Şimdi Ara

Account'um kapatılmış!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, dün gece gayet normal bir şekilde oyundan çıktım. Şimdi girmeye çalıştığımda account'um kapatılmış. Ne yapacağıma dair hiç bir fikrim yok. Daha 2 gün önce prepaid card almıştım. Ne yapıcam yardım istiyorum *.*

• Neden kapandığını düşünüyosun? Login ekranında mı sorun var?
  • Login ekranında sorun var. Gold almıştım büyük ihtimal o yüzden oldu. Açılma imkanı var mı ilerleyen zamanlarda? İnceleme için mi kapattılar acaba?
  • Mail adresine konuyla ilgili bir mail gelmiş olabilir. Neden giremediğini anlayabilirsin.
  • aldığın gold yüzünden olabilir.web formu doldurarak hesabının açılmasını iste
  • Gold almak yasak , oyundaki ekonomiyi mahvediyor. Yasak olduğunu bildiğiniz halde alıyorsunuz sonrada niye accountum kapatıldı diye dert yanıyorsunuz. Sana tavsiyem mail at özür dile , inkar etmen birşeyi değiştirmez oradan görüyorlar çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Gold almak yasak , oyundaki ekonomiyi mahvediyor. Yasak olduğunu bildiğiniz halde alıyorsunuz sonrada niye accountum kapatıldı diye dert yanıyorsunuz. Sana tavsiyem mail at özür dile , inkar etmen birşeyi değiştirmez oradan görüyorlar çünkü.

+1

Ayrıca o kadar da yakınıyoruz forumda bu gold spammerlardan, e alırsak gold, nasıl bitecek bu adamlar? Yani ben oyun oynuyorum, oyun oynadığım vakit başka bir dünyada hissetmek istiyorum kendimi, orgrimmarın önünde bi bakıyorum, 100 tane orc yerde yatmış, havada parandeler falan, oyun zevkim düşüyor açıkçası. Attıkları in-game mail, whisperlar falan da cabası. Bir çok kişinin de benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS HESABIM BAN YEDİ YARDIM
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • E-mail adresine gelen mailde neden hesabının kapatıldıgıyla ilgili bilgiler olabilir.Birde gamecardı orjinal siteden mi aldın yoksa baska bir yerden mi?Benim kuzenim orjinal siteden almıstı ancak kredi kartının türü o para birimini ödemeye acık degilmiş para cekilmis gibi gözüküyordu ancak oyundada trial olmaktan cıkmamıstı (bazı özellikler haric mesela +20 level kasabiliyordu ancak trade atamıyordu) bizde bir ticket attık ve bir kaç gün sonra id ban yedi sebebi ise dedigim gibi kredi kartının o tür parayı ödemeye kapalı olmasıymıs (böyle bir seydi tam hatırlamıyorum simdi) blizz amca bizim onu kandırmaya calıstıgımızı düsünüp id yi banlamıstı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

quote:

Gold almak yasak , oyundaki ekonomiyi mahvediyor. Yasak olduğunu bildiğiniz halde alıyorsunuz sonrada niye accountum kapatıldı diye dert yanıyorsunuz. Sana tavsiyem mail at özür dile , inkar etmen birşeyi değiştirmez oradan görüyorlar çünkü.

+1

Ayrıca o kadar da yakınıyoruz forumda bu gold spammerlardan, e alırsak gold, nasıl bitecek bu adamlar? Yani ben oyun oynuyorum, oyun oynadığım vakit başka bir dünyada hissetmek istiyorum kendimi, orgrimmarın önünde bi bakıyorum, 100 tane orc yerde yatmış, havada parandeler falan, oyun zevkim düşüyor açıkçası. Attıkları in-game mail, whisperlar falan da cabası. Bir çok kişinin de benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.

Spammerlar banlanıp konu açtığı zaman seviniyorum haketmişsin beter ol diyorum içimden

• keşke almasaydın zaten farmlayınca emblemb fln bayağı oluyo istersen farm guidelerini araştır
    tavsiyem web form la açtırmayı dene makul bi dille :D olmassa bi süre talep et banlı kalmak için 999999 yersen eğer ki sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: midnightz

hadi ya beter olsunmus .Gerizekalımısınız arkadaslar.İster gold alır ister almaz.Burada yardım isteyen biri var.Siz alamıyorsunuz diye adam da mı almayacak?

Forumun amacı yardımcı olmaktır....Beter ol diyen arkadası kınıyorum cahil terbiyesiz.

Oyun içinde illegal iş çevirmek terbiyesizlik değil bunu kınamak terbiyesizlik Sizler gibilerin sayesinde KO vs 3. sınıf oyundan bi farkı kalmayacak.Hesabın kapatılması kötü olmuş ancak oyun kuralları açık ve net.Gm ler ne terbiyesiz insanlar değilmi.

