Şimdi Ara

Academy !! PACIFIC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akademime Alınacak 10 İle 56 Arası Player Aranıyor

Avrupa -Chinese Farketmez!

42+ Playerler 60 Levelde

Eziq Leveller İse 40 Levelde Mezun Olunca

Benden Exp Kazanmaları Yanısıra Goldda Vercem !

Adam Başı 5 İle 10m Arası Gold :)

PM Ler Pacificten HeaveN e

• ya biri su academy nasi oldugunu yararlarini ayrintilariyla bi anlatirmi. foruma bakin demeyin bulamadim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdnm47

ya biri su academy nasi oldugunu yararlarini ayrintilariyla bi anlatirmi. foruma bakin demeyin bulamadim

+1

mesela bende 42 lik char var. 60 olana kadar hem sen yaratık kesince bana exp gelio hemde bn kendim yaratık kesince exp gelio. böylece kendim kastığımdan daha çok exp gelio de mi?

senin kestiğin yaratık--bana ve sana exp
    benim kestiğim yaratık--sadece bana exp

bi anlatıverin şunu yaf. tam anlayamamdım
  • Ben gelirim lv 22 okçuyum Ve Çinliyim mutluyum Yarışmacı arkadaşlara başarılar..
    Ama server Eldorado :) Eldoradoda kuran varmı şu olayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiskey -- 25 Temmuz 2007; 13:16:19 >
  • bizim kazancımız ne oluyo bu durumda ???
    yani ben 39 lvlim su an sosun akademisindeyim 40 mezun olucagımı söylüyosunda ben mezun olunca bana ne yararı olucak ?
  • PEKİ BİŞİ SORUCAM BİZİM Bİ ARK LVL 75 GUARDİAN DİE GÖRUNUYO AKADEİDE BENDE LVL 55 İM BENDE ............ GUARDIAN DİE GÖRUNUYORUM ONUN KESTİGİNDNE BANADA GELİOMU EXP???( BEN ON OFF DURUMUM AFRKEDİYOMU)
  • Ya peki bu akademiye nasıl girecez?
  • Bende katılmak isterim ama nasıl ? Nick :HaRY_BoTTeR Wizar & Warloc
  • hahahaha seni sayıylamı yolladılar buraya
    quote:

Orjinalden alıntı: agrasive

Ben gelirim lv 22 okçuyum Ve Çinliyim mutluyum Yarışmacı arkadaşlara başarılar..
    Ama server Eldorado :) Eldoradoda kuran varmı şu olayı?
  • arkadaşlar akademi ne olduğunu anlatırmısınız
  • ben birşeyi merak ettim bu olayda diyelimki...

ben 63 lvllik bi charla akademi kurdum kendime ve yine 63 ve üstünde adamları alabilirmiyim akademiye?

bunun yanı sıra diyelimki ben bu adamları aldım 8 li party e girip aynı yerdemi kasmamız gerekiyor yoksa akademide olmaları yeterlimi?

son olarakda ezik adam aldım diyelim

yine 63 lvl ben ve o 13 lvl adam akademide duruyor 24 saat geçti ve bu adamlar akademiden cıkmak istedi veya ben attım bu 24 saatlik zaman dilimi içerinde kastıkları için bana honor point gelirmi ?
  • üst konda var iyi oku

http://forum.donanimhaber.com/m_15164272/tm.htm
    quote:

Orjinalden alıntı: pamuk52

arkadaşlar akademi ne olduğunu anlatırmısınız
  • cozebildigim kadari ile;

1. akademi kurmak icin 60+ lvl olmaniz gerekli

2. akademiye 60 lvl e kadar oyuncu alabilirsiniz

3. 40 lvl alti oyuncular cirak, 40-60 lvl arasi oyuncular ise guardian asistani olarak girebiliyor

4. cirak olarak aldiginiz oyuncuyu 40 lvl de mezun edebiliyorsunuz cirak 40 lvl oldugunda guardian sizden memnun ise tamam bu eleman oldu hayirlisi ile mezun olsun derse cirak guzel bi exp aliyor

5. guardianin mezun ettigi ciraktan honor puani alabilmesi icin ise ciragi en fazla 30 lvl ken alip 40 lvl de mezun etmesi gerekiyor. 35 lvl cirak alip 40 da mezun ederseniz otomatik gelen honor puanini alamiyorsunuz

6. lakin birde istege bagli cumulated & accumulated puanlari var bunlari cirak ve guardian biriktikce karsi tarafa verebiliyor (sanirim cirak biriken cumulated i verdiginde guardian a honor puani, guardian accumulated i ciraga verdiginde ciraga exp puani geliyor)

7. akademi dusuk lvl oyunculari kasma esasi ile calismiyor, asil amac yuksek lvl lerin dusuk lvl leri oyuna adaptasyon asamasinda kollamasi, bilmediklerini ogretmesi filan

8. bu bildigimiz parti sistemlerinden degil yani direkt mob kesince diger tarafa exp-sp filan gitmiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.