Şimdi Ara

Acces Point önerisi( harita mevcut)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ADSL modem var bunu 3 ayrı bilgisayar kullanacak

1 tanesi ADsl modemin bulunduğu ev
    diğerleri haritada gösterdiğim 2 ayrı ev

verici ev 1.katta ve bina 2 katlı diğer alıcılar 2.katta ve binalar 3 katlı

aradaki mesafe 100-150 metre

http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-wa830re-300mbps-kablosuz-n-menzil-genisletici/productDetails.aspx?productId=bd101415&categoryId=410&SKU=BD101415 linkteki cihazı düşünüyorum.

Önerilerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: arda9061

Merhaba arkadaşlar,
    1 ADSL modem var bunu 3 ayrı bilgisayar kullanacak

1 tanesi ADsl modemin bulunduğu ev
    diğerleri haritada gösterdiğim 2 ayrı ev

verici ev 1.katta ve bina 2 katlı diğer alıcılar 2.katta ve binalar 3 katlı

aradaki mesafe 100-150 metre

http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-wa830re-300mbps-kablosuz-n-menzil-genisletici/productDetails.aspx?productId=bd101415&categoryId=410&SKU=BD101415 linkteki cihazı düşünüyorum.

Önerilerinizi bekliyorum

slm arkadaşım .ben aylardır aynı sorunla meşgulum.:) bi tanıdıktan edindiğim netmaster ap vardı .antenini yükselteyim derken içinde anten kopmuş yapmaya çalıştım olmadı şimdi araştırıyorum ama fiyatlar uçmuş çok pahalı. o ürüne bende baktım.daha önce tek antenlisini denemiştim ne yaptıysam cihazı bir türlü köprü modunda kullanamadım geri verdim. bildiğim kadarıyla tplink modelleri sadece ap modumda çalışıyor. kablosuzdan kablosuza ancak wps modunda bağlanıyor.onun için de modem de router özelliği olması şartmış.valla iyi bişi bulup sonuç alırsan beni de bilgilendir çok mutlu olurum:)

• slm.

adam gibi stabil sorun yapmayan bir bağlantı istiyorsan düşündüğün cihazla bu iş olmaz.

biraz paraya kıyman lazım.

şöyle yap 1 adet tp-link 5210g, 2 adette tp-link 5110g al.

5210g yi modem olan evin çatısına kur. modeme cat-5 kablo ile bağla ve point to multi point modunda sinyal ver.

karşı binaların cam önlerinde yada çatılarında point to point modunda 5110g ler ile 5210g'den gelen sinyale bağlan.

en güzeli 3 tane 5210g ile olur bu iş. ömürlük bağlantı olur.
  • Yakın zamanda 2 5210g ile karşılıklı bağlantı yapmış biri olarak Utkan Bey'in tavsiyesine kulak verin derim.

modemden sonra router da koyarak bağlantınızı çok güzel bir şekilde dağıtırsınız.

Maliyetli olur belki ama Hakikaten ömürlük olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.