Şimdi Ara

ACCORD 1.8LS ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ilandaki aracı almayı düşünüyorum ama bazı çekincelerim var bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2000-model-honda-accord-1.8-ls-otomatik-vites-lpg-li-103664845/detay

2000 HONDA ACCORD 1.8 LS

1-Aracın piyasa değeri nedir bu fiyat uygun mu?

2-Bu modellerin kronik sorunları var mı? Otomatik tiptironic şanzıman sıkıntı yaratır mı?

3-Yakıt tüketimi tahmini nedir? Ş.içi Ş.dışı LPG

4-Satışı zor mudur? 1-2 yılda değeri ne kadar değişir?

5-Japon aracları için uzun km ömürleri söylenir genelde 260.000 KM cok fazla mı?

Vakit ayıran ve cevaplayan herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackducati -- 13 Kasım 2012; 0:45:57 >

• yası itibariyle 260 bin km'de olması ufak tefek sorunları beraberinde getirebilir zamanla. Örnegin mars motoru vb. parcalarda ufak tefek 50-100 tl arası masraflar cıkabilir. Bunlar zaten normal ve onemsiz seyler. Motor rektefiyesiz 1 milyon km gider. Amerikada 1.6 milyon km giden honda accord bile vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plectrum -- 13 Kasım 2012; 0:59:34 >
  • 1.6ies civic al hiç olmazsa piyasası var. Kötü araba demiyorum.
  • Civic iyi olur ama elimdeki aracla takas edebileceğim bir civic bulmak zor... Aracı nakite çevirmek için bekliyorum 2 aydır ama satamadık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.