Şimdi Ara

Access Point İçin İki Model Arasında Kaldım? Tenda vs Mercury

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, access point olarak kullanmak üzere bir cihaz bakıyorum. Çinden almak fiyat yönüyle yaklaşık %50 tasarruf sağlıyor ancak modeller hakkında bilgim yok! İkisinin de uzuc maliyetli çin ürünü olduğunu ve günü kurtarmak için kullanılabileceğini düşünüyorum. Modellerle ilgili detaylı bilgiler aşağıdaki linklerde mevcut. Image şeklinde olduğu için buraya koyamadım. Teşekkürler

Tenda N304 http://www.aliexpress.com/item/Tenda....950472.html

Mercury MW155R http://www.aliexpress.com/item/Mercury....620556.html

• Tplink, netmaster, asus gibi tr'de yaygın markaları tavsiye ederim. Herhangi bir problemde telefon desteği veya forumdan yardım alabilirsiniz. Arıza durumunda da yurtiçi cihaz daha avantajlı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tenda n304 siparişi geçdim 3 haftada elimde "30 lira çerez parası".
    Tekrarlama yapsın yeter; birkez pc'ye bağla ayar yap, kabloları söküp istediğin yere koyup yayına başla.
    Olmadı kablolu modem kullananlara ap olarak satarız.

@browser90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 2 Ekim 2014; 23:27:28 >
  • Aliexpress'den yüzlerce kez alışveriş yaptım sorunla karşılaşırsam para iadesi alıyorum veya fiyatı kırıyorum 13 dolarlık bu router'ı 5-6 dolara alabilirim çiziğini
    sorununu bulursam..
    Zaten onay sistemi, puanlama sistemi var, satıcı kötü yoruma ve puana müdahale edemediği için alıcının yararına oluyor herşey.
  • cinde aldıgın bır cıhaz tr yapısına gore uretılmıyordur gıt pıyasada daha verımlı kullanım saglıyabılcegım cıhazlar mevcut hem teknık destek alırsın sorun yasarsan urun goderımde problemle karsılasmazsın
  • Konuyu açtıktan 1 gün sonra sipariş verdim, bayram araya gireceği için biraz gecikecek diye tahmin ediyorum. Geldiğinde burada paylaşırım detayları.

Ürüne gelecek olursak, Tenda'nın kalitesini bilemem ama cihaz Aliexpress'in en çok satılan access pointlerinden biri. 1000 adet satıştan %97 olumlu geri bildirim almış olması zaten her şeyi özetler nitelikte.

@darkhardware Yurt dışından almanın riski elbette var. Bu 2009'dan beri çeşitli siteler aracılığıyla yaptığım 32. alışverişim oldu. Ödemeyi paypal ile yapıyorum. Daha önce sadece 1 kez sorun yaşadım ve iade aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: browser90

Konuyu açtıktan 1 gün sonra sipariş verdim, bayram araya gireceği için biraz gecikecek diye tahmin ediyorum. Geldiğinde burada paylaşırım detayları.

Ürüne gelecek olursak, Tenda'nın kalitesini bilemem ama cihaz Aliexpress'in en çok satılan access pointlerinden biri. 1000 adet satıştan %97 olumlu geri bildirim almış olması zaten her şeyi özetler nitelikte.

@darkhardware Yurt dışından almanın riski elbette var. Bu 2009'dan beri çeşitli siteler aracılığıyla yaptığım 32. alışverişim oldu. Ödemeyi paypal ile yapıyorum. Daha önce sadece 1 kez sorun yaşadım ve iade aldım.

tenda al keyfine bak..tenda nın ben n6 modelinden 20 tane aldım taş gibi..hala çatır çatır çalışıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Belirtmeyi unutmuşum, Tenda aldım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.