Burda ne soruyorsun arkadaşım git test et iki aracı, ona göre karar ver. Astra dizel gitmiyor ama haberin olsun, gerçekten gitmiyor.
Cevabın için teşekkür ederim.Yalnız yaklaşımınız bana biraz ilginç geldi burası bir forum sitesi insanlar bilgi alışverişinde bulunuyorlar.Test sürüşü yapmakla,aracın sahibi olup uzun km.ler yapmak aynı şey mi?Test sürüşünde göremediğin + ve - yönleri araç sahipleri daha aydınlatıcı bi şekilde paylaşabilirler.Benim,kıyaslama yaptığım konu opelin eski kasa olacak olmasaydı zaten. Teşekküler,
O arkadaş öyledir.Dün Reno 1.5 benzinlilerde neden edc yok diye soran bir arkadaşa da "git sarkozy ye sor" diye cevap vermişti. Adam Fransa cumhurbaşkanı mı yoksa reno ceo su mu belli değil
Kendim dizel astra sahibiyim.Astra dizeller kalkışta pek istekli değildir.Ancak 2.vitesten sonra gayet güzel ivmelenmekte ve yakıt tüketimi de çok makul. Çok satılan bir model olduğundan çıkma parça ve yedek parçada sorun yok.Benzinli modelini kullanmadım o yüzden yorum yapamam.Accent blue hakkında hiçbir fikrim yok çünkü sadece dıştan gördüğüm bir araç.Astra hakkında sorunuz olursa cevaplayabilirim.
LPG'li dusunurseniz Elantra oneririm.
Bi tanidigimiz dizel accent blue almaya gitti benzinli elantra aldi geldi. LPG taktirdi hemen. Garantisi bozulmadan LPG de takilabilyor bazi bayilerde.
Dizel diyorsaniz astra alip race chip de dusunebilirsiniz, konusu var forumda. 90 beygirden 105 beygire cikiyor arac, hatta max ayarlarla 115 beygire kadar yolu var. Ozellikle dusuk devirlerde arac daha canli oluyormus. Race chipli astra derim iki arac arasindan.
elantra da çok güzel araba. sınıfında tek geçerim. ama benzinli olduğu için uzak duruyorum. lpg konusu ayrı tabii. o da bir seçenek.
quote:
Orijinalden alıntı: perfettyy
Accent 1.6 prime paketine 46 bin fiyat verdiler.Bence aracın ederi kesinlikle bu değil bu yüzden hyundaiden vazgeçtim.Astranın da motoru çekmiyor diyorsunuz,iki araç da bana göre değilmiş o zaman.Bütçem 40 bin dizel 0 ne alınabilir? Teşekkürler,
Sarkozy'e kızgın değilsen Citroen al derim. İşçilik ve Malzeme kalitesi çok iyi sınıfının ötesinde. 40 bin TL ye giriş seviyesi 0 veriyorlar, giriş seviyesi bile dolu bir araç 1-2 bin tl üzerine koysan extra donanımlar ile süper olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme