Şimdi Ara

account alamıyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni account açmaya çalışıyorum ama bi türlü açamıyorum nedenini bilen varsa yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzex -- 8 Ekim 2007; 20:50:00 >

• sorununun ne olduğunu söyle herşeyin account açmaya etkisi olabilir tekrar tekrar dene
    onun dışında bir sorun var mı bilmiyorum
  • vallahi şöle bişe yazıyo üstat "the page cannot be found" ve daha sonra söle bişeler yazıyo altında...
    "Explanation :
    The page you are looking For might have been removed, had its name changed, Or Is temporarily unavailable.

Please try the following :
    If you typed page address In the address bar, make sure that it Is spelled correctly.

Open the home page, And Then look For links To the information you want.
    Clik the Back button To try another Link.

If the problem persists, please click bug report button - at the below For assistance.
    " vallahi ingilizcem olsa şimdiye çözerdim pls help me

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzex -- 8 Ekim 2007; 20:48:24 >

• keşke konunun başlığınıda account alamıyorum yardım gibi bişey yapsaydın. çünkü herkez "bir sorum olacaktı" başlıklı bi konuya bakmaya bilir, gözden kaçabilir. bence başlığınıda değiştir güzel kardeşim

şu accountuda alda hadi nası alıyosan başlayalım oynamaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: sjanaz55

keşke konunun başlığınıda account alamıyorum yardım gibi bişey yapsaydın. çünkü herkez "bir sorum olacaktı" başlıklı bi konuya bakmaya bilir, gözden kaçabilir. bence başlığınıda değiştir güzel kardeşim

şu accountuda alda hadi nası alıyosan başlayalım oynamaya

yaptım güzel kardeşim bekle beni gelecegim

• yahu millet hiç mi kimse bilmiyo ya neden account alamıyorum bi yardım ederseniz sevinirim sayfanına bana ne dediginide yazdım oraya!!yardımlarınızı bekliyorum...
  • ya sizde sro nun yeni site açtığı zamanı mı buldunuz yeni acc. almak için kardeşm o kadar ülkede oynanıyor elbette hata olucak hatasız kul olur mu sizler dua ein bu oyun wow gibi paralı değill...

Biraz araştır armut piş ağzıma düşcülerden olmaa..

www.joy-max.com

''-'' kaldır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galip1907 -- 8 Ekim 2007; 23:50:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADOBE satın alamıyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.