Şimdi Ara

Accent Era

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 2008 accent era almayi düşünüyorum otomatik boya yok değişen yok 100 bin km 31 lira yazmış adam ne dersiniz ? Bide adam boys yok dedi ama 15oo lira hasar kaydı gözüküyor diyo tampon bişi olmuş falan filen bu nasıl oluyor

• Otomatik accent iyidir. Şanzıman sorunsuzdur fakat yakıt sarfiyatı yeni nesil şanzımanlardan fazla 2012 de sıfır alıp 2014 de 28bine satmıştım.
  • frtmr kullanıcısına yanıt
    P tesi ye niyetlendim hayırlısı olur inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muser7887

P tesi ye niyetlendim hayırlısı olur inşallah
    bende manueli var gaz taktırırsanız çok ekonomiktir.
  • Muser7887 M kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak uygun mu sizce ? Yada ne bileyim motor şanzıman konusunda sorun yaşar miyim
    Motoru da şanzınanı da taş gibidir era nın.
  • gyetiker G kullanıcısına yanıt
    Anladım rtesekkur ederim umarım bizi pişman etmez hayırlı olur hakkımizda
  • quote:

Anladım rtesekkur ederim umarım bizi pişman etmez hayırlı olur hakkımizda
    Accent era mi aldım ve fazlasıyla memnunum :)herkese tavsiye ederim 1.6 motor u ama...
  • Hayırlı olsun
  • Hocam fiyat biraz pahalı bence ama sen bilirsin. Km si biraz fazla yüksek. O paraya en az 2010-2011 50k da felan alman gerek bence.
  • Hasan7 kullanıcısına yanıt
    O paraya 1.4 motorlari var genelde 2010 model evet ama 1.4 almam ben
  • quote:

Arkadaslar 2008 accent era almayi düşünüyorum otomatik boya yok değişen yok 100 bin km 31 lira yazmış adam ne dersiniz ? Bide adam boys yok dedi ama 15oo lira hasar kaydı gözüküyor diyo tampon bişi olmuş falan filen bu nasıl oluyor

2009 da manuelini almıştı bi arkadaşım sıfırı 18 bindi. 1.4 eco.
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Adama o fiyati versen küfür eder sanırım piyasa artınca böyle oluyor..
  • quote:

Adama o fiyati versen küfür eder sanırım piyasa artınca böyle oluyor..

iki yıl kullanıp 20 ye zor satmıştı sevilmeyen araba şimdi gözde oldu,herkes era arıyor.
  • Hayırlı olsun
    Çok yol yapıyorsanız LPG takın
    Hayattan küstürür yoksa
  • Keske 1.5 crdi alsaydın bende 2011 mode var araçla ilgili sorun olursa soylersin
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Evet suan gözde oldu diyebiliriz. Dışarı çıktığımda hergün önüme en az 5 6 tane era çıkıyor nerden bakılsa valla hocam ben 1.6 aldum pek bi memnun kaldım. Araçt BRC tüp takılmış hocam. İlk aldığımda tüple 200 km yol yaptım 23 lira gaz doldurdum fulledikten sonra yani uzun yolda baya bi düşüyor ama şehir içi oluk oluk yakıyor valla yalan yok:)
  • Uzun yolda baya az yakıyor peki araç hangi paket
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Yani 23 attım ama bi 5 1o liralık oynama vardır belki ben attıgımı söylüyorum 23 yani. Şimdi mümkün değil djyenler falan olacaktut. Select modeli hocam
    bizde 3 ay önce 2010 modelini aldık.30 liraya 200 km civarı gidiyor.expere sok sadece tamponsa sıkıntı olmaz bence alabilirsin.bide pazarlık yaparsın.ama genel olarak otomatik vites arıza yaptımı tamiri zor oluyor ve ustalar çok para istiyorlar diye duydum.kolay kolay her usta tamir edemiyorlarmış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.