Dostlar Allah kısmet ederse bende Milenyum kasa 2001-2003 1.3 Lx accent almayı planlıyorum, tam olarak kavrayamadığım konu ise bu MPI olayı.
Bazı arkadasşar ozellikle belirtmiş ilanlarda MPI diye bazılarında ise herhangi bir bilgi yok. Benim sormak istedğim bu 1.3 LX lerin hepsi Mpı motor mu yoksa MPI motor bazı modellere mi var.
2000-2003 Milenyum / 1.3 CC 86 HP Benim bildiğim motoru bu,, yanlışım varsa affola (Acemiyiz daha )
Kısmetse ilk arabam olacak, 12.000 tl ye kadar aklıma kalbime en çok yatan araba. Baya bi yorum okuyarak karar verdim 1.3 lx klimalı bizim ailenin işini gorecektir. Hem az yakan hemde acemilik atabilecegim bir araç. Bulabilirsem km si fazla olmayan klimalı, satanda inş Allah korkusu olan biri olursa uzun yıllar binmek istiyorum. Kayseride esnafız eşi dostu olan varsa temiz bu araçtan alıcaz.
Herkeze şimdiden tşk ederim, Saygılar
Mpi enjektor istemi ile calisan sistem dir. 12 subap 12 v dir. Ustten tek egzantrik ekojomik 85 hp liktir. onceki yumurta 1.5 cc 95 hp lik yumurta kasa motorun ywnilenmis versiyonu olup sessiz ekonomik ve uzun omurludur.
Lpg ye en uygun motora sahiptirler. Yeterki dogru montaj j ve ayadlr olsun...)