Şimdi Ara

Accent Blue,Opel Astra Classic III

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0 araç almak üzereyim.Accent Blue modelini beğendim.Bundan önceki aracım eraydı.Motor ve çekişi ne kadar güzelse,yol tutuşu ve verdiği güven bir o kadar düşüktü.Accent Blue kullanan varsa araç hakkındaki izlenimlerini paylaşırsa sevinirim.Bunun dışında opel astra baktım,ikisinin de fiyatı 40 bin civarı ama opel alırsa eski kasa almış olacağım ve 4-5 sene sonra 10 küsür yıllık eskimiş bir kasa olacak ve satacağım zaman değeri daha çok düşer galiba.Bunun dışında bu fiyatlarda dizel,hangi aracı önerirsiniz?(Yeni aveocular gelicek yine galiba ama kasayı beğenmedim :) )
    Teşekkürler,

• Ben kıyaslama göremiyorum astra nın şu anki 10 yıl önceki kasası dahi blue ile yarışır ve geçerde sonuç olarak en önemlisi daha güvenli ve daha kalitelibir araçta olacaksınız astra 90hp olucak belki ama genede opel nerde hyundai nerde
  • Accent Blue B segmenti
    Astra C segmenti

astra almanız daha iyi.
  • Astra ile blue karşılaştırılmaz, direk astra alınır
  • Bu fiyatlarla Astra bedava sayılır şu an
  • http://resim.donanimhaber.com/m_54967393/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54967393

Accent Blue'yu merak ediyorsan okumanı öneririm.

Sorunun cevabı ise kesinlikle Astra.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim.Astra eski kasaya 41 civarı fiyat almıştım(dizel),yeni kasasına da 48.600(dizel,enjoy plus galiba çelik jant,8 hava yastığı falan vardı).Ama 40 bini aşınca sıkıntı oluyor işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Astrayı alır götürürüm
  • Tartışılacak yada yorumlanacak birşey yok direk astra .
  • Burda ne soruyorsun arkadaşım git test et iki aracı, ona göre karar ver. Astra dizel gitmiyor ama haberin olsun, gerçekten gitmiyor.

Ben olsam hyundai alırım, bence opelden çok daha kaliteli bir marka, sorunsuzluk olarak bir değil 10 adım önde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 2 Ocak 2012; 1:16:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

Burda ne soruyorsun arkadaşım git test et iki aracı, ona göre karar ver. Astra dizel gitmiyor ama haberin olsun, gerçekten gitmiyor.

Cevabın için teşekkür ederim.Yalnız yaklaşımınız bana biraz ilginç geldi burası bir forum sitesi insanlar bilgi alışverişinde bulunuyorlar.Test sürüşü yapmakla,aracın sahibi olup uzun km.ler yapmak aynı şey mi?Test sürüşünde göremediğin + ve - yönleri araç sahipleri daha aydınlatıcı bi şekilde paylaşabilirler.Benim,kıyaslama yaptığım konu opelin eski kasa olacak olmasaydı zaten.
    Teşekküler,
  • arkadasım birisi yeni teknoloji ve hyundai ın üzerinde neredeyse 4 yıl calıstıgı ve cok iddialı buldugu modeli accent blue. digeri eski tasarım ve cekmeyen bir motora sahip astra. bence kesinlikle güvenlik olsun motor olsun yenilikçi tasarım olsun accent blue daha iyidir ikisininde içine oturunca anlarsın. hem accent blue da ilk üç bakım ücretsiz 5 yıl garantisi var bunlarıda düşünmek lazım.
  • Blue Astraya göre çok daha seri ve konfor olarak daha yumuşaktır. Astra daha sert suspansiyonlu daha hantal fakat malzeme kalitesi
    daha önde. Sizin nasıl bir araç istediğinize göre değişir ama şu gerçek ki Astra sınıf farkından dolayı daha tok bir araçtır.
  • Ağustos başında arkadaşım herşey dahil 39.500'e Astra Classic III Dizel aldı, eğer performans takıntın yoksa kesinlikle Astra derim. Hem C sınıfı, hem daha kaliteli. 4 5 yıl sonra satmak istersen de Astra daha az zarar ettirir bence.
  • Astra yaklaşık 1300 KG araba 1.3 turbo dizel motor ve 90 BG.
    Bu aracı 2008 yılında kullandım. Arabayı aldım ve 2 ay sonra sattım. Satma nedenim özellikle şehiriçi yokuş yukarı yollarda beni kanseer etmesiydi. 1. vitesde 4000 devire çıkıyorum yokuş yukarı, 2. vitese attığım an devir 1200 lere düşüyor anında, araba turbo devreye girip de toplayana kadar kanser oluyordum. Memnun olanlar neyinden memnun anlamış değilim.

