Şimdi Ara

Access point çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kimsenin çözemediği bir sıkıntımı sizle paylaşmak ve yardım almak istedim. 3 katlı evde alt kattaki kablosuz modemim çatı katından çekmediğinden dolayı bir adet access point aldım. Çözemediğim ilginç bir sıkıntım var. access pointe bağlayıncan 2-3 dakika çalıştıktan sonra çalışmayan internet,
    kabloyu bilgisayara bağladığımda çalışıyor access pointin kurulumunuda doğru ve cissco nun kendi kurulum programıyla yapmama rağmen başarılı olamıorum. bu konu ile ilgili bilgi arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: pisskoposs

Merhaba;

Kimsenin çözemediği bir sıkıntımı sizle paylaşmak ve yardım almak istedim. 3 katlı evde alt kattaki kablosuz modemim çatı katından çekmediğinden dolayı bir adet access point aldım. Çözemediğim ilginç bir sıkıntım var. access pointe bağlayıncan 2-3 dakika çalıştıktan sonra çalışmayan internet,
    kabloyu bilgisayara bağladığımda çalışıyor access pointin kurulumunuda doğru ve cissco nun kendi kurulum programıyla yapmama rağmen başarılı olamıorum. bu konu ile ilgili bilgi arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen.

ap modeli ip ayarlarınız nedir
  • baglantı olmadıgında ag baglantısında ne gibi bir hata alıyorsunuz? Ünlem işareti mi çıkmakta? Baglantınızı kesip yeniden baglanmaya calıstıgınızda baglanabiliyormusunuz? ip adresi olarak pc hangi ip alıyor eger baglanabiliyorsanız? Ve modemden aldıgınız ip adres blogu ile (192.168.2.1 veya 192.168.1.1) aynı ip blogunda ip verdinizmi? Veya dhcp client modunu mu çalıştırmaktasınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.