Şimdi Ara

Wolksvagen polo classic 1.6 Comfortline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
1
Favori
96.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2000-2001 model (yeni göğüs)Wolksvagen polo classic 1.6 Comfortline almayı düşünüyorum.Aslında adaylarım arasında toyota corolla 1.6 xei ve honda civic 1.6 ies vardı.Ama toyota yere çok yakın,honda da biraz pahalı gibi ama wv polo hem model olarak hem donanım olarak hemde fiyatı olarak daha iyi gibime geldi...Bu aracı kullanan yada kullanmış olan yada bu araç hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Volkswagen Polo Classic 1.6 Comfortline: Ayrıntılı Bir Bakış

Volkswagen Polo Classic 1.6 Comfortline, uygun fiyatı ve güvenilirliğiyle tanınan popüler bir sedan otomobildir. İster ilk arabanızı arıyor olun ister bütçeye uygun bir aile aracı düşünün, Volkswagen Polo Classic dikkate alınması gereken bir seçenektir.

Polo Classic Nasıl Bir Araba?

Volkswagen Polo Classic, sağlam ve dengeli sürüş dinamiklerine sahip kompakt bir sedandır. 1.6 litrelik benzinli motoru, günlük sürüşler için yeterli güç sağlar. Konforlu süspansiyonu ve geniş iç mekanı, uzun yolculuklar için de uygun hale getirir.

Polo Classic Tutulan Modeli

Polo Classic, Türkiye'de en çok tercih edilen sedan modellerinden biridir. Uygun fiyat etiketi, düşük yakıt tüketimi ve geniş yedek parça ağı sayesinde popülaritesini koruyan bir otomobildir.

Volkswagen Polo Classic Yorumları

Kullanıcı yorumları genellikle Polo Classic'in fiyat-performans oranını, konforlu sürüşünü ve dayanıklılığını över. Bazı kullanıcılar, daha fazla güç ve daha modern özellikler arayabileceklerini belirtirken, diğerleri bu özelliklerin fiyat aralığında makul olmadığını düşünmektedir.

Volkswagen Polo 1.6 Classic Kullanıcı Yorumları

Özel olarak Volkswagen Polo 1.6 Comfortline modeliyle ilgili kullanıcı yorumları, güvenilirliği, yakıt verimliliği ve geniş iç mekanı hakkında olumlu geri bildirimler sağlar. Bazı kullanıcılar, otomatik şanzıman seçeneği olmamasını bir dezavantaj olarak belirtmektedir.

2000 Model Volkswagen Polo 1.6 Comfortline, hala yollarda görülen popüler bir seçenektir. Bu model, uygun fiyatı ve dayanıklı yapısıyla bilinmektedir.

Sonuç

Volkswagen Polo Classic 1.6 Comfortline, bütçe dostu, güvenilir ve konforlu bir sedan otomobil arayanlar için mükemmel bir seçimdir. Uygun fiyat etiketi, düşük yakıt tüketimi ve geniş yedek parça ağı ile günlük sürüşler ve uzun yolculuklar için ideal bir araçtır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hayırdır kimseden ses çıkmıyor...w.v polo hakkında bana yardımcı olacak yokmu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssselcukkk

Hayırdır kimseden ses çıkmıyor...w.v polo hakkında bana yardımcı olacak yokmu???
    Yerinizde olsam 3'ü arasında polo son, honda ilk tercihim olurdu. Tabi burada 3'üde aynı temizlik ve yakın km'lerde olursa.

Toyota o model, o kasa tutulması, bir eski olan efsane kasa, dediğim gibi dizayn olarak eskidi, honda ise diğerlerine göre daha pahalı ama durup düşünmek lazım neden pahalı diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıspanak

Yerinizde olsam 3'ü arasında polo son, honda ilk tercihim olurdu. Tabi burada 3'üde aynı temizlik ve yakın km'lerde olursa.

Toyota o model, o kasa tutulması, bir eski olan efsane kasa, dediğim gibi dizayn olarak eskidi, honda ise diğerlerine göre daha pahalı ama durup düşünmek lazım neden pahalı diye...

