Şimdi Ara

Wolksvagen polo classic 1.6 Comfortline (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
1
Favori
96.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de sana bu fiyata alacağın aracta ne gibi donanımlar bekliyprsun ve alternatif gösterirmisin diye soruyorum? varsa bir önerin söyle de arkadas değerlendirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayLight66

@Lion king
    ben de sana bu fiyata alacağın aracta ne gibi donanımlar bekliyprsun ve alternatif gösterirmisin diye soruyorum? varsa bir önerin söyle de arkadas değerlendirsin.

ortada fiyat yok model var.fiyatını söylersen sana liste yaparım.
  • yokmu objektif bilgi verecek arkadaş?
  • bugün 2001 model ilk sahibinden atiker lpgli polo classic trendline aldım
    bu araçla ilgili bana tasarruflu ve arıza sız kullanım için püf noktaları verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

ayrıca bu araç kasa şekli nedeniyle biraz soğuk bakılıyor ama tam aile arabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawkeye5429 -- 22 Nisan 2010; 23:52:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUFANER

yokmu objektif bilgi verecek arkadaş?

yukarıda vermişimiz işte. bizimki objektif değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssselcukkk

DayLight66 arkadasımızın dediğine katılıyorum...Ve yardımlarınızdan dolayı tşk ediyorum çok yardımcı oldunuz....Polo Clasic 1.6 (dürbün göğüs) Comfordline almaya karar verdim ve araştırmalara başladım.Yine kafama takılan bişey olursa sizleri rahatsız ederim...Özellikle ""DayLight66"" bir polo kullanıcısı olarak :))

dürbün göğüsde ısrarcı olmayın.98-2000 eski kasa 100 hp olanları da tercih edin.mutlaka full olanlara bakın
  • ama dürbün göğüsde mavi ısıklar cok keyifli oluyor.
     Wolksvagen polo classic 1.6 Comfortline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi singleton -- 23 Nisan 2010; 17:11:50 >
  • Forum ikinci el kısmında bir araç var.Fakat fiyat epey yukarıda kalmış...
  • Evet o ilana baktım çok istiyor......Şuan polo clasic(dürbün göğüs)araştırıyorum.....bakalım temizini bulabilirsem...
  • kullanan araçlar yakıt tüketimi hakkında bilgi verirmisiniz lütfen
  • toyota eskidi hondanın o modeli değmez polonun yeni göğüsü ideal alınır
  • şu an bende 96 model 216.000 km de polo var.Maşallahı var.İllah sorun olabiliyor fakat oldukça memnunum ben.Satsam gider sedan classic olanı alırım.Dürbün olursa iyi olur.Yoksa dürbün teleskop çokda önemli değil.
  • 2010 ekim ayında 11.000 tl ye 98 model polo 1.6 aldım.abs,klima,elektrikli ön camlar hidrolik direksin ıvır zıvırı bir yana kullanmaya doyamayacağınız bir araç.13 yaşında araba 185 km hız yaptım direksiyonda kıpırtı yoktu.mobeseler olmasa en son kaç yapar bakacaktım ama kameralar engelledi:)tek kelimeyle harika bir araç diyebilirim.
    merak ettiğim konuysa tüp taktırırsam bu performansın yüzde kaçını kaybederim.bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim
  • Volkswagenin tutulmayan tek kasasıdır.
  • Tüple çok bir kayıp yaşamazsınız.Ucuz derseniz atiker başarılı bu konuda.Tutulmayan demiş arkadaşımız kesinlikle katılmıyorum.Halen çoğu kişinin alıp sattığı araçtır.
  • Arkadaşlar bizde önceden tempra vardı ama babam klima yok diye arabı degiştirmek istedi bi ara toyota corolla 1.6 ya kafayı taktı ve oda yere yakın diye almaktan vazgeçti vw polo classıc 1.6 98 model almış araba full 4 senedir kullanıyoruz ve arabada daha hiçbi arıza görmedik en son 195 gördüm bilmiyorum daha çıkarmıydı araba hem çok seri yakıtıda az yakıyor bence bu özelliklerde bu araba hem ucuz hemde güzel...
  • arkadaşlar size bir şey sorcam bu polo ların altında egzos sun yanında porselen mi taş mı ne varmış egzos gazı salınımını düşürüp daha az zararlı gaz salınımını saglıyo ... biri bana bu porselenin 3 bin tl tutar dedi acaba dogruluk payı varmı daha önce catlamışda degiştirmiş biri var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazlumdogan

arkadaşlar size bir şey sorcam bu polo ların altında egzos sun yanında porselen mi taş mı ne varmış egzos gazı salınımını düşürüp daha az zararlı gaz salınımını saglıyo ... biri bana bu porselenin 3 bin tl tutar dedi acaba dogruluk payı varmı daha önce catlamışda degiştirmiş biri var mı acaba

kim dediyse sana fena sallamış. porselenle taşla olacak iş mi bu?
  • hayırlı olsun bir ara bende düşünüyordum
  • hocam sizin arabada öle bir şey varmı varsa bu taşmıdır porselen midir ne zaman catlar degiştirme fiyatı nedir
    teşekürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.