Şimdi Ara

ACC..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biliyorum biraz saçma bir soru olacak ama, ihtiyaçtan ve can sıkıntısından sormaktan başka çarem yok..

Guild Wars'ı bırakmış, acc'sini bir kenara atmış arkadaşlar var ise(düşük bir ihtimal ama..) acc sini verebilir mi?
    Ahım şahım bir şey istemiyoruz tabi ki :)) Bırakmış,charı olmayan, kasmamış, bom boş.. Guild Wars 2 ye kadar oyuna biraz adapte olmak istiyorum, biraz mantığını anlamak için.. Trial'de malümünüz çok kısa.

Çok düşük bir ihtimal ama verebilecek varsa minnettar kalırım..

Hayırlı günler dilerim..

• DOSTUM adapte olman imkansız çok sağlam bir gw 1 oyuncu su olarak şunu net söyleye bilirimki

gw 1 ile gw 2 arasinda çok büyük bir fark olucak skillerinin kullanış şekilleri tank healer olmayı şı yani oyunu oynayin ca kimse çok dehşet bir gw 1 de biliyoddum buradada var diyeceği şey çok çıkmayaca elvet bazi yerler aşılar kalacak aa hiçbir büyük + sı olmayacak yani oynamana gerek yok gw 1
  • Elimde olsa seve seve verebilirdim hocam yalnız nda'nın dediği gibi 2 oyun arasında çok fark olucak ama hikaye açısından keske deniyebilseydin gw2 tamamen mmorpg oynanış stiline yeni bir renk katmak amaçlı geliyor şunu öneririm hikayeyi okursan en azından oynamasan bile gw2 de ne olduğunu anlarsın ki hikaye bile baştan yazılıyor aradaki farklar baya yüksek
  • Çok sağolsun üstatlar :)
    O zaman gw1 e gerek yoktur, biraz sabredip gw2 yi bekleyelim :) o zamana kadarda UO takılırız.
  • Eski bir Lineage2 oyuncusuyum. Guildwars2 nin Trailer'lerini izledikten sonra oyunu oynayabilmek için Hemen gidip yeni bir bilqisayar aldim kendime :)

birde oyunu hikayesini nereden bulabiliriz tabiki Türkçe olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghostsith -- 27 Nisan 2012; 0:47:14 >
  • arkadaşlar gw 2 bir genişleme paketi midir yoksa bir ana oyun mudur? yani benim gw2 yi oynayabilmem için gw1 i de almam gerekli mi? gerekli değilse gw1 in üzerine gw2'yi almamın bana bir yararı olacak mı?
    2.sorum ise gw1 i nasıl deneyebilirim? oyun hakkında hiçbir bilgim yok, 6 senedir wow oynuyorum ama en azından oynanabilirliğini ve atmosferini anlayabilmem bakımından denemek istiyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • gw2 genısleme degıl ap ayrı bır pakettir yanı sızın deyımınızle ana pakettır gw1 ile bırlesık degıldır gw 2 oynayacaksanız gw1 e ıhtıyacınız yok. ama gw2 cıkıncaya kadar oynamak ıstersenız deneyın ama oyunda eskısı gıbı saglam oyuncu kalmadıgından party kurmka zor ve eskısı kadar zevklı degıl bence gw1e hıc bulasmayın artık
    gw1 i test edebılmek ıcın sıtesınden ındırıp bı sure oynayabılırınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam Level UP Botları Hk.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkürler cevabın için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.