Şimdi Ara

ACCENT YUMURTA / 1994-2000 (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.961
Cevap
38
Favori
457.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hmakcesme

quote:

Orijinalden alıntı: yahoslmn

http://www.sahibinden.com/ 162966769 nolu yumurtama 1100 tl ye pazarlık yaptım. dört parça sürtme boyası, değişen yok, alt takımlar iyi, motor süper, 50-70 tl masrafı var masraf denirse, ope lastra yada toyota corolla 2002-2004 düşünüyorum. yüzde seksen şehir içi kullanacağım

Hidrolik direksiyon mu?

lx modelinde hidrolik ve abs yoktur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hmakcesme

quote:

http://www.sahibinden.com/ 162966769 nolu yumurtama 1100 tl ye pazarlık yaptım. dört parça sürtme boyası, değişen yok, alt takımlar iyi, motor süper, 50-70 tl masrafı var masraf denirse, ope lastra yada toyota corolla 2002-2004 düşünüyorum. yüzde seksen şehir içi kullanacağım

Hidrolik direksiyon mu?

lx modelinde hidrolik ve abs yoktur

Alıntıları Göster
    aracımı sattım yerine 2004 opal astra 1.4 club aldım. çok keyifli bir araç

• quote:

aracımı sattım yerine 2004 opal astra 1.4 club aldım. çok keyifli bir araç

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Merhaba

Yaklaşık 2 senedir 1998 Model Hyundai Accent Yumurta Kasa 1,3 LS araca sahibim

Hamdolsun bir sıkıntısına karşılaşmadım. Arabayı çok seviyorum 159.000 de aldım

Şu anda 178.000 de yaklaşık uzun yolda çok keyifli. Geçen Hafta Erzurumdan Ankaraya gidip geldim.

Yaklaşık 2000 km - 15 Kuruş yaktı aracım Erzuruma gelirken yaklaşık 50 Km kala arabanın önünden bir ses ve Uğultu geldiğini farkettim

Arabayı durdurup motora baktım anormal bir durum görmedim araba yürüyünce ses geliyordu.

Ankarada arabanın debriyaj - Baskı balatasını değiştirmiştim bir sorun yoktu.

Dün Erzurumda sanayiye götürdüm aracı usta bindi sürdü. Sağ tekerde bilyalarda sorun olduğunu söyledi.

Yan sanayi almamamı servisten orijinal bilya seti almamı tavsiye etti. Ben de sipariş ettim. parçanın gelmesiniz bekliyoruz bakalım durum ne olacak ?

Benim sorunum araba yürürken ön taraftan gıcırtı tak tuk tarzında sesler geliyor. Bunu anladım bilyadan diyelim bi de arada sanki su sesi gibi şırıltı gibi bir ses geliyor kesiliyor acaba bu neden olabilir ?

Forumu yeni okumaya başladım inanın çok hoş ve güzel bilgiler paylaşımlar var. İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenan_Can

Arkadaşlar Merhaba

Yaklaşık 2 senedir 1998 Model Hyundai Accent Yumurta Kasa 1,3 LS araca sahibim

Hamdolsun bir sıkıntısına karşılaşmadım. Arabayı çok seviyorum 159.000 de aldım

Şu anda 178.000 de yaklaşık uzun yolda çok keyifli. Geçen Hafta Erzurumdan Ankaraya gidip geldim.

Yaklaşık 2000 km - 15 Kuruş yaktı aracım Erzuruma gelirken yaklaşık 50 Km kala arabanın önünden bir ses ve Uğultu geldiğini farkettim

Arabayı durdurup motora baktım anormal bir durum görmedim araba yürüyünce ses geliyordu.

Ankarada arabanın debriyaj - Baskı balatasını değiştirmiştim bir sorun yoktu.

Dün Erzurumda sanayiye götürdüm aracı usta bindi sürdü. Sağ tekerde bilyalarda sorun olduğunu söyledi.

Yan sanayi almamamı servisten orijinal bilya seti almamı tavsiye etti. Ben de sipariş ettim. parçanın gelmesiniz bekliyoruz bakalım durum ne olacak ?

