Şimdi Ara

acces pointi köprüleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze iyi günler, evde kasamı interente bağlamak için pci wireless aldım ama, asusun ürününü iade edeceğim en kısa sürede, Evde bir adet access point im var. Point'in bridge özelliği var ancak, modemde yada access de ne ayar yapmam lazım bir türlü çıkamadım işin içinden.

acces point: usr 5461
    modem: piktatel airmax 101

modemde kablosuz köprü diye birşey var, acces point fabrika ayarlarındayken görüyor, listeye ekliyorum ama access point pek oralı değil. usr nin yönergesinde ki gibi mac adresini giriyorum birdge moda girip, bu sefer pikatelin listesindende çıkıyor ve bu sefer modem pek iplemiyor accessi, yani ikisine bir ayar yapmam lazım ama.. yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler..

• Eğer yanlış bilgi hatırlamıyorsam access point ile modemin aynı marka olması lazım birbiriyle eşleşmiyor gibi söz konusu olabilir eğer bu bilgi yanlışsa kusuruma bakmayın sadece hem düşüncem bu hemde bu şekilde duydum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sickdreth.01

Eğer yanlış bilgi hatırlamıyorsam access point ile modemin aynı marka olması lazım birbiriyle eşleşmiyor gibi söz konusu olabilir eğer bu bilgi yanlışsa kusuruma bakmayın sadece hem düşüncem bu hemde bu şekilde duydum...

yanlış biliyorsun

arkadaşım bu konuyu network bölümüne aç
    orda işin ehli uzmanlar var ,
    yada forumda access point 'kelimesini arattır bir çok örnek çıkacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

airties ap400 de acces point cihazına erişim için eternet ile acces i pc ye bağladım .. 192.168.2.249 ile girdim seninki nedir bilemem...

ilk olarak access in adına değiştim sonra access in ayarlarından kablosuz erişim ağını kaydettim.... acces i eternetten çıkardım kaoblus yayın yapmaya başladı

sonrasında neti verecek olan modeme girip imesh den access pointi seçip okeyliyorsun işlem bu kadar

öncelikle access pointin adını ver çalışma modu olarak tekrarlayıcı seçersen kablosuzu alıp genişletirsin....

accesin şifresini modemle aynı yap ... yayın alacağı modemi seçip kaydet .... ve cihazı yeniden başlat

daha bitmedi .... şimdide kendi moemimize girip imesh bölümünden kablosuz ağımızı genişletecek olan acces pointimize izin verip kaydediyoruz ...

işlem bu kadar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.