Şimdi Ara

honda jazz - hyundai getz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kerbuga

selamlar..22 bin tl butcem var..otomatik vites bir hatcback araç bakıyorum. bu fiyata buldugum araclar bunlar..

honda jazz 2004-20005
    hyundai getz 2009-2010
    citroen c3 2005-2006

bu araçlardan hangisini önerirsiniz ? ornegin 2004 jazz 2010 getz'den daha mı iyidir ya da onerebileceginiz başka araçlar var mı ?ankaradan alacagim.

iki araca da sık sık biniyorum. Kullanıyorum da.

Arada bir gömlek fark var diyebilirim.

Jazzın kalıtesı bariz ortada.

Ha getz kötü mü kesinlikle değil çoğu kez öneririm getz kesinlikle parasının arabası. ikisi de üzmez
  • yeni kasa colt bulnabilir jazz eski olur. getzi direkt ele hyundai olacaksa i20bakilmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• honda derim her yönüyle
  • Normal şartlarda yeni olanı tercih ederim fakat getzlerde donanımlı araç bulmak çok zor (özellikle güvenlik anlamında, çoğunda abs yok hava yastığı tek). Güvenlik anlamında donanım seviyesi yüksek olanı bulursanız getz, düşük km, orjinal bulursanız colt alınabilir. Alternatif olarak nissan note da bakılabilir ikisinin ortası durumda. 3ü de iç hacim anlamında geniş araçlar.
  • Ucuz yedek parça ve onarım diyorsanız getz önerilir..zira alımında da gördüğünüz gibi jazz'ın 2004 modeline karşılık 2009 getz alınabiliyor..

amma iş iki arabaya da oturunca değişiyor,jazz'ın yanında maalesef insanın getz'e binesi pek gelmiyor.. modele çok odaklıysanız getz,onun harici herşeyde jazz derim c3'ü hiç hesaba katmıyorum dikkat ederseniz..

ha ama dile getirilmiş ben de dile getireceğim,colt'ları da ince elemekte fayda var piyasada az bulunuyor kabul ama temizini bi bulun onu da kullanın bakalım getz ile karşılaştırınca neler hissedeceksiniz

kısacası jazz veya colt.. insanlar boş yere getz'in ve c3'ün yerine bu ikisini önermemişler,dikkat derim (sadece colt'ta benim bildiğim yarı otomatik amt şanzıman var kullanmadıysanız ilk etapta biraz tuhaf gelebilir ama zamanla alışırsınız ve bilin ki en sorunsuz şanzımanlardan biridir piyasadaki)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.