Şimdi Ara

Accent- marea yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben söyleyeyim. Marea motor olarak sorunsuzdur. LPG ile uyumlu en iyi motorlardan birisidir. Parça sıkıntısı desen yok. Her yerde çok rahat bulunuyor. Fiyatları hiç el yakacak cinsten de değil yedek parçaların. Muadili araçların fiyatları neyse mareanında yedek parçaları o fiyatta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasheed42

peki internet ortamında bulunan güzel bir araç önerir misiniz.

Marea mı istiyorsunuz yoksa ekstra model tavsiyesimi ?
  • bence japon yada alman araçlarına bakmalısın otomatik alıcaksan. yenilerine lafım yok ama eski otomatik şanzımanları pek öven yok bu araçlarda. toyota carina v.b araçlara bakmalısın bence
  • marea.
  • Orcunsau kullanıcısına yanıt
    tşk ederim bilgiler için peki xsara ve nissan primera lar a ne diyorsunuz ben konyalıyım burası nissan primera cenneti :) 98-99 model olabilir.
  • demekki konyada tutulan bir araç. Ama istanbulda ben ayda yılda bir görüyorum. O yüzden pek bir bilgim yok araç hakkında..
  • o zaman temiz hangisini bulursanız primera ya da marea alın primeralarda sorunsuz konforlu araçlardır
  • hyundai accent 1.5 gls kullanıcısıyım araç 8 senedir bende hiç problem yapmadı henüz düz lpg sistemli..
  • tşk ederim cevaplarınız için arkadaşlar artık hangisi temiz denk gelirse alacağız.
  • Bu benim eski makine, aşşağıda olsada bi tur gezsem keşke :((

Şu endama bak hele :))

Accent- marea yardım

Accent- marea yardım
     Accent- marea yardım Accent- marea yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

farklı araçlar biri b diğeri c sınıfı accent sahibiyiz marea diyorum.

Marea D Segmenti
  • quote:

Orijinalden alıntı: BohemAmca

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

farklı araçlar biri b diğeri c sınıfı accent sahibiyiz marea diyorum.

Marea D Segmenti

Yanlışınız var hocam Marea corollanın rakibi olan sıradan bir c sınıfı araçtır.
  • erciiment kullanıcısına yanıt
    güzel araca benziyor ne zaman ve ne kadara satmıştınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzDURSUN

Kesinlikle marea lpg de 30 krs yakar ortalama lüx fena makina

bu marea kac motor ki, LPG'li 2.000 Accord 30 kuruş yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

quote:

Orijinalden alıntı: OguzDURSUN

Kesinlikle marea lpg de 30 krs yakar ortalama lüx fena makina

bu marea kac motor ki, LPG'li 2.000 Accord 30 kuruş yakıyor.

Ona bakarsan bende uno var oda 30 krs yakıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat marea'lar 1.6 ve 2.0 motordur.1.6 motor olanlar 20-25 krş civarı lpg tüketirler.2.0 ise tam net bilgim yok ama 30-35 civarı yakar sanırım.9 yıldır marea kullanıcısıyız bu fiyat aralığındaki en iyi araçlardan dır.Perfonmans ve konfor konusuna değinmeye bile gerek yok gerçekden hem performans olarak hem konfor olarak çok üstün bir araçtır.Özellikle performans olarak 2.0 HLX modeli oldukça iyi kaçar.Ama 1.6'sı 2.0'dan çok geride kalmaz

Fiat Marea Donanımları

1997-2001

1.6 SX : Boş olan versiyon
    1.6 ELX : 1.6'nın en dolusu
    2.0 HLX : ELX'e ek olarak 'Bazı' marealarda deri koltuk veya 2 hava yastığı yerine 4 hava yatığı vardır...

Makyajlı Kasa

2002-2007

1.6 Liberty Boş olan
    1.6 Exclusive En dolusu

Not : Bu donanımlardan arasından ben 1.6 ELX modelini öneririm.1.6 çok yakmaz performans'ta üzmez.

Not 2 : 1997-2001 kasa italyan üretimdir.2002-2007 kasası ise Türkiye Tofaş üretimidir.Bazıları italyan kasaların daha iyi olduğunu söyler

• Bilgilendirme için teşekkürler.
  • OĞUZ? kullanıcısına yanıt
    görüşleriniz için teşekkür ederim. Artık marea ya bir adım daha yakınım inanın benim bu araçtan daha önce hiç habewrim bile yoktu sadece 2 ay önce yatpığım bir yolculuğu bu araba ile yapmıştım ve arabanın hastası olmuştum yol tutuşu konforu hızı felan benim bindiğim 2000 model hlx deri koltuklu gri bir marea idi.

Şimdi size bazı sorularım olacak 11-13 bin tl bütçe ile temiz bir marea bulmam mümkün mü ayrıca en fazla kaç km de ise alınmalı bu araç, insanı bezdiren sorunları var mıdır alırken nelere dikkat etmeliyim. Ayrıca internetten temiz bir marea önerir misiniz.
  • Kilometre hakkında söylüyebileceğim benim araç 1.6 Elx modeli olan.9 yıldır kullanıyoruz.Daha yeni 200 bini devirdim.Arabada çok şükür performans'dan düşme gibi bir şey yaşamadım.Ama siz yinede 150 binden aşağı almaya bakın.Kronik sorunu ise abs sorunu olabiliyor.Ben hiç karşılaşmadım ama yaşayanlar oluyor.Çözümü zor değil ama 200 tl civarına hallediyorlar.11-13 tl arası ise bulunur ama temizi zor olabilir.Alırken kesinlikle iyi bir ustaya götürün.

Benim sana bulduğum ilanlar

2.0 HLX
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-kalkan-oto-dan-ilk-sahibinden-orjinal-97-bin-de-marea-133117622/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-acil-nakit-ihtiyacindan-satilik-fiyatinida-dusurdum-130687364/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-gursel-otomotivden-2001-marea-132006033/detay#modalTab1

Tek bulabildiğim bunlar.Bayram geldiği için çoğu ilan kalkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OĞUZ? -- 6 Ağustos 2013; 16:33:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rasheed42

güzel araca benziyor ne zaman ve ne kadara satmıştınız.

2010 yılında ise 12.750-TL'ye almıştım,

Aracı aldıktan sonra sırası ile;

4 lastik aldım 500-TL
    Bobini değiştirip boğaz kelebeğini temizlettim 140-TL
    Termostatı değiştirdim 120-TL falandı sanırım
    Baskı balatayı bitirdim değiştirdim sanırım 350-TL
    ABS beynini (ankarada meşhur bi usta var eskinden bu forumda da yazıyordu) sanırım 300-TL tutmuştu.

Arabayı adam ettim bu esnada 35.000-Km yol yaptım akabinde yeni sahibine 2012 yılı mayıs ayında 13.000-TL'ye sattım,
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.