Şimdi Ara

Accent eraların bu kadar tutulmasını sebebi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • trafikte artk her 3 arabadan biri megane dieri era oldu.eraların bu kadar tutulması ın sebebi nedir? fiyatı makul oluşu ve dizellerinde mevcut oluşumu sizce tercih sebebi?taksicilerin çoğu eraya geçmeye başladı.bilmediğimiz bişey mi var acaba?

• Sanırım tek sebebi fiyatı.. Ayrıca fiyatına göre sunduğu donanımlarda gayet yeterli oldugu için tercih ediliyo olmalı, yoksa aman aman bi araba değil..
  • Fiyat/performans olarak piyasadaki en iyi araçlardan biri olması.

Ayrıca 5 yıl/100 bin km garanti.

LPG'yi aracı sıfır alırken taktırırsanız garanti bozulmuyor.

Dizel alırsanız 110 bg, 240 nm tork u olan bir araba alıyorsunuz. Eğer kullanma şansınız olursa nasıl koltuğa yapıştırdığını görürsünüz, öyle böyle değil. Benim Megana yanında kağnı arabası gibi kalıyor. Ama Megane daha az yakıyor o ayrı.

Ayrıca yedek parçası gerçekten ucuz.

Edit: Donanımı söylemeyi unutmuşum, dört cam otomatik, cd-mp3 çalarlı radyo, klima vs standart.

Megane'da (2006 model Dynamic) cd çalar yok ve arkada hoporlör yok. Bu gibi şeyler Hyundai'de standart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armi -- 25 Şubat 2009; 23:35:20 >
  • f/p, sağlam kaçarlar, fransızlardan daha kaliteli ve dökülmemesi, bol servis uygun yedek parça, 2.eli iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: armi

Fiyat/performans olarak piyasadaki en iyi araçlardan biri olması.

Dizel alırsanız 110 bg, 240 nm tork u olan bir araba alıyorsunuz. Eğer kullanma şansınız olursa nasıl koltuğa yapıştırdığını görürsünüz, öyle böyle değil. Benim Megana yanında kağnı arabası gibi kalıyor. Ama Megane daha az yakıyor o ayrı.

Edit: Donanımı söylemeyi unutmuşum, dört cam otomatik, cd-mp3 çalarlı radyo, klima vs standart.

Megane'da (2006 model Dynamic) cd çalar yok ve arkada hoporlör yok. Bu gibi şeyler Hyundai'de standart.

bu dedikleriniz varsa o fiyatı kuruşu kadar hak ediyor..

• + 1.4 benzinli motorun 97 beygir güç vermesi de sayılabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtglcn

quote:

Orjinalden alıntı: armi

Fiyat/performans olarak piyasadaki en iyi araçlardan biri olması.

bu dedikleriniz varsa o fiyatı kuruşu kadar hak ediyor..

Kesinlikle.

1.4 97 bg benzinli modeli yukarda dediğim donanımla ve lpg ile 24 bin lira civarı ve 0 km. Daha ne olsun o fiyata. Amortisör sistemi de gayet konforlu sınıfına göre. Sessiz de bir araba. Bence çok mantıklı bir araba alıp binmek için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu arabanın modeli nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • selam
    eraların donanımlarına , motorlarına bak , garantisi, servis ağı ve de fiyatı
    bomboş poloya 25 istiyorlardı aralıkta şimdi ne oldu bilmem symbol desen 1.2 yada 1.4 8 v li motorlarla satılıyo ve donanım olarak , yol tutuş ve işçilik olarak geride üstelik te symbol exp. benzinli liste fiyatı 25.750
    alternatif sayın ben halkın alabileceği başka araba göremedim bu sınıfta bu paraya.Elbette araç çok ama bu şartlarda yok dizelde zaten 110 bg lik motoru standart reno gibi 65 lik motorları satmıyo sedan malum ülkemiz sedan ülkesi vw hala 102 lik 8v eski motoru satıyo kaç golfün yada jetta veya passat ın motoru tsi???
    fiyat zaten çok pahalı oysa era da 1.4 16v 97 bg motor standart 1.6 sı da var reno da anca meganda var o motorlar ve 1.6 sına aralıkta 33 bin ytl diyorlardı üstelik 6 hoparlör yoktu erada var usb bağlayabilirsiniz de 4 cam otomatik meganda bile orta donamımda yok eeeeeeee daha ne olsun ????????

