Şimdi Ara

Access Point Hakkında Bir Sorum Olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce forumda bu tarz sorular sorulmuş ama olumsuz yorumlar da gördüm açıkcası bu yüzden ben de sorunumu tam olarak anlatıp net bir cevap alma niyetindeyim.

Öncelikle sorum şu yönde olacak : Bir komşumun evindeki modemde benim eve kablo ile internet çekeceğim.Ama ben de masaüstü bilgisayar var ve telefon ile de bağlanmak istiyorum.Bunun için araştırmalarıma göre komşumdan gelen kabloyu access point e bağlarsam telefondan girebiliyorum sanırım.Bunun için masaüstü bilgisayardan girebilmem için de wireless adaptör mü almam gerekli veya başka bir yolu var mıdır?
    Özetle komşudan çektiğim kablo ile masaüstü bilgisayarımdan ve telefonumdan internete girebilmemin yolu nedir acaba?

Yardımcı olan arkadaşlar için çok teşekkürler şimdiden inanın çok fazla araştırdım ama emin olmadan herhangi bir ürün almak istemediğim için böyle bir konu açtım.

• ilgili ürünü alıp size gelen kabloyu WAN kısmına takıp LAN portundan kablo ile pc'ye bağlantı yapıp gerekli kurulumları cihaz üstünden yapabilirsinizhttp://www.hepsiburada.com/dark-wrt-152-150mbit-802-11n-wifi-4-port-ethernet-kablosuz-access-point-dk-nt-wrt152-p-BD801726
  • quote:

Orijinalden alıntı: iststatus

ilgili ürünü alıp size gelen kabloyu WAN kısmına takıp LAN portundan kablo ile pc'ye bağlantı yapıp gerekli kurulumları cihaz üstünden yapabilirsinizhttp://www.hepsiburada.com/dark-wrt-152-150mbit-802-11n-wifi-4-port-ethernet-kablosuz-access-point-dk-nt-wrt152-p-BD801726

çok teşükkürler ilginiz için peki aynı ev içerisinde wireless üzerinden telefon tablet vs. gibi cihazlarda görür mü?Yani aynı interneti bu cihaz vasıtası ile hem masaüstü bilgisayarda hem de telefon tablet vs. de kullanmam mümkünmüdür?

• Dogrudur kullanabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iststatus

Dogrudur kullanabilirsiniz

cok tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.