Alıntıları Göster
    Eski kasa Polo Clasic vardı dayımda 98 Model 1.6 100 BG olanından. herhangi bir arıza falan çıkarmadı fiyatına göre konforu görünümü falan oldukça iyiydi. Ayrıca tipinden beklenmiyecek bir performansı vardı. Bagajı ise gerçekten devasa bir boyutta bence bu araçlar içinde hiç düşünmeden VW satın al

• quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Eski kasa Polo Clasic vardı dayımda 98 Model 1.6 100 BG olanından. herhangi bir arıza falan çıkarmadı fiyatına göre konforu görünümü falan oldukça iyiydi. Ayrıca tipinden beklenmiyecek bir performansı vardı. Bagajı ise gerçekten devasa bir boyutta bence bu araçlar içinde hiç düşünmeden VW satın al

Alıntıları Göster
    bizde var 2001 classic. güzel araba bi yamuğunu görmedik daha keratanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: singleton

bizde var 2001 classic. güzel araba bi yamuğunu görmedik daha keratanın.

Alıntıları Göster
    Valla honda tabi oturaklı bi araba ama modeli ve donanım olarak o kadar pahalı olmasıda tabi insanı düşündürüyor...Misal 2000 model dürbün göğüs wv polo clasic hem donanım olarak hem model olararak hemde fiyat olarak honda dan daha iyi gibime geliyor.. Ama yakıt olarak ,kronik arızası olarak,parça yönünden nasıl? onu bilmiyorum.Zaten benim öğrenmek istedigimde bu....ben bu konuda yardım bekliyorum.Özellikle "DayLight66" arkadaşımdan
    -yakıtı
    -donanımı
    -konforu
    -parçası
    -yol tutuşu v.s... gibi özellikleri hakkında yardım bekliyorum...Tabi polo clasic kullanan,kullanmış olanlardan ve bu araç hakkında bilgisi olanlardan...saygılar...

• quote:

Valla honda tabi oturaklı bi araba ama modeli ve donanım olarak o kadar pahalı olmasıda tabi insanı düşündürüyor...Misal 2000 model dürbün göğüs wv polo clasic hem donanım olarak hem model olararak hemde fiyat olarak honda dan daha iyi gibime geliyor.. Ama yakıt olarak ,kronik arızası olarak,parça yönünden nasıl? onu bilmiyorum.Zaten benim öğrenmek istedigimde bu....ben bu konuda yardım bekliyorum.Özellikle "DayLight66" arkadaşımdan
    -yakıtı
    -donanımı
    -konforu
    -parçası
    -yol tutuşu v.s... gibi özellikleri hakkında yardım bekliyorum...Tabi polo clasic kullanan,kullanmış olanlardan ve bu araç hakkında bilgisi olanlardan...saygılar...

Alıntıları Göster
    elimden geldiği kadar anlatayım. biz 2004 den beri kullanıyoruz, bir kere arıza yaptı oda geçenlerde. hararet müşiri denen parça bozulmuş. oda 50 liraya halloldu. birde debiyaj bilyasını değiştirdik oda 150 lira tuttu. çok şükür başımızı ağrıtacak bir arızası hiç olmadı.

kalite olarak gerçekten kaliteli bir araba. içine binersen anlarsın zaten. yol tutuşu iyidir. konfor olarak idare eder. arkada diz mesafesi biraz az kalıyor. bagaj hacmi seni fazlasıyla tatmin eder. parça bakımından ithal arabaların hepsi zaten aynı sayılır.

yakıt olarak ankara şehir içinde 8-9 arası yakıyor. ben taktırmadım ama rahat binmek istersen lpg taktırmak gerekebilir.
    performansı beklediğinden iyi çıkacaktır.

sonuç olarak tavsiye ederim. temizinden bulursan seni üzmez. fiyat/performans olarak gayet iyi bir arac

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Üstad aynısı bizde vardı çok iyi özetlemişsin tipini pek beğenmiyordum ama araca binenler tipine bakıp bir şey çıkmaz derken gaz pedalına yüklenince arkaya yapışıp apışan çok kişi gördüm motor tek kelimeyle bu klasmanda ve fiyat aralığında çok iyi. araç 10. yılındayken otobanda 210 gördü daha gideri var gibiydi fakat viraja yaklaşıyorduk:)) Yakıt tüketimi normaldir tüp takılsa dahi kalan alan birçok aracın bagajından büyüktür... Yalnız bizim araç önceki sahibi hor kullanmış olsa gerek biraz sorunluydu ve parçalara da ucuz diyemeyeceğim... Tavsiye edermisin diye sorarsan ideal bir araç olduğunu düşünerek tavsiye ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: mc_dyy

quote:

