Merhaba arkadaşlar.Benim sorum şu. Meselawww.abc.com adında bir domainim ve onun bir hostu var.Ben upload-download ta kullanmak için geniş bw li bir host alıyorum ve host paketine dahil olan bedava domainimidewww.xyz olarak alıyorum.www.xyz.com daki hosta yüklediğim A.rar dosyasınınwww.xyz.com/A.rar şeklinde indirme adresinin olduğunu biliyoruz.Aynı dosyaya asıl domainimi kullanarak link verebilir miyim?Yaniwww.abc.com/A.rar ?
olur yada olmaz bir bilginiz yok mu?eğer olabiliyorsa çok yararı olacak bana gerçekten...
hostun bulunduğu serverde abc için ayrı klasör, xyz için ayrı klasör açılıp domainler o kalsöre tanıtılır. bu nedenle olmaz..
fakat hostun ip adresini ve gerekli klasörün yolunu öğrenirsen neden olmasın direk ipden link verirsin..
hosting den domain yönlendirmesi yaparsan olabilir belki amawww.abc.com ilewww.xyz.com klasörleri farklı paketlerde olduğu için olmayadabilir denemek lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme