyorum. Sadece kendimi geliştirmek için nereye gidebilirim ve bu işlerin nasıl yürüdüğnü anlamak için burada soru sordum.
Saygılar ..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Doğru söylüyorsunuz 😂 youtube'ta baya izlemiştim onları, bir maçta 99 kavga çıkmazsa olmuyor onlarda
Üniversiteyi kazan. Derslerden arta kalan zamanda (16:00 dan sonra ve hafta sonu) okulun futbol takımı veya ordaki ilçe amatör takımına gider hocayla konuşursun. Seni dener, antreman yaparsın. Hocalar yetenek görürse seni yönlendirir. Ücretli futbol okulları var. Saatleri uygunsa katılırsın.
Futboldan hiç anlamayan birinin düşünceleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3DCA2A8C8 -- 17 Haziran 2020; 0:48:47 >
19 yaş çok geç dostum. İşte bizdeki hata da bu. Çocuk neye yetenekliyse ona yönlendirilmiyor. Lise bitince zaten yaş 19'u buluyor. O saatten sonrada çoğu şey için geç kalınmış oluyor.
-
İlk 11'ini bile tamamlayamayan bir sürü amatör kulüp var. Gir birine oyna
Buffon yanlış hatırlamıyorsam 19 unda 0 dan kariyerini başlatmıştı. Eğer istiyorsan denemeye değer.
bu iş çocukken altyapıyla başlar zamanında bende çok istemiştim fakat bütün sülale okumamı istedi
futbolcu olsaydım en kötü fenerdeki tolgay veya sadık gibi falan olurdum herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 17 Haziran 2020; 1:42:42 >
Olumsuz yorumlar illaki gelecektir ama ben sana söyleyeyim
Denemekten zarar gelmez
Ben de 16-17 yaslarimda Beşiktaş futbol okuluna gittim orada iyi olanlari altyapıya gonderiyorlardi birkaç kisi gitti hatta. Normalde 17 yaşa da gec derler hatta çoğu futbol okulu almaz. Bende yetenek yok o ayrı:D
Madem seviyorsun yeteneğin var dene. İçinde kalmasın. Yapanilecegin her seyi yap gir amatöre filan da. Amatore alirlar emin ol benim 18-19 yas arkadaslari amatore almışlardı amatore alinirsin kesin.
Üniversitede filan da gir futbol takimina.
Başarılar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hevesini kırmak gibi olmasın baştan söyleyeyim ama bazı gerçeklerle yüzleşmen gerekecek böyle bir niyeti ciddiye dönüştürmek istiyorsan. Şöyle başlayayım bahsettiğin halı sahalar bizim bildiğimiz maksimum 7 x 7 maç yaptığımız amatör sahalarsa gerçek saha ölçülerinde 11 x 11 oynamayı göz önünde bulundur öncelikle ve halı sahada iyiyim diyorsun ama karşındaki oyuncuların kapasiteleri nedir bunu hesapla. Bir kulüpte ortalama oyuncu bile az çok pres, alan kapatma oyunu takım halinde oynama, oyunu okuma, hocanın direktiflerini karşılayacak psikolojik ve fiziksel gelişmişliğin yanı sıra o saha ölçülerinde 90 dakika çıkaracak vücut kondisyonuna sahiptir. Oynadığın mevkinin püf noktaları nedir bunu teorik olarak bilmekle karşındaki en az senin kadar o beceriye sahip oyuncu karşısında pratikte uygulamak arasında fark çoktur. Kendinde bu eksiklikleri görüyor musun bunu hesapla. Şansını dene keşke dememek için ama olmadığında da hayatını karartma. Başarılar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Aynen öyle yani olmaz çok geç oldu diye bırakmak beni yıkabilir çünkü içimde kalıcak.
Bazen amatör liglerde ya da bazı futbol akademilerinde benden futbolda yüz kat daha kötü oynayan birilerini görünce çok üzülüyorum inan.
Gidip denemekten ya da bi yerlere gelemezsem bile en sevdiğim sporu yapmak yeterli benim için..
Olumlu yorumunuz için sağolun..
Çok doğru söylüyorsunuz halı saha ile büyük sahalar ve insanların önünde oynamak bam başka bişey. Bunu bilerek ve hesaplayarak hareket etmeye çalışacağım, insan hayalinde çok uzak yerlere gidebiliyor ama işin gerçek boyutları de var. Halı sahada karşı karşıya geldiğim defansla liglerdeki defanslar arasında çok fark var.
Yorumunuz için çok sağolun
Biraz geç kalmışsın.
Millet senin yaşında futbolu bırakma planları yapıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz1907 -- 17 Haziran 2020; 11:52:40 >
Doğrudur. Biraz geç uyandım bu işe ):
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
torpilin, nüfüslu geniş çevren akraban yoksa garibanın biriysen zor. avustralya da elamanın biri 32 yaşında profesyonel lisanslı olmuştu, sizce türkiye de böyle bir şey mümkün mü? bu ülkede rahat huzur refah mı istiyorsun o zaman T-O-R-P-İ-L OLACAK |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X