Şimdi Ara

acayip bir sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

General mobile discovery 4 gb telefonuma daha önce 32 gb micro sd kart almıştım belli bir süre sonra arıza yaptı telefon görmemeye başladı.

Pc!de formatlayınca tekrar tanıyor belli bir süre sonra yine aynı arızayı vermeye başlıyordu

Bu kartı bir kenara koyarak bu sefer 16 gb kingston marka bir kart aldım bu kartta belli bir süre normal çalıştıktan sonra aynı arızayı vermeye başladı bir sabah bir kalktım telefon bu kartıda tanımıyor .

Pc taktım direk biçimlendirin diye uyarı verdi biçimlendirdim taktım telefon tanıdı 1 gün çalıştı ertesi gün yine aynı arıza yaptı sorun nedir ya kafayı yiyeceğim vallahi bir bilgisi olan varmı

• Sorun telefonda olabılır...bi arkadasınız da callısan bi kartı alın sonrasında kendi telinize
    takın onda calısıyor sizde calısmıyorsa sızın telde sorun vcardır...daha oncesinde hafıza kart
    yuvasıyla ilgili bi sorun oldu mu caba ters takmak vs.
  • Yetkili servis zamanı gelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız işin ilginç tarafı eski 8 gb micro sd kartımı takınca böyle bir sorun olmuyor sorunsuz çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovboy66

yalnız işin ilginç tarafı eski 8 gb micro sd kartımı takınca böyle bir sorun olmuyor sorunsuz çalışıyor

Ozman kartı başka bi telefonda deneyin

• Telefona format at sd karti bicimlendir bi ole dene olmuyorsa yazilimsal bi sorun vardir. Sonra telefona rom yukleyip dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcht38 -- 14 Haziran 2014; 10:34:03 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcht38

Telefona format at sd karti bicimlendir bi ole dene olmuyorsa yazilimsal bi sorun vardir. Sonra telefona rom yukleyip dene

kart başka telefonda sorunsuz çalışıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En iyisi SD kartla bir garantiye yolla.

• quote:

Orijinalden alıntı: kovboy66

quote:

Orijinalden alıntı: mcht38

Telefona format at sd karti bicimlendir bi ole dene olmuyorsa yazilimsal bi sorun vardir. Sonra telefona rom yukleyip dene

kart başka telefonda sorunsuz çalışıyor

Rom yukleyip dene bide

• Kart başka telefonda çalışıyorsa bence garantiye gönder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.