Şimdi Ara

ACCENT SATAN VAR MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Selam arkadaşlar.

Arabam yok henüz. Ancak almaya niyetlendim hayırlısıyla. Hyundai accent 1.5 mümkünse GLS düşünüyorum. Model olarak 1998-2000 arası tercihim. Max 80.000 km. En önemlisi Araba temiz olacak, Değişeni ve Boyası olmayacak. Yürüyen aksamda problem olmayacak. Fiyat olarak 7.000-9.000 YTL. Satmayı düşünen arkadaşlar varsa Mail atsınlar. yitikruh@mynet.com.. Ciddi olanlar ilgilensin lütfen, Ben ciddiyim. Konya Niğde hattında olanlar varsa gelip arabayı görebilirim de. En azından Galericilere para kazandırmayalım. Teşekürler.

• 80.000 de kız gibi accent 1,5 gls yi 9.000 ytl ye nasıl almayı düşünüyorsun anlamadım doğrusu
    sen bir de klimalı olsun istersin şimdi
  • evet çok komik. Ben ona 97 model accent 1,3 LS vereyim. 65 bin km.de bakımı yeni yapıldı. 8500 e bırakırım. Hadeea öğretmenden az kullanılmış Accent LS beyaz renk.
  • Bilip bilmeden konuşmayın bence. 2000 model 1.5 GLS 89.000 km pazarlık payı var 10.000 Ytl buldum zaten. biraz zorlasam 9.250 ye alırım bu arabayı. 9.000 e de 8.500 e de bulunur elbet. İlla olacak diye birşey de demiyoruz. Vardır belki. Bu arabayı götürün galeriye kaç verecek görün. Galericilere para yedirmektense Adam gibi sahibine beş kuruş fazla veririm. Bu konuda ciddiyim. Acelem yok Kafama göre bi araba bulana kadar araştıracağım. Araba temiz olsun para hazır. Araba kafama yatarsa beş dakikada biter bu iş. ilgilenenlere duyrulur.

Not: 1.3 Ls yi 2 ay önce 7.500 YTL ye aldık biradere. 32.000 km 98 model. Araştırınca insan neler buluyor öğretmen efendi.
  • beklersen bulursun birader haklısın ama öle araç bulmak zor piyasada çok yok...
  • araba senin istediğin gibiyse yani 9.250 ye 1 sn bile durma ..
  • HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH..

BENDE AYNI ARACI ARAŞTIRDIM BAYA Bİ.

99-2000 1.5 GLS AMA BEN ADAM GİBİ TEMİZ OLANINA 10.000 YTL DEN AŞAĞİ İNENİNİ GÖRMEDİM.

BEN KARADENİZDEYİM,BURDA MI PAHALI,,PYASASI MI ÖYLE BİLEMİYOM.

BENDE 58.000kM DE 1999 1.4 lPg Lİ PALİO BULDUM. 9.500YTL YE ONU ALDIM GEÇEN AY..

İnşallah gönlüne göre bulursun, hayırlısı olsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de 99 GLS accent var. 61.000KM'de.Klimalı. boya kaza yok. sadece on tampon yolda zigzag yapan itin biri tarafından yerinden koparıldı..on tampon boyalı sadece. gunde 70 km yaptigim icin daha kucuk motorlu ya da dizel araba almak istiyorum. henuz satiliga cikarmadim..o yuzden ilan yok bi yerde.

Resimi cektigim de araba kirliydi. Ama bir cizik ya da darbe yok.Ön Tamponda gordugunuz hafif bir beyazlık var.is yeri garajına girerken surttum .
    Fiyat icin kafam da birsey yok.sizin tekliflerinizi bekliyorum

ACCENT SATAN VAR MI?

ACCENT SATAN VAR MI?

ACCENT SATAN VAR MI?

• Bende de 2000 model Accent lx var.Klimalı, metalik gri, lpg var ve 52100 km de.Çamurluk, Kaput ve kapıda boya var.Yakıtı ve konforu çok süper.Ş.dışı 9-10 ykr, ş.içi yaklaşık 14 Ykr yakıyor.Fiyatı 12.500 YTL.Düşünürsen bana mesaj atabilirsin.

ACCENT SATAN VAR MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AHMETSEMA -- 11 Mart 2007; 12:05:24 >
  • Ne yaptım biliyormusunuz?. 4-5 ay boyunca eli ayağı düzgün ve de hesaplı bir hyundai aradım. Ancak 14.000-14.500 ytle istedikleri 2000-2001 model hyundailerin nesi var diye sorduğumda "kliması var abi" den başka cevap ta alamadım. En sonunda gittim 2001 model, çitf hava yastığı, ABS, EBD, immobilizer, DijiTal Klimalı vs vs vs Bir Nissan Primera Aldım. Hem de hyundaiye vereceğimin sadece 1000 ytl fazlasına.. Ama araba yani..
  • nıssanın parcasınıda bulursun ınsallah...
  • valla bence hata etmişsin o arabayı satman çok zor aldığın fiyata....
    hayırlı olsun .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.