Benim sorunum araba yürürken ön taraftan gıcırtı tak tuk tarzında sesler geliyor. Bunu anladım bilyadan diyelim bi de arada sanki su sesi gibi şırıltı gibi bir ses geliyor kesiliyor acaba bu neden olabilir ?

Forumu yeni okumaya başladım inanın çok hoş ve güzel bilgiler paylaşımlar var. İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    1998 model accent gls aldım.uzun yolda 30 kuruş yakıyor.lpg için hangi markayı tavsiye edersiniz.koltuk kılıfı falan almayı düşünüyorum.aracın içinin eski bi görüntüsü var.değişklikler yapmak istiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum.ilk mesajım bu arada yeni üyeyim.yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: the__economist

1998 model accent gls aldım.uzun yolda 30 kuruş yakıyor.lpg için hangi markayı tavsiye edersiniz.koltuk kılıfı falan almayı düşünüyorum.aracın içinin eski bi görüntüsü var.değişklikler yapmak istiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum.ilk mesajım bu arada yeni üyeyim.yardımcı olursanız sevinirim.

Hayırlı olsun kazasız belasız.
    97 1,5 GLS aracımızda atiker sıralı sistem kullanmaktayız. ben çok memnunum tavsiye edebilirim. koltuk kılıfı alacaksanız aracınıza en uygun olan kaliteli pamuklu kumaş olanlarından tercih edin. polyester karışımlı naylon kumaşlar yazın sıcakta sıkıntı yaratıyor.

konsolunuzda çatlak var mı ?
  • Bende tekrar 1999 model lx Aldim araç orijinal 140 binde 1 ay oldu şükür gaz hariç kuruş masraf yok on konsolda çok ince çatlak bundada mevcut başkada bi kusuru yok 2005 accente çok sorun yasamistim bunda yok çok şükür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blaster2005

quote:

97 1,5 GLS aracımızda atiker sıralı sistem kullanmaktayız. ben çok memnunum tavsiye edebilirim. koltuk kılıfı alacaksanız aracınıza en uygun olan kaliteli pamuklu kumaş olanlarından tercih edin. polyester karışımlı naylon kumaşlar yazın sıcakta sıkıntı yaratıyor.

evet çatlak var.atiker eskisi kadar iyi olmadığı söyleniyor.obd limi sizinki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blaster2005

quote:

evet çatlak var.atiker eskisi kadar iyi olmadığı söyleniyor.obd limi sizinki

Alıntıları Göster
    mrh. arkadaşlar, benim 1.5 gls arcımda iki gündür marşla ilgili sorun yasıyorum..aracı sabah ilk calıştırdıgımda 100 mt kadar gidip istop edersem arac tekrar calısmıyor, kontagı cevirince bütün göstergeler calışıyor..işin ilginç tarafı 1km gidip yani motor ısınınca istop edersem sorun yok tek marşta calışıyor .yani sabah arac ilk marşta calısıyor ama kısa mesafe yapıp istop edersem calısmıyor mecburen vurdurarak calıştırdık.aracta atiker sıralı sistem var ,lpg bakımınıda yeni yaptırdım ..acaba sorun benzin-lpg gecişinden mi kaynaklanıyor ..iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcasperx55 -- 18 Mayıs 2014; 10:29:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xcasperx55

mrh. arkadaşlar, benim 1.5 gls arcımda iki gündür marşla ilgili sorun yasıyorum..aracı sabah ilk calıştırdıgımda 100 mt kadar gidip istop edersem arac tekrar calısmıyor, kontagı cevirince bütün göstergeler calışıyor..işin ilginç tarafı 1km gidip yani motor ısınınca istop edersem sorun yok tek marşta calışıyor .yani sabah arac ilk marşta calısıyor ama kısa mesafe yapıp istop edersem calısmıyor mecburen vurdurarak calıştırdık.aracta atiker sıralı sistem var ,lpg bakımınıda yeni yaptırdım ..acaba sorun benzin-lpg gecişinden mi kaynaklanıyor ..iyi günler

Alıntıları Göster
    Merhabalar Arkadaşlar...

