Şimdi Ara

ALINIK OPEL VECTRA C 1.8ELEGANCE VEYA AVENSİS1.8 ELEGANT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktan da belli olduğu üzere tercihen 2004-2005 model temiz Lpgli Opel Vectra 1.8 Elegance ve ya Toyota Avensis 1.8 Elegant araç arıyorum.Satmak isteyen arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuks -- 12 Eylül 2011; 23:46:25 >

• Ben de arıyorum bir süredir.Km si çok fazla olmayan,kazasız,temiz bir araç kıstıramadım.Birkaç tane kapı,bagajçamurluk gibi boyalı denkgeldi ama çok hor kullanılmışlardandı.Zaten söylediğim kriterlere uygun olanlar kafadan 30 un üzerinde fiyat çekiyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Ben de arıyorum bir süredir.Km si çok fazla olmayan,kazasız,temiz bir araç kıstıramadım.Birkaç tane kapı,bagajçamurluk gibi boyalı denkgeldi ama çok hor kullanılmışlardandı.Zaten söylediğim kriterlere uygun olanlar kafadan 30 un üzerinde fiyat çekiyor ...

Ben özellikle 1.8'ini arıyorum.Piyasada yok bu araba.Bulamazsam 1.8 Avensis Eleganta yönelecem.Olmadı en son 1.6sına bakıcam artık Vectranın.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2003-model-106000-km-vectra-c-1-8-nb-elegance-plus-58581214/detay/ 2003 model, görünüşte diri duruyor gibi. sunroof ve deri döşemede +'sı. Kadran 220 (2004 ve sonrasında bildiğim kadarı ile 260) işinizi görürmü bilmem size kolay gelsin.......
  • 2.2 dti satalım2003 90 binde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

2.2 dti satalım2003 90 binde

Hocam performansına bişey diyemem tabi ki de kusursuz bir araç ama vergisi korkutuyor.Teşekkür ederim ilginize. Hocam performansına bişey diyemem tabi ki de kusursuz bir araç ama vergisi korkutuyor.Teşekkür ederim ilginize.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Megane 1 vs Fabia
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.