Şimdi Ara

Accent Era (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    dizeller performans olarak çok iyi ama bakımı çok iyi yaptırman gerekiyor.
  • Select ise güzelmiş en üst paket bizdeki mode

Dizelleri öyle ama sorunlu değil sadece bakımlarını yaptırmak yetiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Bu yazdığım araç dışında başka bir era aldım ben bu konuya yazdığım satılmış ti ben 29 liraya fullunu aldım piyasaya bakınca fazlasıyla uygun aldığımı dusunuyorum
  • Km yılı ve hasar durumu nasıl 29 a iyi gibi

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    2007 model 140 binde 2 parça Boya var önemi yoj bunun zaten. Donanım olarak dolu bir paket bu Sanruf navitek flan da var araçta piyasa degeri 33 34 falan gördüm ben. Aracın dan daha boş araçlara 35 yazanlar var bilmiyorum yani zaten satmayı dysunmuyorumda orası ayrı :)
  • Bu eralar da hararet göstergesi kiminde olmuyor kiminde oluyormuş doğru mu? En azından geçen gün gördüğüm erada hararet göstergesi yoktu

• Bir de bunların bir dönem 8 havayastıklı (opsiyonel) modelleri çıkmıştı. Hangi paketti acaba?
    Bana dün boyasız hatasız 104bin km de era önerdiler takasta. Adam arabasına 30 istiyordu. 2007 modeldi. Benzinli 1.4 ve baz donanımdı (team sanırım). Yuhh demiştim

• maverick8141 kullanıcısına yanıt
    Bu konuyla ilgili bir bilgim yok ama almış olduğum araçta hararet göstergesi bulunuyor
  • maverick8141 kullanıcısına yanıt
    Evet 8 hava yastığı olanlarda var bende select var bu 8 hava yastığı da var bu model sanırım bahsetmiş oldugunuz. 1.4 tavsiye etmiyorum ben 1.6 motor öneririm dolu paket olduğu zaman kaçırmayın derim gerek konfor olsun gerek yol tutuşu çokemnun kaldım bu paraya bu kadar oluyor sonuçta :) hem tüpsüz hem 1.4 biraz pahali söylemiş bence 1.4 lere daha hic bakmadım onların piyasasını bilmiyorum ama piyasası daha hızlı demişlerdi bana araba gitmedin ten sonra napıyım piyasasını :)
  • Megane baksana hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.