Üstad aynısı bizde vardı çok iyi özetlemişsin tipini pek beğenmiyordum ama araca binenler tipine bakıp bir şey çıkmaz derken gaz pedalına yüklenince arkaya yapışıp apışan çok kişi gördüm motor tek kelimeyle bu klasmanda ve fiyat aralığında çok iyi. araç 10. yılındayken otobanda 210 gördü daha gideri var gibiydi fakat viraja yaklaşıyorduk:)) Yakıt tüketimi normaldir tüp takılsa dahi kalan alan birçok aracın bagajından büyüktür... Yalnız bizim araç önceki sahibi hor kullanmış olsa gerek biraz sorunluydu ve parçalara da ucuz diyemeyeceğim... Tavsiye edermisin diye sorarsan ideal bir araç olduğunu düşünerek tavsiye ediyorum...

Alıntıları Göster
    Şuan 93 model emektar şahin aracım var biraz birikim yaptım yeni bir araç alıyım dedim ne zor işmiş şahini alırken bu kadar zorlanmamıştım :))

Şimdi her araba arıza yapar önemli olan arızanın tekrarlamaması bazı araçlar olur sürekli belli yerinden arızalanır kronik sorunu olur...Sizlerin anlattığına göre böyle kronik bi sorun vermiyor ..öte yandan fiyatına göre modern bi duruşu var nette arastırdığım kadarıyla iç donanımıda hoş gözüküyor sürüş keyfi ve yol tutuşuda sizin dediginize göre iyi,,, yakıta gelince şehir içi 8-9 yakıyosa lpg de baya uygun olur...parça olarak yerli araçlar haricinde diğerlerinin parçaları biraz pahalı zaten...o halde bu araca binilir...

Birde bu aracın yere değme gibi bi sorunu olurmu ?bazen ailece 5-6 kişi binecez...örneğin toyotalarda bu sorun var...bu araç biraz yüksek duruyor ama!!!Şahin'de böyle bi sorunum olmadı ama bu araçta olurmu acaba????
    Yardımlarınız için çok şağolun tşk...

• quote:

Şuan 93 model emektar şahin aracım var biraz birikim yaptım yeni bir araç alıyım dedim ne zor işmiş şahini alırken bu kadar zorlanmamıştım :))

Şimdi her araba arıza yapar önemli olan arızanın tekrarlamaması bazı araçlar olur sürekli belli yerinden arızalanır kronik sorunu olur...Sizlerin anlattığına göre böyle kronik bi sorun vermiyor ..öte yandan fiyatına göre modern bi duruşu var nette arastırdığım kadarıyla iç donanımıda hoş gözüküyor sürüş keyfi ve yol tutuşuda sizin dediginize göre iyi,,, yakıta gelince şehir içi 8-9 yakıyosa lpg de baya uygun olur...parça olarak yerli araçlar haricinde diğerlerinin parçaları biraz pahalı zaten...o halde bu araca binilir...

Birde bu aracın yere değme gibi bi sorunu olurmu ?bazen ailece 5-6 kişi binecez...örneğin toyotalarda bu sorun var...bu araç biraz yüksek duruyor ama!!!Şahin'de böyle bi sorunum olmadı ama bu araçta olurmu acaba????

Alıntıları Göster
    normal şartlarda WV! tavsiye ederdim ancak poloya o para verilmez.bomboş bir polo.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

normal şartlarda WV! tavsiye ederdim ancak poloya o para verilmez.bomboş bir polo.

işkembeden sallama. hayatında bindin mi de, bilmiş bilmiş konusuyorsun?

bir kere polo değil polo classic. ayrıca nasıl bir donanım beklentisi içindesin bilemiyorum ama gayet yeterli donanımı var.

2 airbag, klima, elektrikli-ısıtmalı yan aynalar bir de abs li bulursan tadından yenmez. daha ne olsun. vereceğin en fazla 15-16 bin lira falan olur. hayır sen bu paraya daha baska ne donanımı bekliyorsun anlamadım.

@ssselcukkk
    yerden yeterince yüksek. altının yere veya kasislere değme gibi bir durum yaşamadım ben daha.
  • quote:

Ben de şu an 2. el bakıyorum fakat önceden polo classic kullandığımızdan daha farklı model olsun istiyorum ve dediğim gibi tipini tam beğenmemekle birlikte kullandıktan sonra ısınmıştım özellikle motor gücü tipteki açığı kurtarmıştı.. Yere değme konusuna gelirsek araca 6 kişi de binilmişti tabi çöküyor ama yere değme gibi bir durum olmadı ve 5 kişiyle yüksek viteste ve yokuşta çekiş gücü gayet tatmin ediciydi bunları anlatıyorum ama motor gücüne önem veriyor musunuz orasını bilmiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: DayLight66

quote:

bir kere polo değil polo classic. ayrıca nasıl bir donanım beklentisi içindesin bilemiyorum ama gayet yeterli donanımı var.