• ucuz.
    sağlam? (tartışılır)
    motor seçenekleri.
    bol ve ucuz yedek parca.
    servis ağı.
    donanımlar.
    sessizlik.
    güçlü dizel motor.
    5 yıl garanti.

ve benim gözümde en önemlisi
    firmanın sattığı malın arkasında olması.
    müşteri sadece satıncaya kadar değil sattıktan sonra da önemli olduğu zihniyeti..

bir paylaşımda vardı daha 20bine gelmemiş dizel aracın motor arızası sonucu motorun komple değiştirilmesi olayı vardı.
    daha 16 km balata yiyen aracı kullanıcı hatası olarak gören markanında olduğunu unutmadık.
    bu olay bile bu markayı tercih etmek için bir nedendir.
  • çok iyi bence era özellikle dizeli benzinli gibi performanslı
    özellikle dolmuşlar taksiler era oldu artık millet albea yada sümbül almıyor
    5 yıl garanti sattığı malın iyi olduğunu ifade ediyor
    fiyatıda gayet makulmüş gerçekten fakat iç hacmi geniş değil ..
  • Dizel motorlu aracının yakıt sarfyatıda çok iyi.
  • Demek ki fiyat/kalite,performans oranı iyi bir araç.
    Şimdi bazı arkadaşlar belki o da araba mı gibi yorumlar yapabilir ama önemli olan fiyatına oranla verebildikleri..
    Elbette imkan olsa herkes en az S kasaya binmek ister..
  • B u araca ilk bindiğimde süspansiyon konforunun çok iyi olması beni şaşırtmıştı.
  • -Fiyatına göre sunduğu donanımı (çoğu C sınıfı arabada opsiyonel olarak sunulan bazı donanımların standart olması)
    -Yaygın servisi ve yedek parçası
    -Gayet güzel ve performanslı motor seçenekleri (Dizelini test etmiştim ve hayran kalmıştım)
    -Sürekli kendini geliştirmesi
    -Bilmiyorum bu etkenmidir ama Türkiye'de üretim yapması ve Kore'li oluşu
    -Geniş ve ergonomik iç hacmi
    -5 yıl garanti ve bu sözün arkasında durmaları (en güzel örnek, geçen gün forumda okuduğumuz dizel motorun garantiden yenilenmesi)

Aklıma bunlar geliyor. Hal böyle olunca aileler, şirketler, rent a car'lar ve taksiciler tarafından rahatlıkla tercih ediliyor. Açıkçası aklım ERA'ya kaymıyor da değil. Tabi kısmet. Bundan sonra ki arabam inşallah ERA olsun isterim

Bu arabaya alternatif olarak Symbol ve Albea var. Albea'yı arka tasarımından dolayı pek sevmiyorum. Yeni kasa Symbol daha yeni çıktı. Dizayn olarak fena durmuyor. Ama benzinli motor olarak insanı düşündürüyor. 2009 model arabada halen daha 1.4 8V motor var. Symbol ilk çıktığı 2000 yılından beri bu motoru kullanıyor. 1.4 8V motor galiba Symbol öncesinde üretilen Clio HB'ler de vardı. 1.2 16V motor desen insanı düşündürüyor. Özellikle 1.2 motor şehirler arası yolda sollamalarda insanı yorabilir. Bu durumda ERA'nın 1.4 16V/97 HP'lik motoru cazip oluyor. Ama şunuda belirtmek isterim. Baktığın sürece Reno araba da kolay kolay dökülmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 26 Şubat 2009; 9:37:55 >

• Sadece ERA'da değil diğer modellerde de hyundai genelde oldukça iyi bir fiyat/performans sağlıyor. Ben de ikinci kez bu nedenle tekrar hyundai aldım.
  • yaklaşık 8 yıl 100.000km dir accent kullanıcısıyım

gerçekten sorunsuz bir araç olduğunu söyleyebilirim.

servisler genel olarak iyi

parçası ucuz

konfor sınıfına göre yeterli

sadece güvenlik konusunda çekincelerim var ama Allaha şükür kaza bela gelmedi başımıza

birdaha hyundai alırmısın derseniz kesinlikle almayı düşünürüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.