Şimdi Ara

(Accretia) Oyuna bu gün başladım bazı konularda yardıma ihtiacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu gün bi arkadaşımla başladım oyuna birkaç sorunu halledebilmiş deilim

görevlerden aldıgım silahlar için ammo denen aparatı bulamıyom bi yerdem satılıor bi yaratıktan mı cıkıyor bilmiyom range oldugum icin silahları kullanabilmem için bu aparattan lazım

arkadaşımla nasıl party kuracagımıda bulamadım

skilleri bulamadım

range skillimi nasıl güçlendircem görevden verdigi bi set ve güzel bi silah için 4 seviye olması lazım

bu konularda bana yardımcı olursanız cok sevinirim açıkcası oyun bu seviyedeyken tad vermiyo :/

dahindeyim eger baska oynayan türk arkadaslar varsa beraber takılabiliriz 13 lwl ım iyi forumlar...

• ammoları weaponsmith den temin edebilrsin, farklı silahlara farklı ammoalr isteyebilir dikkat edersen senn için faydalı olur, ayrıca sundreslerden bag alıp inventory ni genişletebilrsin fln filan işte, rehberleri okursan rahatça çözersin olayı, 3-5 basit ayrıntıyı da oynadıkça paklarsın.
  • skilleri '' L '' harfine basarak açaiblirsin Rage skillerini ve diğer skilleri kullandıkça güçlendirirsin party nasıl kurulur bunu bende çözemedim hala.
  • Party control+partysine gireceğiniz veya party ye alacagınız kişinin üzerine sol tıklayıp party ye girecekseniz join e davet edecekseniz invite a tıklayacaksınız.Control+sol tık yaptığınızda açılan kısımda bir çok komut var az bir ingilizce ile anlarsınız sanırım.
  • aynı seçenekler ilgili kişinin üstüne tıkladıktan sonra ctrl+space ye basarsanız yine açılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenboi

ammoları weaponsmith den temin edebilrsin, farklı silahlara farklı ammoalr isteyebilir dikkat edersen senn için faydalı olur, ayrıca sundreslerden bag alıp inventory ni genişletebilrsin fln filan işte, rehberleri okursan rahatça çözersin olayı, 3-5 basit ayrıntıyı da oynadıkça paklarsın.

weaponsmith i bulamıyorum merkez de nerede bu adam tarif edebilirmisin biraz ?

yardımlarınız için teşekkürler hepinize ... iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W-kanqusturan -- 24 Şubat 2009; 21:32:47 >
  • herşeyi çözdüm sayılır yanlız halla ammo satan adamı bulabilmiş değilim tüm merkezi gezdim satan birini bulamadım range skilimi kasmaıyor yardımlarınızı bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ''M'' harine bas haritayı ac accerita HQ 'nun yanında kocaman + işareti var tıkla ona sarı renkli npc leri görüceksin üste fareyi getirip görebilirsin waponsmithi..
  • Trmekansız imzan kurallara aykırı ceza puanı almanı istemem imzada alıntı yapmak yasak.
  • düzeltiyorum kardeşim tamam saolsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.