2 airbag, klima, elektrikli-ısıtmalı yan aynalar bir de abs li bulursan tadından yenmez. daha ne olsun. vereceğin en fazla 15-16 bin lira falan olur. hayır sen bu paraya daha baska ne donanımı bekliyorsun anlamadım.

@ssselcukkk
    yerden yeterince yüksek. altının yere veya kasislere değme gibi bir durum yaşamadım ben daha.

sözün bittiği an.. paylaşım için teşekkürler

• quote:

quote:

Teşekkür ederim dostum. Otomobilinize iyi bakın o gaza basarken hafif amerikan otolarındaki gibi çıkan homurtu benim çok hoşuma gidiyordu. Ben Adana da 2 kişi 195 km hızı görmüştüm sabah saatinde ondan daha hızlı gitmedi. Yalnız o hıza çıkana kadar hiç nazlanmadı ve çok kolay çıktı.
    Ayrıca ara hızlanması gerçekten şaşırtıcı derece iyiydi. Dayımdaki Polo Clasicc öğretmen bir bayana aitti çok güzel kullanılmıştı daha üzerinde orjinal amartisörleri duruyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

quote:

quote:

Teşekkür ederim dostum. Otomobilinize iyi bakın o gaza basarken hafif amerikan otolarındaki gibi çıkan homurtu benim çok hoşuma gidiyordu. Ben Adana da 2 kişi 195 km hızı görmüştüm sabah saatinde ondan daha hızlı gitmedi. Yalnız o hıza çıkana kadar hiç nazlanmadı ve çok kolay çıktı.
    Ayrıca ara hızlanması gerçekten şaşırtıcı derece iyiydi. Dayımdaki Polo Clasicc öğretmen bir bayana aitti çok güzel kullanılmıştı daha üzerinde orjinal amartisörleri duruyordu.

Alıntıları Göster
    @net_katil
    Estaf. üstadm gerçekleri yazmışsın ve hissettiklerimi aynen nakletmişin benm unuttuğum motor meselesi de hakikaten 2500 devire kadar yine makul bir hızlanış fakat özellikle 3000 devirden sonra devir bir anda 6000'e fırlayıp ve o arada çıkan motor sesi gerçekten hiç ummadığım bir şeydi.. Hız meselesine gelince biz de 2 kişiydik yalnız 190a kadar rahat geldik 210a çıkması biraz zaman aldı otoban da epeyce uzundu yoksa ben de o hıza nasıl çıktığımızı anlayamadm acaba biraz eğim mi vardı:))

• quote:

@net_katil
    Estaf. üstadm gerçekleri yazmışsın ve hissettiklerimi aynen nakletmişin benm unuttuğum motor meselesi de hakikaten 2500 devire kadar yine makul bir hızlanış fakat özellikle 3000 devirden sonra devir bir anda 6000'e fırlayıp ve o arada çıkan motor sesi gerçekten hiç ummadığım bir şeydi.. Hız meselesine gelince biz de 2 kişiydik yalnız 190a kadar rahat geldik 210a çıkması biraz zaman aldı otoban da epeyce uzundu yoksa ben de o hıza nasıl çıktığımızı anlayamadm acaba biraz eğim mi vardı:))

Alıntıları Göster
    Eyvallah mc_dyy

Ben Polo Clasiği bir nedenden ötürü çok seviyorum oda beni en çok şaşırtan otomobil olmuştur. Dışarıdan görüldüğünden çok daha kaliteli bir otomobildi. İlk bindiğim anı hatırlıyorumda Adana da şehir içinde Reale giderken kendimi birden 120 km ile giderken buldum. Gerçekten çok fena hızlanıyordu gerçekten de o fiyata alınabilecek efsane kasa Toyotadan Honda dan falan çok üstün bir otomobil en azından daha modern.

