Bildirim
Accent- marea yardım (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende bu mareayı çok beğenenlerdenim fakat aracın kronik sorunlarından ötürü almaya insan korkuyor. belki ucuza atlatılacak belkide pahalı olup baş yakacak hatalar olabilir. ama en çok hararet sorunu ve boğaz kelebeği sorunu olduğunu söylüyorlar. -
-
Zamanın D segmenti kalitesinde üretilmişir.Ama C segmentidir.Bazı ülkelerde D segmenti olarak geçer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
manuel marea.. -
Ben de son zamanlarda bu fiyat aralığında arabalara bakıyorum da bu Marea'nın düz viteslisi önerilmiş genelde. Otomatiği nasıldır acaba? Ben de otomatik vites arıyorum da. -
quote:
Orijinalden alıntı: trcn
Ben de son zamanlarda bu fiyat aralığında arabalara bakıyorum da bu Marea'nın düz viteslisi önerilmiş genelde. Otomatiği nasıldır acaba? Ben de otomatik vites arıyorum da.
manuelini 4 sene kullandım valla marka takıntısı olmayana iyi araba.. -
Kesinlikle accent marea nın piyasası yok çok tutulmaz ama accent daha rahatdır hızlıdır kullanışlıdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tşk ederim artık internetten ve araba pazarında temiz hangisi ne dek gelirse alacaz, bir çok araç var 11-13 bin bandında ama artık hangisi nasipse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasheed42 -- 7 Ağustos 2013; 12:00:10 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X