Şimdi Ara

açamıyacağı oyun? kaç wat psu gerekir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amd athlon x2 6000+ am2 3,0ghz, 2048k, am2 box işlemci
    gigabyte MA770-s3, amd 770, ddr2, PCIExp, Socket 940 AM2
    KINGSTON 2gb(2x1) ddr2 800mhz ram
    seagate 250gb hdd sata 2 NCQ 16mb
    gigabyte 8800gt 512mb PCIExp ekran kartı drxt10, ddr3,256bit, 700/1840(turboforce), zalman fanlı TypeB model
    speed 25 in 1 card reader
    1dvd writer
    1cd rom
    1 floppy
    creative ses kartı

1)high ayarlarda crysis gibi oyunları zorlamadan rahatça oynatır mı?
    2)kaç wat psu gerekir bu arkadaşa?
    3)kasa ve psu önerisinde bulunursanız sevinirim
    4)sistem için fiyatı aşmadan değişiklik önerir misiniz?

teşekkürler...

• INTEL - E7200

GIGABYTE - EP35-DS3R REV 2.1

OCZ 2x1 GB 800Mhz DDR2 VISTA UPGRADE PC2 6400 RAM

Hdd ile ekran kartı iyi hepsine 500w yeter ben tagan kullanıyorum imzamdaki sistemden görebilirsin

ses kartı almana gerek yok anakart üzerindeki ses kartını kullanabilirsin eğer başka bir şey için almıyorsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Threp -- 28 Mayıs 2008; 11:10:05 >
  • şu an kullandığım pc de ses kartı var onu takacam 5.1 ses sistemi var çünkü.
    ya bi de intel öneriyorsunuz, bende ilk intel toplamıştım ama biçok kişi amd tabanlı toplaman oyunlar açısından daha performasnlı olur dedi. ne diyorsunuz??
    quote:

Orjinalden alıntı: ostrich

INTEL - E7200

GIGABYTE - EP35-DS3R REV 2.1

OCZ 2x1 GB 800Mhz DDR2 VISTA UPGRADE PC2 6400 RAM

Hdd ile ekran kartı iyi hepsine 500w yeter ben tagan kullanıyorum imzamdaki sistemden görebilirsin

ses kartı almana gerek yok anakart üzerindeki ses kartını kullanabilirsin eğer başka bir şey için almıyorsan
  • Forumda araştırırsan anlarsın dediklerimi o diyen kişiler eski kafadan sanırım yazdığım sisteme overclockda yaptınmı süper olur intel şuan amd den üstündür

Sisteminde crysis vs. oyunları çok rahat oynayabilirsin
  • teşekkürler.. dediklerini dikkate alıcam başka düşüncesi olan varsa onlarda paylaşssın lütfen...
    quote:

Orjinalden alıntı: ostrich

Forumda araştırırsan anlarsın dediklerimi o diyen kişiler eski kafadan sanırım yazdığım sisteme overclockda yaptınmı süper olur intel şuan amd den üstündür

Sisteminde crysis vs. oyunları çok rahat oynayabilirsin
  • ve sormayı unuttum axle 9600gt 512mb mi yoksa bnm seçtiğim gygabit mi daha mantıklı?
  • gigabyte tercih et çok daha iyi bir seçim hem onun fiyatıda çok iyiydi

Birde şunu söyliyim e7200 ucuz bir işlemci overclock ile çok yüksek değerlere çıkabiliyor ama overclocksuz hali 6000+ dan düşük olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Psu kaç Watt?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1- Very high'da da oynayabilirsin
    2- Gerçek 400 500 Watt doğru dürüst amper verebililen bir güç kaynağı yeterlidir
    3- Kasa Aopen H600B28 Glacıal power 550 watt psu en uygun tercihler olacaktır Fiyat/Performans olarak (Gerçi Aopen kasadan biri 14 biri 15 amper üretebilen 2 12 volt kanallı Aopen psu çıkıyor söz konusu sisteme yeterli olacaktır (işlemcinin 125 watt olması biraz problem malum ekran kartıda canavar hortumluyor :P)
    4- Biraz overclock yapmayı düşünürsen ancak intel şu an her yönde AMD işlemcilerden önde gidiyor uygun bir core 2 alıp mesela arkadaşın tavsiye ettiği 7200 olabilir yanına p35 çipsetli iyi bir anakart alabilirsen mesela Gigabyte ds3 serisi yada MSI p35 Fr gibi çok daha iyi bir seçim olacaktır 7200 yapı olarakda az ısınan ve oldukça az güç tüketen bir işlemci psu almanada hiç gerek kalmaz intel tercih edersen)
  • işte overclockdan anlamıyorum anlasam muhtemelen dediğiniz gibi ucuz yollu intel alıp onu kasarım zor bişeymi ki bu oc. yaparken haşat etmiyim aleti?
    quote:

Orjinalden alıntı: borneon

1- Very high'da da oynayabilirsin
    2- Gerçek 400 500 Watt doğru dürüst amper verebililen bir güç kaynağı yeterlidir
    3- Kasa Aopen H600B28 Glacıal power 550 watt psu en uygun tercihler olacaktır Fiyat/Performans olarak (Gerçi Aopen kasadan biri 14 biri 15 amper üretebilen 2 12 volt kanallı Aopen psu çıkıyor söz konusu sisteme yeterli olacaktır (işlemcinin 125 watt olması biraz problem malum ekran kartıda canavar hortumluyor :P)
    4- Biraz overclock yapmayı düşünürsen ancak intel şu an her yönde AMD işlemcilerden önde gidiyor uygun bir core 2 alıp mesela arkadaşın tavsiye ettiği 7200 olabilir yanına p35 çipsetli iyi bir anakart alabilirsen mesela Gigabyte ds3 serisi yada MSI p35 Fr gibi çok daha iyi bir seçim olacaktır 7200 yapı olarakda az ısınan ve oldukça az güç tüketen bir işlemci psu almanada hiç gerek kalmaz intel tercih edersen)

• Çok kolay açıkcası istesenizde abartsanızda birşey yapamazsınız desem :) dediğim gibi gerçekten kolay bir işlem çok daha az tüketiyor ve 0,045 arkadaşın tavsiye ettiği işlemci hem fiyatı uygun hemde performansı 6000+ işlemciyi katlar overclock ile
  • pm den fln msn atarsan bi konuşalım oc işini ?
    quote:

Orjinalden alıntı: borneon

Çok kolay açıkcası istesenizde abartsanızda birşey yapamazsınız desem :) dediğim gibi gerçekten kolay bir işlem çok daha az tüketiyor ve 0,045 arkadaşın tavsiye ettiği işlemci hem fiyatı uygun hemde performansı 6000+ işlemciyi katlar overclock ile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.