Şimdi Ara

ACCENT YUMURTA / 1994-2000 (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.961
Cevap
38
Favori
456.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oda guzel hocam masallah. Yapinca paylas o zmn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CEHENNEMTR1 kullanıcısına yanıt
    Size bir sorum olacak,benzin gösterge ışığınız yanıyor mu

• Halil5759 H kullanıcısına yanıt
    Yok yanmiyor.hatta benim ibrede problem vardi benzini bazen gosteriyor bazen gostermiyordu sonra lpg ye gecince benzin otomatigini durduran bir role taktirdim simdi ibre dogru gosteriyor. Ama biterkenki uyari isigi yanmiyor cok kez denedim.
    Stop edince ibre sifira iniyormu peki sizde bende benzin ne kadarsa orda kaliyor.

Bizim yumurta larda sıfır lanmaz.benim sıkıntımda aynı benzin uyarı ışığı nın yandığını hiç görmedim,gerçi benzin i hiç tamamen bitirene kadar denemedim pompayı tıkamamak için ama en alt çizginin altına indiği zamanlar oldu gene yanmadı,ampulü kontrol ettim sağlam,

• Halil5759 H kullanıcısına yanıt
    Ben benzin bitene kadar 2 3 sefer kullandim hocam benim isik kesin yanmiyor.

• Merhabalar,

1998 1.5GLS aracımda iki tane sorun var. Bununla alakalı bir işlem kendim önerilerinizle yapabilirsem yapacağım. Yoksa sanayi yolu görünecek.

1) Aracımın radyosu çalışmıyor. Daha önce ses bir gidip gelmişti. En son kasise girdim ses kesildi bir ddaha da yok artık. Anten gösterge vs. çalışıyor hatta radyoyu açınca ince bir diit sesi geliyor ama ses seda yok. sadece radyoda da değil kasette de böyle oluyor(mp3 translator ile)

2)Debriyaja basınca gıcırtı geliyor. wd40 sıktım ama çözüm olmadı.

Ayrıca bunlar için sanayide ne kadar masraf çıkar?

Teşekkürler...
  • karenjanov kullanıcısına yanıt
    Hocam teyp konusunda belki arkadan soketi temassizlik etmiste olabilir teyp miyadini doldurup son nefesini vermiste olabilir. Cikarip kontrol etmek gerekir ama önpaneli fln sokmen gerekiyor orjinal teypi cikarman icin oda biraz zor elinin yatkinligi varmi bilmiyorum. Ben 30 tl ye sokturmustum kendi teypimi sokerken baktim nereyi nasil acti diye simdi olsa kendim soker takarim diye dusunuyorum :)

O zaman haftasonu sanayiye bir gitmek gerekecek. Teşekkürler
  • setunax S kullanıcısına yanıt
    2000-2200 devir arası motoru titretmeden vitesi değiştir. optimum tüketim değerleri 2500 devir 90 km'dedir. Bu durumda max. @setunax @setunax 7.5 lt LPG / 100 km yaparsın.
  • 99 1,5 GL klima+lpg ile aranızdayım. 2,5 aydır kullanıyorum. Ayağımı yerden kessin, işimi görsün diye aldım ve şuan işimi görüyor çok şükür :)
    Geçen bayramda memlekete gidip geldim yaklaşık 2500 km yol yaptım ve çok şükür sorunsuz gidip geldik. Şuan için silecek sorunum var.
    Eski silecekler ses yapıyor diye iki defa yeni silecek taktırdım ama ses olayı bitmedi maalesef. Camın yapısında mı bir sorun var diye
    düşünmeye başladım. Buna benzer sorunla karşılaşan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihen

99 1,5 GL klima+lpg ile aranızdayım. 2,5 aydır kullanıyorum. Ayağımı yerden kessin, işimi görsün diye aldım ve şuan işimi görüyor çok şükür :)
    Geçen bayramda memlekete gidip geldim yaklaşık 2500 km yol yaptım ve çok şükür sorunsuz gidip geldik. Şuan için silecek sorunum var.
    Eski silecekler ses yapıyor diye iki defa yeni silecek taktırdım ama ses olayı bitmedi maalesef. Camın yapısında mı bir sorun var diye
    düşünmeye başladım. Buna benzer sorunla karşılaşan oldu mu?

Öncelikle hayırlı olsun hocam, şikayetiniz hakkında bir bilgi sahibi değilim o yüzden yardımcı olamıcam. Bende ilk arabamı almak için araştırmalara başladım bakalım listede Accent 1.5 gls de var

• Arkadaşlar kış kapıda. Bakım için hazırladığım fotoyu sizlerle de paylaşayım istedim.

ACCENT YUMURTA / 1994-2000
  • srdrerkoc kullanıcısına yanıt
    Tsk hocam guzel calisma olmus. Camsuyu koydugun yerdeki ayrintida gozumden kacmadi :)
    Soyle bir sorum olacak motor yagi bende castrol 10-40 kullaniyorum bunun yerine 0-40 gibi tam sentetik olan yaglardan koysak bize bir artisi eksisi olurmu acaba.

• 97 model olan aracımın kalorifer sistemi ısıtma yapmıyor. Yaz modunda kalmış motor içinden bir yerlerden kışlık moda geçiş yapılıyormuş. Bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz.

• Ayni sorun bizdede vardi araba cekmiyi yokuslarda tikaniyor ilk basta arabaniz lpg li ise diyaframa baktirin diger adi benzin enjektoru monifot a baktirin bizim sorun onlardandi ve vir kac elektronik parca si degisti toplam iscilikle birlikte 560 kusur tuttu arabaniz lpg li ise SAKIN AMA SAKIN BENZINSIZ BIRAKMAYIN VE GAZDA CALISTIRMAYIN BUTUNNSORUNLAR ONDAN OLDU ama suan araba cok iyi durumda izmirden 2 3 defa karamana gittim tik yok oldukcada az yakiyir izmirden karamana 165 tl yakti yalniz 90 100 km hizi gecerseniz cok yakmaya baslar ve oldukca konforlu araba

• arkadaslar hundai 1.5 gls aracım var bunun polen filtresinin yerini bilen varmi ve nasıl degistirem ACIL ACIL ACIL YARDIM YARDIM
  • arkadaslar hundai 1.5 gls aracım var bunun polen filtresinin yerini bilen varmi ve nasıl degistirem ACIL ACIL ACIL YARDIM YARDIM

• 0808ercan 0 kullanıcısına yanıt
    Kacmodel araciniz?

• 1996

• 0808ercan 0 kullanıcısına yanıt
    Cok emin degilim ama o aracta polen filtresi olmayabilir hocam

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.