Şimdi Ara

access point yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Huawei HG521 kablosuz modem (ttnetin verdiği) ve kendi dışarıdan aldığım Tp-Link W8961nd bir cihaz var bu cihazın özelliklerini bakıldığında access point ve router özelliği görülüyor. Ancak ve ancak ben ne access point yapmayı ne de başka birşey yapmayı bilmiyorum.

amacım Kablosuz internetimin kapsama alanını genişletmek... tek tek gerekirse sıra numarası il :)) ne yapacağımı nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz? hayatımda hiç böyle bir şey yapmadım da... yardımcı olun lütfen.

• forumda bol miktarda var aslında ama kısaca modemi normal bi şekilde kur sora ethernet kablosu ile acces pointe bagla. bu arada nerede ne kadar uzakta olcak bu acces point ? biraz ayrıntı versene
  • arkadaşım, sitede yaklaşık 15 tane konu okudum ancak benim durumumdan biraz farklı olduğu için çözüm bulamadım.
    huawei modemi normal olarak kurdum. ancak modem ile tp-link acces point olarak kullanacak iken kablolu değil kablosuz bağlamak istiyorum. aslında sorun tam olarak şu

benim iş yerim ile evim arası mesafe yaklaşık 25 metre ancak duvarlardan dolayı işyerimden laptopla evdeki interneti göremiyorum. modemi balkona koysam da olmuyor. bir çözüm bulmam lazım. korki yaklaşık olarak bu
     access point yardımı

yardımcı olursanız sevinirim. aradaki acces point bağlantısını kablosuz yapmam lazım ki, access pointi de iş yerimin eve en yakın tarafına koyayım. brige route access poin vb terimleri anlayamadım ve nasıl yapılır bilemediğim için size danışıyorum.

• dostum bi bak anlayamadgn yer olursa yardımcı olurum
    http://resimlianlatim.tv/access-point-kurulumu-tp-link.html
  • izledim videoyu sanki anlatım yarım kalmış benim kablosuz modemim huawei HG521 , access point olarak kullanacağım ise tp-link td-w8961nd

yardımcı olacak yok muuuuu :((
  • Yarım edecek yok mu????
  • heeyyy şiişştt pişşşttt yardım edecek yok mu lütfen yaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Access point bağlantı sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.