• bizim de gold sıkıntımız oluyo ama gidip meslek sayesinde gold kasıyoz mesela benim alt charımda deri ve mining var gayet ii gold kasıyom sende denesene bole belesten gold lar sana yar etmez billiz :)
  • Bu goldsellerlar sürekli account hackliyorlar, genelde birsüre girilmemişleri tercih ediyorlar. Bu yüksek level karakterlerle bütün gün TBC HCleri sololuyorlar ve parayı kırıyorlar, gold teslimatlarınıda bu çalıntı accountlardan yapıyorlar. Biliyorum çünkü accountum hacklendi, geri aldığımda feral gear ve specle SH HC tanklıyordu. Blizzard yetkilisiyle uzun uzun telefondan konuşmuştum açıklamıştı bana, çokta mantıklı yani. Dikkat etmek lazım ki hayatta gold almadımda .
  • Öle hayat istediğiniz gibi olmuyor malesef. İsteyen gold'da satar gold'da alır yasak olsada. Öle ilkokul öğretmeni gibi azarlamayın adamı.
    Ayrıca acc neden kapanmış? BAN' mı oldu hack'lendimi belli diil. Konuyu açmış gitmiş. Bilgi yok?
    Banlandıysan yapacak bişe yok bi kaç gün sona açılır. Hacklendiysen o zaman ticket atıcaksın. Ama bilgi vermen lazım. Mail geldimi ekranda hesap banlanmıştır yazıyor mu bla bla?
    Ayrıca hesabınızı korumak için gayet iyi bir yöntem var:
    Blizzard Authenticators
    5 senedir oynuyorum 1 kere hacklenmedim. Hacklenmeyecemde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goa Mania -- 22 Eylül 2010; 6:21:40 >
  • illegal bir yöntem her zaman riski var ama yine de goldu güvendiğiniz iyice konuştuğunuz kişilerden alın ve main charlarından almaya çalışın en azından lvl 40 üstü bir charından versin , goldu alırken trade yapın bir itemi mutlaka. oyun içi chatten konuşmayın. öyle ne idüğü belirsiz sitelerden almayın büyük ihtimal başkasının hacklenen accountlarının goldları ya da botla kasılmış goldlar.
    gold alma rehberi yazmak farz oldu
  • quote:

:D
    Dostum ekonomiyi mahvediyor a çok güldüm sanki gerçek devlet var orda ekonomisi çöküyor. Ya ne alaka ne ekonomisi yok öle birşey. Ayrıca ekonomi mahvolsa noolur olmasa noolur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goa Mania

quote:

Dostum ekonomiyi mahvediyor a çok güldüm sanki gerçek devlet var orda ekonomisi çöküyor. Ya ne alaka ne ekonomisi yok öle birşey. Ayrıca ekonomi mahvolsa noolur olmasa noolur?

Haksız rekabete neden olur. WoW ekonomisi gerçek hayatta işlerin nasıl döndüğünü de çok iyi öğretir insana. Açıkçası bana öğretmişti. Serbest piyasadaki döngüyü anlıyorsun.

Gold farmerlar FED (Amerikan merkez bankası)'e benzer. Karşılıksız (Emeksiz) para sürerler piyasaya, bu da dünyada enflasyona, faize, mutsuzluğa, açlığa sebep olur. Aynısı WoW'a da koreledir. E biz de bu oyunu mutlu olmak için oynuyorsak, keyiflenmek ve hoşça vakit geçirmek istiyorsak, her birimiz bundan bir şekilde etkileniriz. Yani Adam Smithten itibaren de anlatmayalım vakit yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

quote:

Orijinalden alıntı: Goa Mania

quote:

Haksız rekabete neden olur. WoW ekonomisi gerçek hayatta işlerin nasıl döndüğünü de çok iyi öğretir insana. Açıkçası bana öğretmişti. Serbest piyasadaki döngüyü anlıyorsun.

Gold farmerlar FED (Amerikan merkez bankası)'e benzer. Karşılıksız (Emeksiz) para sürerler piyasaya, bu da dünyada enflasyona, faize, mutsuzluğa, açlığa sebep olur. Aynısı WoW'a da koreledir. E biz de bu oyunu mutlu olmak için oynuyorsak, keyiflenmek ve hoşça vakit geçirmek istiyorsak, her birimiz bundan bir şekilde etkileniriz. Yani Adam Smithten itibaren de anlatmayalım vakit yok

adam smıth ın adını bu forumda duyacagım 40 yıl dusunsem aklıma gelmezdı

• quote:

Orijinalden alıntı: celades

adam smıth ın adını bu forumda duyacagım 40 yıl dusunsem aklıma gelmezdı

bu forumda daha neler var biraz gezinsen şaşarsın.. cin çıkarmadan sivilcelere, kız tavlamadan, basura neler neler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 22 Eylül 2010; 17:35:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

bu forumda daha neler var biraz gezinsen şaşarsın.. cin çıkarmadan sivilcelere, kız tavlamadan, basura neler neler

Basura telve iyi geliyormuş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.