Daha önceki mesajımda yazdığım gibi aracımın ön sağ teker bilyasında sorun vardı.

Dün servisten aradılar ve parçanın geldiğini söylediler. Aracı götürdüm orijinal bilya ve keçelerini değiştirdiler.

Araçtaki ses çok şükür kesildi. Bir sıkıntı kalmadı. Araçla Ankaradan Erzuruma gelirken Sivas İmranlıdan sonra Refahiye ye kadar

berbat bir yol var. O yoldan kaynaklanmış zannedersem çukura düşmüştüm. Keçeler yerinden çıkmış ve bilyalar dağılmış.

Arkadaşlar hepinize kazasız ve sorunsuz sürüşler dilerim..

• Kenan_Can kullanıcısına yanıt
    Nekadara mal oldu bu islem??? Benim aracimdada donusler sirasinda bir ses geliyordu ustaya sordum akis kafasindandir dedi simdi degistirmeyelim dedi ama aklim takildi cok bi masraf tutmuyorsa yaptirayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CEHENNEMTR1

Nekadara mal oldu bu islem??? Benim aracimdada donusler sirasinda bir ses geliyordu ustaya sordum akis kafasindandir dedi simdi degistirmeyelim dedi ama aklim takildi cok bi masraf tutmuyorsa yaptirayim.
    Merhabalar Kardeşim

Bu işlem için Ankara'da aynı lastiğe ait ön sağ tarafta ses gelmişti. 50 TL yan sanayi bilya seti almıştım

Ustaya da 20 TL vermiştim. Önceki mesajımda yazdığım gibi Ankara'dan Erzurum'a gelirken sert bir şekilde

çukura düştüğüm için aynı sorun tekrar etti Erzurum'da ise ustaya gittiğimde bana servisten orijinal almamı tavsiye etti. Biz takalım dedi.

Serviste ise 100 TL parçaya ödedim Aynı zamanda takılmasını da serviste yaptırdım. Servise 50 TL de işçilik ödedim. Toplamda 150 TL ye mal oldu bana arkadaşlar.

Hepinize Kazasız sorunsuz sürüşler diliyorum.

• Kenan_Can kullanıcısına yanıt
    Bilgi ve guzel dileginiz icin tskler...

• quote:

Orijinalden alıntı: xcasperx55

(ac)yazıyorsa vardır,ama ben goremedim herhalde yok ..sese gelirsek 100 kmh normal yapmayan eski model arac varmı ki?
    Yanlış alıntı yapmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunmas -- 22 Mayıs 2014; 8:34:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

Yanlış alıntı yapmışım.

Alıntıları Göster
    Merhabalar arkadaşlar

Uzun zamandır arabamın kapısından gelen ses hususunda yardımlarınızı fikirlerinizi isteyeceğim

Fikirleri olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Arabayı aldığımda bu ses yoktu Daha sonraları

Sol arka kapıdan bir ses gelmeye başladı. Araba düz yolda normal seyrederken olmayan bu ses araba

hafif bir kasise yada çukura girince ortaya çıkıyor. Tıkır tıkır sanki bir şey var içeride bir yerlere değiyor.

Bu nedenle Ankara'da sanayiye götürmüştüm kapı kulpunu değiştirirken bu soruna da baktırayım dedim.

Usta döşemeyi söktü. İçeriye tuhaf bir cisim düşmüş olduğunu gördük. Bundandır dedi cismi çıkarttı. Döşemeyi

aynen kapattık. Ses kesilmedi aynen devam ediyor. Bu ses neden kaynaklanabilir sizce fikri olan arkadaşlar değerli

fikirlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Hepinize sağlıklı mutlu güzel günler dilerim..

• quote:

Merhabalar arkadaşlar

Uzun zamandır arabamın kapısından gelen ses hususunda yardımlarınızı fikirlerinizi isteyeceğim

Fikirleri olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Arabayı aldığımda bu ses yoktu Daha sonraları

Sol arka kapıdan bir ses gelmeye başladı. Araba düz yolda normal seyrederken olmayan bu ses araba

hafif bir kasise yada çukura girince ortaya çıkıyor. Tıkır tıkır sanki bir şey var içeride bir yerlere değiyor.

