Şimdi Ara

Accent- marea yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1.5 gls accent ya da marea almak istiyorum sizce hangisi olmalı ayrıca her iki aracında otomatik viteslisi iyi olur mu bütçem 11-13 aralığında.

• farklı araçlar biri b diğeri c sınıfı accent sahibiyiz marea diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

farklı araçlar biri b diğeri c sınıfı accent sahibiyiz marea diyorum.
    accent daha az yakar daha iyi kaçar daha masrafsız bir araçtır
    marea daha konforlu daha çok yakar daha kaliteli daha masraflı bir araçtır ve mareanın piyasası pek yoktur
    tercih sizin
  • Kesinlikle marea lpg de 30 krs yakar ortalama lüx fena makina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

marea daha konforlu daha çok yakar daha kaliteli daha masraflı bir araçtır ve mareanın piyasası pek yoktur
    tercih sizin

teşekkür ederim cevabınız için sizin de söylediğiniz gibi çevremde ve internette herkes aynı şeyi söylüyor. Kalbim marea dan yana donanım konfor vs gibi şeylerden ancak mantığım accent 1.5 gls diyor. Tercihim accent 1.5 gls den yana olacak.Accent 1.5 gls lerin otomatik olanlarını öneriri misiniz pek?
  • kesinlikle marea derim.Çok yakarr ama lpg ile normal yakar.Performanslı ve konforludur.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

kesinlikle marea derim.Çok yakarr ama lpg ile normal yakar.Performanslı ve konforludur.
    Accent gibi boş bir arabayı aldıktan sonra mareaya binince kafanızı duvarlara vurmayın. Devir teknoloji devri .Varsın 3 5 kuruş fazla yaksın konforlu olsun donanımlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 2012 Yardım.
    12 yıl önce açıldı
    Albea Debriyaj Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Marea tabiki.Ama lpg ve manuel vites şart.

• Marea diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxxjokerxxx kullanıcısına yanıt
    Allahım böyle yorumlar geldikçe tam karar verdim diyorum yine kafam karışıyorzaten kalbim marea da böyle yorumlar gelince yine düşünceler düşünceler. Marea konusunda herkesin de bildiği 2, el piyasası, hemen alıp satma gibi derdim yok şuan ama gün gelir satmak icab eder. onun için tereddütüm var yoksaharika biraraç bence marea. Maera diyen arkadaşlar interntten temiz birmarea önerir misin şuan.
  • bravo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkmavy

bravo
    11-13 bin aralığında temiz bir marea kaç model olmalı. Madem marea diyorsunuz azcık daha bilgi verin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasheed42 -- 3 Ağustos 2013; 16:12:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasheed42

11-13 bin aralığında temiz bir marea kaç model olmalı. Madem marea diyorsunuz azcık daha bilgi verin :)

Alıntıları Göster
    marea çok rahat ve konforludur rakibi accent değil focus,golf gibi c sagmenti araçlardır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

tercih sizin

teşekkür ederim cevabınız için sizin de söylediğiniz gibi çevremde ve internette herkes aynı şeyi söylüyor. Kalbim marea dan yana donanım konfor vs gibi şeylerden ancak mantığım accent 1.5 gls diyor. Tercihim accent 1.5 gls den yana olacak.Accent 1.5 gls lerin otomatik olanlarını öneriri misiniz pek?

yani hiç sürmedim ama o fiyata olan otomatik viteslerden pek hayır gelmez diyorlar bencede öyle manuel tercih edin bence

• quote:

Allahım böyle yorumlar geldikçe tam karar verdim diyorum yine kafam karışıyorzaten kalbim marea da böyle yorumlar gelince yine düşünceler düşünceler. Marea konusunda herkesin de bildiği 2, el piyasası, hemen alıp satma gibi derdim yok şuan ama gün gelir satmak icab eder. onun için tereddütüm var yoksaharika biraraç bence marea. Maera diyen arkadaşlar interntten temiz birmarea önerir misin şuan.

kardeşij kim diyor satılmıyor diye.Benim amcam marea alıp satıyor hiç elinde kaldığını görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

quote:

kardeşij kim diyor satılmıyor diye.Benim amcam marea alıp satıyor hiç elinde kaldığını görmedim.

Alıntıları Göster
    Marea; Konfor-Performans-Yol Tutuş-Malzeme Kalitesi-İşçişik-İç Hacim ve bana göre tasarım olarak çok daha üstün bi araç. Hyundai tek farkı yakıt az bişey daha düşük olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

Marea; Konfor-Performans-Yol Tutuş-Malzeme Kalitesi-İşçişik-İç Hacim ve bana göre tasarım olarak çok daha üstün bi araç. Hyundai tek farkı yakıt az bişey daha düşük olur.

Alıntıları Göster
    Hocam accent ile marea karşılaştırılmayacak bir araçtır. Gerek donanım, konfor, kalite, her açıdan yani denk araçlar değillerdir. Ben Bravo kullanıyorum. Marea'nın iki kapılısı ve otomatik vites. Şehir içi lpg ile 12-13 litre yakıyorum. O da aşağı yukarı 30-32 kuruş ediyor. Ama uzun yolda sakin kullandığımda rekorum 7 litre. 90 km sabit hızla. Şanzıman konusunda sıkıntın olmasın. Şanzımanın bakımını yaptığın sürece yağını kontrol ettiğin sürece hiçbirşey açmaz başına. Yeni nesil çakma otomatik şanzımanlardan değil çünkü. Eski tip tork konvertörlü klasik şanzıman ve bu tür şanzımanlar en dayanıklılarıdır. Şanzımandan yana hiçbir sıkıntın olmasın... Kullanılan şanzıman AISIN 60-40 LE'dir... Araştırmak isterseniz markası modeli budur şanzımanın...

• Orcunsau kullanıcısına yanıt
    tşk ederim arkadaşım verdiğin bilgiler için valla marea lar gerçekten çok güzel araçlar ama işte sağda söylenenler biraz tedirgin ediyor. bir kaç gündür nissan primera 98-*99 model ve citroen xsara 99--99--*2000 model araçları da öneriyorlar sizin yorumunuz nedir bu konudq.Şimdi bazı arkqdaşlar diyecek ki bunlar farklı farklı araçlar segmentleri farklı vs bunların hepisini biliyorum sadece tek istediğim 11-13 bin tl aralığında bizi üzmeyecek kaliteli bir araç segment veya diğer özellikleri beni ilgilendirmiyor.
  • peki internet ortamında bulunan güzel bir araç önerir misiniz.
  • quote:

peki internet ortamında bulunan güzel bir araç önerir misiniz.
    Hyundai Arabadır .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.