Şimdi Ara

ACCENT blue,,, CRUZE karşılştırması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu ikisi arasında tabiyki cruze ama 36000 verdikten sonra corolla civic veya astra sedan daha mantıklı olur
  • 1.4 accent'e 34bin verenin aklında zoru vardır

geçen sene 20bin'e sattıkları araba bu yazık

umarım hyundai hiç araç satamaz iki janjan yaptılar kendilerini bişi sandılar
  • her iki arabada çok güzel blue şuanda son versiyon yeni donanımlara sahip ama cruze un çizgisi daha farklı daha belirginn
  • tabii ki cruze.....

her türlü cruze....
  • cruze acık ara onde bı de dızelı olsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

1.4 accent'e 34bin verenin aklında zoru vardır

Hocam o sizin dediğiniz eski kasa accent era bu yeni accent blue herşeyiyle baştan ayağı yenilendi bu araçlarda ESP bile standart ama şu var bu araca 34 bin verilirmi derseniz tabiiki verilmez orası ayrı
  • Accent'la CRUZE aynı kefeye bile konamaz...

CRUZE'ün dengi yeni Elantra sayılır ama o da CRUZE den 1000 dolar daha ucuza satılıyor ABD'de...

ACCENT başlangıç 12.500 dolarken CRUZE başlangıç fiyatı 15.000 dolar civarında... Yeni Elantra ise 14.830 dolardan piyasaya sürüldü...

Accent'ın fiyatı 24.000 liraya düşünceye kadar almayınız. Çünkü baz Elantra 32.000 den çıkması gereken bir araç pek yakında...

ACCENT blue,,,  CRUZE  karşılştırması

ACCENT blue,,,  CRUZE  karşılştırması

• quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

quote:

Orijinalden alıntı: over and under

1.4 accent'e 34bin verenin aklında zoru vardır

Hocam o sizin dediğiniz eski kasa accent era bu yeni accent blue herşeyiyle baştan ayağı yenilendi bu araçlarda ESP bile standart ama şu var bu araca 34 bin verilirmi derseniz tabiiki verilmez orası ayrı

arabayı bir kullan anlarsın janjandan başka birşey değil

o fiyata daha oturaklı ve kaliteli araçlar var

• 1.Kesinlikle Cruze bi kere sınıf farkı var.2.Ama Accent Blue de kötü değil 3.benim 2005 model elantramda olan şeyler Accent bluede yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLack3ds

arkadaşlar cİddİ cİddİ cruze almak İstİyorum bu ay İçersİnde İnşallah..25 nİsanda test sürüşü yapacam bana araçla İlgİlİ detaylı bİ bİlgİ verebİlİrmİsİnİz ? Yenİ astra almak İsterdİm ancak bütçem uygun değİl..başka bİr araç önerİnİz varsa memnunİyet duyarım.amacım 5...10 sene bİnmek..satmak İçİn almıyorum yanİ..aİlem İçİn İdeal bİr araç olsun İstİyorum çok araştırma yaptım sİz değerlİ arkadaşlarımın düşüncelerİ kararımda önemlİ rol oynayacaktır çok tşk ederİm saygılarımla....

Kia Cerato. Cruze ile aynı donanım ve kesinlikle performans olarak üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzlegrand

Nasıl bir cahil cesaretidir bu anlamıyorum. Cruze'un Daewoo ile uzaktan yakından alakası yoktur. GM-USA tarafından tasarlanmış olup GM'in tüm dünyada yaygın bulunan onlarca tesisinde üretimi sürmektedir. Azıcık okuma yazması olan herkes bunu GM'in official sayfasından görebilir. Üstelik Cruze'un ana üretim bandı ABD-Ohio'da bulunan Lordstown fabrikasındadır:

http://www.youtube.com/watch?v=FVfpejAF_QI

Kendinizi gülünç duruma düşürmeyin!

quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

cruzenin sorunlarıyla uğraşılmaz.Dandik daewoonun yaptığı araba sanki gerçek chevrolet gibi konuşmuşsunuz.Dışını süslemişler içi boş arabanın....

Her türlü accent blue alınır....

Cahil mahil diyip milleti güldürme.

Cruze Daewoo tarafından tasarlanmış bir araçtır. Daewoo ise GM nin alt markalarından biridir.

Bende de Aveo var ve Polonya üretimi, ama motor kaputunu kaldırdığında korece yazılar ve daewoo yazıyor.

Şimdi yok BENİM ARABAM HAKİKİ CHEVROLET, REAL CHEVROLET, falan desem ne kadar inandırıcı olur :)

Bir kere arabanın kalitesi vasat. Cruze kaliteli araç diyen ya arabadan anlamıyordur, veya objektif değildir.

• bu iki araç arasında kötünün iyisi olan cruze(124 bg olan) anınır.iki araçta piyasa fiyatının 3-4 binlira üstünde satılıyor..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.