Şimdi Ara

honda jazz - hyundai getz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar..22 bin tl butcem var..otomatik vites bir hatcback araç bakıyorum. bu fiyata buldugum araclar bunlar..

honda jazz 2004-20005
    hyundai getz 2009-2010
    citroen c3 2005-2006

bu araçlardan hangisini önerirsiniz ? ornegin 2004 jazz 2010 getz'den daha mı iyidir ya da onerebileceginiz başka araçlar var mı ?ankaradan alacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerbuga -- 1 Şubat 2013; 12:09:55 >

• Jazz elbette Getz'den daha iyidir. Paranız varsa Jazz yoksa Getz almalısınız. Getz her anlamda ucuzdur, benzinli alacaksanız LPG takıp sorunsuz kullanabilirsiniz, şehir içinde çok iyidir. Hiçbir şekilde sizi üzmez. Triger setini parça ve işçilik dahil 165 liraya değiştirdim. Ama performans, rahatlık ve güvenlik beklentiniz varsa Getz'den uzak durmanızı tavsiye ederim. Ben 4,5 yıldır kullanıyorum bir yılda 20000 km yol yapıyorum, memnun musun diye soracak olursanız evet memnunum. Getz hakkında sormak istediğiniz şeyler olursa çekinmeden bana sorabilirsiniz.
  • Colt'u incelediniz mi hiç?
  • jazz tabiki
  • Tabii ki Jazz, getz ikinci alternatifiniz olsun.
  • nedense Hyundai i20 benzinli otomatik ten bahsedilmemiş.CVVT şanzımandır oldukça sorunsuz şanzımanlardan biridir.

yakıt sarfiyatı Getz 'den biraz daha azdır.

Yazın 7.3 lt./100 km. ortalama tüketim yaptığımı biliyorum. fabrika verisi bile 7.7 dir düşünün.

servisi ucuzdur.5 yıl yada 100.000 km. garantisi vardır.

Honda servisinin adamı güzel öptüğü bilinir.

15000 bakımına giren bir Hyundai i20 nin servis bedeli 240 tl idi.

Hyundai getz 9 lt./100 km. tüketir rahat. hele kışın, devirli de kullanırsanız 10 lt. rahat tüketebilir.

42 lt. civarında deposu ile 420 km. yol yapmaktadır.

Hyundai i20 ise 45 lt. deposu ile 1500 - 2500 devirleri arasında şehir içinde 550 km. menzili görebilir.

temiz hyundai i20 bulursanız bence tercih sebebidir.

honda jazz ise otomatik şanzımanlı benzinli araçlar içinde en az tüketim yapan araçlardandır.6.5 lt.

ancak torku da nispeten düşüktür.Yani honda jazz gezinti aracıdır.atılganlık ve hız gibi faktörler sizi hayal kırıklığına uğratmasın sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

nedense Hyundai i20 benzinli otomatik ten bahsedilmemiş.CVVT şanzımandır oldukça sorunsuz şanzımanlardan biridir.

yakıt sarfiyatı Getz 'den biraz daha azdır.

Yazın 7.3 lt./100 km. ortalama tüketim yaptığımı biliyorum. fabrika verisi bile 7.7 dir düşünün.

servisi ucuzdur.5 yıl yada 100.000 km. garantisi vardır.

Honda servisinin adamı güzel öptüğü bilinir.

15000 bakımına giren bir Hyundai i20 nin servis bedeli 240 tl idi.

Hyundai getz 9 lt./100 km. tüketir rahat. hele kışın, devirli de kullanırsanız 10 lt. rahat tüketebilir.

42 lt. civarında deposu ile 420 km. yol yapmaktadır.

Hyundai i20 ise 45 lt. deposu ile 1500 - 2500 devirleri arasında şehir içinde 550 km. menzili görebilir.

temiz hyundai i20 bulursanız bence tercih sebebidir.

honda jazz ise otomatik şanzımanlı benzinli araçlar içinde en az tüketim yapan araçlardandır.6.5 lt.

ancak torku da nispeten düşüktür.Yani honda jazz gezinti aracıdır.atılganlık ve hız gibi faktörler sizi hayal kırıklığına uğratmasın sonra

Bir düzeltme yapayım, cvvt denilen olay, hyundainin motor teknolojisine verdiği isimdir. Toyotadaki vvti, hondadaki vtec vs. gibi.

İ20de tam otomatik tork konvertörlü şanzıman bulunmakta. Uzun yolda az yaksa da şehiriçinde 9lt den aşağı yakacağını sanmam.

Tavsiyem ise "yeni yenidir" felsefesiyle getz, accent era olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toyota corolla
    4 ay önce açıldı
    Honda Civic vs Wv golf
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2005 Jazz Es siyah 91k km.
    Benzinli boya değişen kaza kesinlikle yoktur. 24 bin lira istenen fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencede honda jazz tavsiye edilmelidir otomatik viteste ve getzden daha uyguna bulabilirsiniz
  • Jazz
  • bende 2004 honda jazz var priz direk bilyası arızalı diyorlar korkuyorumşanzımanı indirticem çok para tutarmı acaba
  • gidin teneke hyundai alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 26 Eylül 2014; 11:53:26 >
  • yarı otomatik ve tam otomatik şanzımanlı bir aracın 60.000 km .den yukarısı alınırken yetkili servisinde iyi inceletilmelidir.

aksi taktirde herhangi bir sorun ciddi baş ağrısı ve cüzdanda hafiflik(2000 TL+) yaratır.otomatik şanzımanların arıza teşhisini ve onarımını düzgün yapabilecek usta sayılıdır.

o yüzden sizden önce kullananın ne kadar titiz kullandığını bilemeyeceğiniz için yarı otomatik ve tam otomatik şanzımanlı bir aracın 2.eli alınırken en azından
    yetkili servisinin güvencesinde olanlardan tercih etmenizde yarar vardır.

garanti kapamı honda dışındaki araçlarda 100.000 km.dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 18 Nisan 2013; 22:14:57 >
  • Jazz için iyi diyorlar ancak modeli düşük o fiyata 2010 hatta 2011 getz bile bulursunuz. He bi de colt bakın onlar da iyi arabadır.
  • Ben olsam Jazz veya Colt arasında karar verirdim. Forever Capon yani...
  • jazz tabiiki daha iyidir
    ama 2004 model bir arac alacaginiza 2010 model almak daha mantikli olur.
  • www.3dcizimi.com
    Bende 2004 1.4 ls honda jazz var getz'de kullandım honda ile getz kıyas bile olmaz bence honda .
  • tabiki jazz
    performansı getzden daha iyi
    getz den daha büyük
    iç mekan kalitesi getzden iyi
  • İkisi arasından Jazz ama Colt'a da bir bakılmalı.
  • 1.4 jazz elite yada es bakabılırsın tek seçenek bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.