Şimdi Ara

account locked?(çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya son anda gizli sorunun cevabını salladım tutturdum çok sevindim .E mail adresinizin şifresini değiştirin dedi değiştirmedim nolcak sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 30 Ağustos 2011; 21:50:51 >

• Oyunu bırakırdım ne yapayım
  • hesabını korumak için bunu yapmışlar galiba yakın zamanda başka bir bilgisayarda cafede falan girdinmi? açarlar yakın zamanda
  • Mail adresine bi mail gelmesi lazım onun dediklerini yapınca düzeliyodu galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

Beyler az önce oyuna bi gireyim dedim "due to suspicious activity,dis account is lockd.Sonra siteden baktım bilgisayarınızda malware virüs bulundu ve bu virüs sizin şifrenizi değiştirmiş.Lütfen bilgisayarınızı temizleyin gibi bir mail vardı.Ama eu.battle.nete giremiyorum ben nasıl oluyor mail adresimden bakabildim sadece..az önce eu battle.nete girdim şifremi değiştirmiş siz napardınız böyle bi durumda

Virüsün ismi çok manidar .. Çok bile bekledi Blizzard bunu yapmak için.
  • item ninjalama,gold alımı yaptiysan 3 saatlik ban atiyorlar 3 saat felan bekle acilmassa vardir bi sıkıntı gelen mailleri felan oku yap biseyler
  • oyun cdkeyi yada gizli soruyu biliyorsan açabilirsin..2side yoksa geçmiş olsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Oyunu bırakırdım ne yapayım

süpersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.