Ekleme: Hyundai hakkında ise hiç bir bilgim yok. En son kullandığım hyundai 10 sene önce 1998 model accent idi. O zamanki arabaları pek iyi değildi Hyundai'nin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colibaly -- 2 Ocak 2012; 12:58:14 >
  • Accent 1.6 prime paketine 46 bin fiyat verdiler.Bence aracın ederi kesinlikle bu değil bu yüzden hyundaiden vazgeçtim.Astranın da motoru çekmiyor diyorsunuz,iki araç da bana göre değilmiş o zaman.Bütçem 40 bin dizel 0 ne alınabilir?
    Teşekkürler,
  • İnternetten grande punto ve punto evolara baktım.Görüntü dışında bu iki araç arasında ne fark var?
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-kia-ozdemirelerden-2011-model-0-kilometre-dizel-ceed-motion-mt-65522110/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-ozdemirler-kia-dan-0-km-ceed-motion-at-benz-56145623/detay#

İlanlar uzun süredir yayında belki satılmış olabilirler ama kia ceed i araştırmanızı öneririm. İstanbulda Kayışdağı caddesindeki bayii güzel fiyatlar veriyor.

• Kesinlikle astra almanı öneririm accent blue yerine nolursa olsun bir üst segment ve avrupa pazarında deli gibi satmış olan bir araç.

Performansı dışında hiç bir konuda sizi üzmez.
  • bu iki araç benim de seçeneklerim arasında, ama sanırım accent blue daha iyi bir seçenek gibi.

araçların artları ve eksileri bence şöyle:

accent blue: test sürüşünde performansına hayran kaldım. çok güçlü ve hızlı. muadilleri içinde performans konusunda rakibi yok gibi. ekonomik kullanımda da çok iyi değerlere ulaştığını söylüyorlar . ( karma 5.6 l)içi ferah ve kullanışlı. malzeme kalitesi çok yüksek olmasa da tatminkar. bagajı büyük (470 küsür litre). ses sistemi ortalamanın üzerinde. tasarımı da bence çok güzel.

yol tutuşu için çok olumlu konuşamayacağım. düz yol stabilitesi pek iç açıcı değil. virajlarda biraz zorladım, bir sorun yaşamadım ama gene de güven vermedi. (şu anki arabam citroen c4. yol tutuşu iyi bir arabadır. onunla kıyaslama yaparak bunları söylüyorum.)
    frenlemesi için de çok olumlu yorumlar yapılmıyor. ayrıca ne kadar kaliteli ve iddialı modeller üretse de,hyundai ne yazık ki prestijli bir marka değil.

opel astra classic 3:accent'ten daha üst segmentte bir araç, daha konforlu ve daha prestijli. malzeme kalitesi biraz daha iyi.
    test sürüşü yapma olanağım olmadı ama, performansını tahmin etmek zor değil. zaten kimse de övgüyle bahsetmiyor performansından. ekonomi konusunda da accent blue'ya önemli bir fark atacağını sanmıyorum.
    ses sistemi demode. usb girişi yok, bluetooth yok (bunlar accent'de var)
    sıfır ama eski kasa. daha alındığı anda demode.

başta da dediğim gibi, bence hyundai daha iyi bir seçenek. segment konusuna çok kafa takılmazsa, fiyat/kalite oranında bence piyasadaki en iyi araç.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.