Şimdi Ara

Accord Kullanıcılarından Yorum Alabilir Miyim? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
3
Favori
35.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=cRqbVPuaAur7ygOB-IKICw&url=https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp%3Fm%3D38360434%26p%3D1%2338360434&ved=0CBkQFjAA&usg=AFQjCNHFyMMkOYJHOxWZBSftRz8W8CEwcw&sig2=9yzWghwOeRHtjhntScJ4FQ

Bakın tork mu?, beygir gücü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spectaküler -- 24 Aralık 2014; 22:01:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• spectaküler S kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma , en çok bu kadar basite indirgeyebildim olayı onu da anlayamadıysan yapacak bir şey yok. 2+2=4 eder demiştim halbuki.

Yahu verecek bir cevabın yok, her defasında seni alt ediyorum. ben yenmekten bıktım sen yenilmekten bıkmadın. 1.3 litrelik wankel motorla yaklaşık 240 beygir üreten RX-8 ve RX-7 varken ben sana daha ne diyeyim? Peki niye her 1.3 litrelik motor üretmiyor dersen amacına göre derim.

1.3 hacimli bir motordan 236 beygir elde edersen normal yağ tüketiminin 10 katına kadar çıkarsın. Üstelik motor parçaları dayanıklı olmak zorundadır bu da ek maliyettir. 236 beygire göre araba üretmekle 90 beygire göre araba üretmek arasında çok fark var. Yürüyeni, difransiyeli, şanzımanı her şeyi değiştirmek zorundasın. Normal kullanım için uygun olmayan araç yaparsa genel kitleye hitap edemez. kaç tane rx-8 var yollarda? Onun için üreticiler karbon emisyon ve vergilerden dolayı küçük hacim nispeten yüksek Torklu ama 75 90 beygirlik motorlar üretiyorlar.

Ayrıca verdiğin yazıyı ve onun gibi onlarca yazıyı okudum ;). Üstüne kendi deneyimlerimi ve bilgimi koydum. Verdiğin yazıyı doğru düzgün okursan benim dediklerimi söylediğini anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisatlas -- 25 Aralık 2014; 2:39:58 >

• barisatlas B kullanıcısına yanıt
    Aynı segmentte iki aracı kıyaslarken, niye uç örnekler veriyorsunuz. Sizin aracınız S2000, Rx8 değil ki. Audi'nin önde olduğu tek nokta tork.
    Onunda bir önemi yok zaten. Uzun rampada yola çıkmışlar, sonuç malum. Düz yol olsa daha da farklı olacaktı. Siz 2.0 Motorlu birilerine bakın! 1.6 da olur, geçebilirsiniz!

• Accord ile baska araba kiyaslastirmak Accirda hakarettir kullanmadan yorum atmayin hayatimda kullandigim en iyi araba ww falan hikaye

• spectaküler S kullanıcısına yanıt
    Uç örnekleri siz sorduğunuz için söyledim. İstendiğinde yapılabiliyor demek için.

Audinin önde olduğu tek nokta tork. Aradaki fark da çok. Üstelik turbo dizel yani maksimum torku çok daha küçük devirlerde elde ediyor. Düz yolda geçer demiyorum ki.

Ama yokuşta da dikizden bakakalmaz hocam. Yokuşta audi geçer.
  • barisatlas B kullanıcısına yanıt
    1.6 dizelde de o kadar tork var. Hem de turbo dizel, onlarla boy ölçüşün o zaman. 2.4 hacim, 190 beygir çok gelir size...

• Hangi 1.6 dizelde 380 Nm tork var ?

@spectaküler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisatlas -- 25 Aralık 2014; 22:12:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Accord ile baska araba kiyaslastirmak Accirda hakarettir kullanmadan yorum atmayin hayatimda kullandigim en iyi araba ww falan hikaye

2005 accord sahibiyim size katılmıyorum insanları yanıltmayın accord da neymis hergün bindiğim araba
    gidin bir mk3 mondeo kullanın bir volvo s60 kullanın sonra konuşun accordmuş hah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alonewolf004

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Hocam sen bilrsin ama 2.4 accord iyi bir secim olur bence. Bazi durumlarda 2000e gore az yaktigi bile soyleniyor.