Yüksek hızlarda 1 derecelik bir eğim veya çok hafif bir rüzgarın bile çok büyük önemi olabiliyor. Benim arkadaşım Megane 1 ile eniştesinin 230 km hız yaptığını gözlerimle gördüğünü söylemişti. Oda şaşırdığını anlatır dururdu. 1.6 Benzinli motoru olan Megane 1 motoru 110 bg sanırım her neyse, sanırım sizin yolda da hafif bir eğim veya arkadan esen bir rüzgar vardı.

Polo Clasiğin ayrıca yerden yüksek yapısı ve Devasa boyuttaki bagajınıda unutmamak gerek. Alt takımları ve yürüyeni bir Alman geleniği olarakta çok sağlam, nasıl olurda Adana gibi yolları olan bir yerde kullanılan 98 model bir araçta 2007 yılında bile orjinal amartisörleri duruyor olabilir. Araç bu arada yanlış hatırlamıyorsam 70 bin km de alınmıştı 100 küsür bin km de satılmıştı. Tek kuruş masraf açmamıştı.

Bence çok güzel bir aile otomobili LPG de takıldımı tadından yenilmez.

• quote:

quote:

quote:

@ssselcukkk

Ben burada en yüksek donanım polo classic te var felan gibi bir iddia da bulunmadık. Niye anlamıyorsun.

kullananlar olarak kaliteli ve alınası bir araba olduğundan bahsediyoruz zaten.
    diğer kullananlar da bahsetmişler arabadan.
    konuyu açan arkadaş ta umarım kullananların yorumlarını dikkate alır senin gibi 15liralık arabada donanım donanım diye sayıklayanları değil.
    ayrıca tekrar soruyorum. bu fiyattaki bir arabada daha nasıl bir donanım beklentisindesin anlatırsan ve alternatif gösterirsen biz de öğrenmiş oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: singleton

quote:

quote:

quote:

@ssselcukkk

Ben burada en yüksek donanım polo classic te var felan gibi bir iddia da bulunmadık. Niye anlamıyorsun.

kullananlar olarak kaliteli ve alınası bir araba olduğundan bahsediyoruz zaten.
    diğer kullananlar da bahsetmişler arabadan.
    konuyu açan arkadaş ta umarım kullananların yorumlarını dikkate alır senin gibi 15liralık arabada donanım donanım diye sayıklayanları değil.
    ayrıca tekrar soruyorum. bu fiyattaki bir arabada daha nasıl bir donanım beklentisindesin anlatırsan ve alternatif gösterirsen biz de öğrenmiş oluruz.

Alıntıları Göster
    DayLight66 arkadasımızın dediğine katılıyorum...Ve yardımlarınızdan dolayı tşk ediyorum çok yardımcı oldunuz....Polo Clasic 1.6 (dürbün göğüs) Comfordline almaya karar verdim ve araştırmalara başladım.Yine kafama takılan bişey olursa sizleri rahatsız ederim...Özellikle ""DayLight66"" bir polo kullanıcısı olarak :))

• quote:

DayLight66 arkadasımızın dediğine katılıyorum...Ve yardımlarınızdan dolayı tşk ediyorum çok yardımcı oldunuz....Polo Clasic 1.6 (dürbün göğüs) Comfordline almaya karar verdim ve araştırmalara başladım.Yine kafama takılan bişey olursa sizleri rahatsız ederim...Özellikle ""DayLight66"" bir polo kullanıcısı olarak :))

Alıntıları Göster
    aracınız hayırlı olsun ancak bende alınası bir araç değil demedim.çok az donanım var dedim(bknz:bomboş polo)

tşkler
  • quote:

aracınız hayırlı olsun ancak bende alınası bir araç değil demedim.çok az donanım var dedim(bknz:bomboş polo)

tşkler

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bizim bir arkadaş da polo classic lerden bakıyor. Nette araştırma yapıyoruz ancak bir şeye şahıt oldum bu araçlarda marea,brava gibi eder fiyatının çok altında bir fiyata satılıyor. modeli-donanımı-konforu ile fiyatını kıyaslayınca fiyatı biraz ucuz gözüküyor. Ne bileyim aynı donanıma sahip ford focus, efsane kasa toyota coralla...vs gibi arabalara göre fiyatı ucuz gidiyor olayı objektif yorumlayacak arkadaşlara ihtiyaç var
    sebeb;
    yedek parça fiyatlarının pahalı olması mı
    lpg ile uyum sorunu yaşaması mı?
    1.6 motorun 75HP olması mı?
    ... sebep nedir? lütfen objektif bir değerlendirme yapınız

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.