Şimdi Ara

Wolksvagen polo classic 1.6 Comfortline (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
96.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizde 2001 Polo Classic var hiçte böyle bir şey duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazlumdogan

hocam sizin arabada öle bir şey varmı varsa bu taşmıdır porselen midir ne zaman catlar degiştirme fiyatı nedir
    teşekürler

yok öyle bir şey kardeşim. taşla olacak iş mi bu? biz 7 senedir kullanıyoruz. çok şükür bizi üzmedi daha. sadece debrijay bilyasını değiştirmemiz gerekti geçen sene o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: DayLight66

quote:

Orijinalden alıntı: mazlumdogan

hocam sizin arabada öle bir şey varmı varsa bu taşmıdır porselen midir ne zaman catlar degiştirme fiyatı nedir
    teşekürler

yok öyle bir şey kardeşim. taşla olacak iş mi bu? biz 7 senedir kullanıyoruz. çok şükür bizi üzmedi daha. sadece debrijay bilyasını değiştirmemiz gerekti geçen sene o kadar.

Bu arkadaş katalizörden bahsetmek istiyor olmasın? Şöyle bir düşününce biraz tuzlu olabilecek başka bir şey gelmiyor aklıma. Gerçi oda taş çatlasa 400-500liradır.

• belkide o dur biri bana 3 bin tutar dedi dondum kaldım acaba dogruluk payı varmıdır diye araştırrıyom ya arkadaşlar polusuna lp taktırıpta memnun kalan varmı ya varsa hangi marka nerde kattırdıgını söyleye bilir mi teşekürler
  • Porselen dediğiniz şey katalizörün ta kendisi, 400-500 tl civarındadır en fazla. Lpg markasından çok montajı yapan yer önemli. İşi ehline yaptırırsanız lpgde hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Ben Ankarada Atiker taktırdım, hiçbir sorun yaşamadım 4000 km dir. Sistem mühendislik'te taktırdım. Ankarada bir numara bence. Sitesinide inceleyin isterseniz.http://www.sistemlpg.com/
  • arkadaşlar ben de 2001 vw polo clasik comfortline aldım bakalım. ilk intiba hoşuma gitti. yol tutuşu filan güzel donanım olarak da fiyatına göre yeterli. burdaki yorumları okuyunca daha çok hoşuma gitti araç. umarım bir sorun çıkarmaz.
  • ya arkadaşlar lutfen yardımcı olun ben yenı 1998 model hp 100 luk ful olan 1.6 polo classic komfort alacam ıyımıdır alayımmı bıraz korkuyorum 13000 e anlaştım yarın gıdıp gorup alacam icimde tereddut var daha once tempraya bındım cok memnundum alayımmı yoksa vazgeceyyımmı lutfen yardımcı olun
  • Araba temiz ise alınır.Kullanalar gayet memnun idi.100 hp olması ayrıca güzel.Abs ve çift hava yastığı klima vardı bildiğim.Alırken iyi bir fiyat araştırması yapın...
  • ya arkaşlar ben 1998 model polo 1.6 comfort aldım 3 tane motor tamircısıne gosterdım on numara dedıler atiker lpglı kırkağacdan aldım kutahyaya geldığımde marşa bastığımda 2 .3 seferde anca calışıyor motor soğukken sıcakken hemen alıyor bunu neden yapar bılgı verırsenız sevınırim tum arkadaşlara saygılar sunarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawina

ya arkaşlar ben 1998 model polo 1.6 comfort aldım 3 tane motor tamircısıne gosterdım on numara dedıler atiker lpglı kırkağacdan aldım kutahyaya geldığımde marşa bastığımda 2 .3 seferde anca calışıyor motor soğukken sıcakken hemen alıyor bunu neden yapar bılgı verırsenız sevınırim tum arkadaşlara saygılar sunarım

aracı durdurmadan önce benzine al 30 saniye kadar çalıştır öyle stop et. Eğer soğukken tek seferde çalışırsa lpg ecusundandır. Ayar gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 13 Mart 2012; 19:14:54 >
  • 1997 den beri vw polo classic kullanıyorum. tip olarak vw 'in en başarısız arabası belkide. ama performansı sınıfına ve yaşına göre mükemmel. bir kaç ay önce taktırdığım lpg'ye bağlı çıkan ufak tefek sorunları saymazsak hiç sorun çıkarmadı diyebilirim kontrollerini bakımını düzenli yaptırdıkça. Mercedesim o benim...
  • Ah birde boğaz kelebeği hastalığı,olmasaydı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Ah birde boğaz kelebeği hastalığı,olmasaydı...

O hastalık hangi tip motorlarda var ? Benim ve arkadaşlarımın (benim aracı beğenip aynısını alanlar ) boğaz kelebeğiyle ilgili hiçbir sorunu olmadı.
  • 3 tane polom oldu.Hepsinde yaşadım desem yalan olmaz.96-2001 arası

Yeniler ne durumda bilemiyorum.
  • quote:

3 tane polom oldu.Hepsinde yaşadım desem yalan olmaz.96-2001 arası

Yeniler ne durumda bilemiyorum.

Düz polomuydu ? Classic mi ?
  • Düz derken hb idi,fakat motor aynı.Hp hariç
  • quote:

Düz derken hb idi,fakat motor aynı.Hp hariç

İşte o konuda yanılıyorsunuz. Motor aynı değil.
  • 96-99 6n polo diye geçer.Nasıl aynı değil.Ben aynı derken bunu kast etmiştim.Sedan ya da hb aynı motor idi.

2000-2002 başına kadar makyajlı kasa geldi.Onda değişti motor.Yanılmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan21 -- 10 Nisan 2012; 1:50:02 >
  • quote:

96-99 6n polo diye geçer.Nasıl aynı değil.Ben aynı derken bunu kast etmiştim.Sedan ya da hb aynı motor idi.

2000-2002 başına kadar makyajlı kasa geldi.Onda değişti motor.Yanılmıyorum...

Polo 6n ve Polo classic 75 beygirlik motorunu kullandınız büyük ihtimal. AEE motor kodludur.
     Wolksvagen polo classic 1.6 Comfortline

97-99 yılları arasında polo classicler 100 beygirlik golf 3 motoru ile piyasaya sunuldu. AFT kodlu motor :

2000-2002 arası dürbün göğüslü tabir edilen 100 beygirlik polo classiclerde ise AKL kodlu Bora motoru kullanıldı:

Bunların arasında başka motorlarda var. Sonuç olarak aynı değiller. Boğaz kelebeği hastalığı diye bir hastalık bizim araçlarımızda yok. Hatta geçen ay bakıma götürdüm. Usta temizlemek için açtığında bir gram kurum yoktu. Kışın -25 derecede bile bir marşta çalıştı ve devir göstergesi 1000 devirin üstüne çıkmadı. Çok stabil motorlar bence.

• Tamam hocam yoktur.Boğaz kelebeği hastalığı da hiç bir poloda görülmemiştir.

Ya ben anlatamadım ya siz anlayamadınız.Madem bu kadar bilgiye sahipsiniz neden soruyorsunuz anlamış değilim.

Zaten ben size yıllar arası değişiklik gösterdiğini söylemiştim.Halen bir şeyler ispatlamaya çalışıyorsunuz.Hem sorup hem yorum yapan ilk size rastlıyorum.Ben motor ile ilgili bir sorun var demedim.Boğaz kelebeği kronik rahatsızlığıdır.10 kişiden altısı bunla uğraşmıştır.

Burdan anlaşmak zor olacak.Bundan sonra,size cevap vermeyeceğim.

Siz ustanıza sorun o size gerekli cevabı verir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.