Bu nedenle Ankara'da sanayiye götürmüştüm kapı kulpunu değiştirirken bu soruna da baktırayım dedim.

Usta döşemeyi söktü. İçeriye tuhaf bir cisim düşmüş olduğunu gördük. Bundandır dedi cismi çıkarttı. Döşemeyi

aynen kapattık. Ses kesilmedi aynen devam ediyor. Bu ses neden kaynaklanabilir sizce fikri olan arkadaşlar değerli

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba bir kaç sorum olacaktı 99 lx ile 68tl lik gazla şehir içi 262km normalmidir

araç bekleme durumunda arada titreme yapıyor nedendir

birde çelik jant almak istiyorum 13 olmasın diyorum ne önerirsiniz 185-60-14 denilmiş en iyisi bumudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komando57 -- 29 Mayıs 2014; 23:16:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: komando57

arkadaşlar merhaba bir kaç sorum olacaktı 99 lx ile 68tl lik gazla şehir içi 262km normalmidir

araç bekleme durumunda arada titreme yapıyor nedendir

birde çelik jant almak istiyorum 13 olmasın diyorum ne önerirsiniz 185-60-14 denilmiş en iyisi bumudur

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar.Bende 99 GLS var. Sileceklerden yolcu tarafındaki çalışırken arada cama sürtüp ses çıkartıyor, ustalara sorduğumda silecek kolunda bir şey olmadığını sileceklerim değişmesi gerektiğini söylediler.Bir kaç defa yenisiyle değiştirmeme rağmen sorun devam ediyor.Acaba sağ ile sol silecek uzunlukları farklımıdır.Birini uzun diğerini kısa aldım bir şey farketmedi.Sizin sorunlarınız yanında biraz basit kalacak ama yinede yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Merhabalar arkadaşlar

Kapı değilde arka amortisörler patlamış olmasın. Ustaya amortisörleri de bir göster istersen...

• quote:

Orijinalden alıntı: srdrerkoc

quote:

Merhabalar arkadaşlar

Kapı değilde arka amortisörler patlamış olmasın. Ustaya amortisörleri de bir göster istersen...
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenan_Can -- 16 Haziran 2014; 10:38:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Serinyer

Merhaba arkadaşlar.Bende 99 GLS var. Sileceklerden yolcu tarafındaki çalışırken arada cama sürtüp ses çıkartıyor, ustalara sorduğumda silecek kolunda bir şey olmadığını sileceklerim değişmesi gerektiğini söylediler.Bir kaç defa yenisiyle değiştirmeme rağmen sorun devam ediyor.Acaba sağ ile sol silecek uzunlukları farklımıdır.Birini uzun diğerini kısa aldım bir şey farketmedi.Sizin sorunlarınız yanında biraz basit kalacak ama yinede yardımlarınızı bekliyorum.

ebatlar farkli olmali.

ses konusunda motor dislileri temizlensin

• Orijinalden alıntı: yahoslmn

yapılırken çekmedim ama forum bir yerinde nasıl söküleceği resimlerde vardı, ben 4 tane 12 v beyaz led ampul aldım(15 tl) usta taktı. rsimleri yüklemeye çalışacağım

parlıyor gibi görünebilir fakat gerçekte parlama yok, parlama yapan yerler öndeki camın çiziklerinden kaynaklanıyor, tek kusuru hız göstergesindeki 100-120 kısımları diğer yerlere göre biraz sönük kalıyor, ama ben memnunum
     ACCENT YUMURTA / 1994-2000 ACCENT YUMURTA / 1994-2000 ACCENT YUMURTA / 1994-2000 ACCENT YUMURTA / 1994-2000

gayet güzel olmuş bu renk yapmak isterim ama becerememki

ACCENT YUMURTA / 1994-2000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komando57 -- 28 Haziran 2014; 14:19:20 >

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.