2 gün önce 3,5yıldır bende olan 2003 model accordumla zigana dağını bilenler için araçta 5kişiyiz lpg de arkadamda şakalaşmak isteyen 2013 kasa audi 2.0tdi quatro sadece dikiz aynamdan bakakaldı. öncesinde atışarak rampaya vurmuştuk araçları bu arada quatroları 177hp imiş.
    sözün özü rampalara geldiğinizde vites düşürerek çoğu arabayı üzersiniz kalkışta turbo olmadığı için hantal kalabilir ama konfor donanım yakıt masraf bakımından asla sizi üzmez. Dünya kadar passat mondeo merso olan yerde 1-2 tane accord herzaman yakışıklı durur.
    Atmosferik araç sağlamlık yönünden herzaman turbodan üstündür.
    Nitekim Formula 1 in yeni motorları turbolu ve geçenlerde monoca pistinde motor iflas edenleri vardı.

Yav he he. 177Lik audi senin tüplü 5 kişilik hondanın rampada canını okur. Adam açık ve net basmamış. Sen kendi kendine şekillenmişsin direksiyonda.

• Arkadaşlar internet üzerinde satılık Accord'lara bakarsanız bir çoğunun 100.000 km'leri devirmiş olduğunu görürsünüz. Demek ki alanlar memnun : ) özellikle yakıt tüketimi konusunda ya söylenildiği kadar çok yakmıyor, ya da alan adam yakıta pek takmıyor.
  • viva_la_muerte V kullanıcısına yanıt
    Kaç yüzbinler var kardeşim. Anahtar değmeden uzun yıllar, evladiyelik. Doğuş araçları da bir kaç yıl arıza yapmazsa şanslı sayılıyorsunuz...

• panisher P kullanıcısına yanıt
    bilmem alabilir misin
  • Ben aldım gayet memnunum accorddan 2009....tavsiye edilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

quote:

Hocam sen bilrsin ama 2.4 accord iyi bir secim olur bence. Bazi durumlarda 2000e gore az yaktigi bile soyleniyor.

2 gün önce 3,5yıldır bende olan 2003 model accordumla zigana dağını bilenler için araçta 5kişiyiz lpg de arkadamda şakalaşmak isteyen 2013 kasa audi 2.0tdi quatro sadece dikiz aynamdan bakakaldı. öncesinde atışarak rampaya vurmuştuk araçları bu arada quatroları 177hp imiş.
    sözün özü rampalara geldiğinizde vites düşürerek çoğu arabayı üzersiniz kalkışta turbo olmadığı için hantal kalabilir ama konfor donanım yakıt masraf bakımından asla sizi üzmez. Dünya kadar passat mondeo merso olan yerde 1-2 tane accord herzaman yakışıklı durur.
    Nitekim Formula 1 in yeni motorları turbolu ve geçenlerde monoca pistinde motor iflas edenleri vardı.

Yav he he. 177Lik audi senin tüplü 5 kişilik hondanın rampada canını okur. Adam açık ve net basmamış. Sen kendi kendine şekillenmişsin direksiyonda.

sizler olduğu sürece audi de woswos da daha çok satar. Adam açık ve net basmamış yanımızdamıydınız da bu ifadeyi kullanıyorsunuz. Adam yoksa siz miydiniz? hepsini geçtim biz araçta beş kişiydik yalan mı söylüyoruz. Gülünç duruma düşmeyin lütfen.
    Adam şöförlüğünü benim şöförlüğü ne kadar biliyorsunuz kime deseler arkadaşlar inanmıyorlar çünkü beton türk kafası audi kardeşim geçer işte bu türk sivriler sayesinde audi de woswosta ülkemizde hep para eder.
    Baş şimdi sana çok büyük bir firma ama ismini vermem 100küsür tane özel hastaneleri var ve bu adamların üst düzey şöförlerinde a6 L quatro var doğuş oto bu adamların hepsini susturmak için neler yaptılar bir bilsen 20binde şanzumanı eline alanı mı dersin turbo patlatanı mı dersin
    Ama sonuç değişmez sen gidersin Audiyle pazara ben giderim Honda ile fizana varsın Honda geç gitsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

sizler olduğu sürece audi de woswos da daha çok satar. Adam açık ve net basmamış yanımızdamıydınız da bu ifadeyi kullanıyorsunuz. Adam yoksa siz miydiniz? hepsini geçtim biz araçta beş kişiydik yalan mı söylüyoruz. Gülünç duruma düşmeyin lütfen.
    Adam şöförlüğünü benim şöförlüğü ne kadar biliyorsunuz kime deseler arkadaşlar inanmıyorlar çünkü beton türk kafası audi kardeşim geçer işte bu türk sivriler sayesinde audi de woswosta ülkemizde hep para eder.
    Baş şimdi sana çok büyük bir firma ama ismini vermem 100küsür tane özel hastaneleri var ve bu adamların üst düzey şöförlerinde a6 L quatro var doğuş oto bu adamların hepsini susturmak için neler yaptılar bir bilsen 20binde şanzumanı eline alanı mı dersin turbo patlatanı mı dersin
    Ama sonuç değişmez sen gidersin Audiyle pazara ben giderim Honda ile fizana varsın Honda geç gitsin

İyi ağzınıza sakız ettiniz Vwnide. Ben burda teknik verilerle, motor gücüne göre konuşuyorum. Şoförlükle ne alakası var işin? Büyük ihtimalle Audi otomatik. Dipgaz yapıp basmanın şoförlükle ne alakası var? Ha seninki manuelse baya bi efor harcaman lazım rampada haklısın. Bilmem kaç bin devire kadar çevirmen, içerdekileri sağır etmen gerek. En iyi ihtimalle bile adam senin arkandan bakakalmaz boşuna abartma. Gerçekleri söyle. Kahve değil burası inanmaz kimse. Boş Vw muhabbetlerine hiç girmiyorum. Beni ilgilendirmiyor elalemin dsgsinin patlaması. Marka ve kullanıcılarının sorunu. Ama illa ki girelim eksikliklere dersek emin ol Hondanınkiler burdan fizana kadar yol olur haklısın. Ben sadece abarttığınız yoruma karşılık verdim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İyi ağzınıza sakız ettiniz Vwnide. Ben burda teknik verilerle, motor gücüne göre konuşuyorum. Şoförlükle ne alakası var işin? Büyük ihtimalle Audi otomatik. Dipgaz yapıp basmanın şoförlükle ne alakası var? Ha seninki manuelse baya bi efor harcaman lazım rampada haklısın. Bilmem kaç bin devire kadar çevirmen, içerdekileri sağır etmen gerek. En iyi ihtimalle bile adam senin arkandan bakakalmaz boşuna abartma. Gerçekleri söyle. Kahve değil burası inanmaz kimse. Boş Vw muhabbetlerine hiç girmiyorum. Beni ilgilendirmiyor elalemin dsgsinin patlaması. Marka ve kullanıcılarının sorunu. Ama illa ki girelim eksikliklere dersek emin ol Hondanınkiler burdan fizana kadar yol olur haklısın. Ben sadece abarttığınız yoruma karşılık verdim.

Iki araçta otomatikti kardeşim relax ol! Teknik veride olsa ni didim ben adamın tamponu benim arka sol kapımdan öte Geçemedi bu adam mı basmamış adam tek kişiydi emin ol bende tek kişi olsam sol arka kapıma bile yaklaşamazdı. Ayrıca akşam 7200 devir kesici sesini çekeyim bakalım motor sesi ne kadar bağırıyormuş.

• Bakınız teknik veriler bmw 3000cc 245 hp 4 çeker triptronik
    Abdurrahim Manavyoutube
    Honda Accord 2.4 190bg vs Bmw 3.30 xi 231bg
    https://m.youtube.com/watch?v=bz3U1c8vRoE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alonewolf004 -- 3 Şubat 2015; 14:37:52 >
  • Süper bir araç bence alınır bir sorun yaşamadım ben gayet LPG az yakıyor özellik fuul 1. 8T den geçtim vergi biraz fazla gerisi konfor yoltutus süper evet çukurlarda biraz sert suspansiyon

• Honda Accord 2009 hondada göstergede M1 ,M2 koldan vites gecine nasıl bilen varmı tuş falanmi özellik falanmi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.