Şimdi Ara

Ace Combat 6: Fires of Liberation [ÇIKTI!] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
0
Favori
14.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Tolga_Pan11

ya ben daha ilk bölümü geçemedim napıcaz arkadaşlar biri detaylı olarak yazarsa sevinirim madem bu kadar hastası var oyunun bi yardım edin beyler...Checkpoint i alıyorum sonra havada bombalar mı ne patlıyo her yer alev alıyo falan ne yapmam lazım ilk bölümde?

Ilk bölumde, havada misiller patlamaya baslayinca HQ sana talimat veriyor...geri cekilin diye. Savas ortamini birakip ger cekileceksin, nereye dogru geri cekilecegini bilmiyorsan..."X" tusuna bas ve haritayi buyut...haritada görunen oklari takip et.

Hard'da oynamanizi tavsiye ederim, hard'da bitirince oyundaki en dehset ucak aciliyor... "NOSFERATU". Ayni anda hava ve kara misilleri vardir, bir atista 16 hedef

Expert'te bitirdikten sonra Ace zorlugu aciliyor...bu arada oyundaki tum görevleri alincada Achievment veriyor...hangi görevlerin eksik oldugunu Gallery'den görebilirsiniz. Bu arada Co-op oynamak isteyen varsa benim GT'yi ekleyebilir...yeni DLC co-op haritalarinida ekledim, super zevkli

GT: TK CSB

• quote:

Orjinalden alıntı: ercumentbu

Arkadaşlar bir sorum olacak ace combatta bir bölümde takıldım 1 tane gizli operasyon hakkında bir uçağa eskortluk yapıyoruz. Bölgeden geçerken AA SYSTEM diye bir bölge haritada radarlar var dairelerle geçerken Hep uçağı vuruyorlar hedefleri göremiyorum. Bu bölümde ne yapmam lazım geçmem için.

kacıncı bölum yazda bakalım gerci ben bastan oynuyorum zorda ..9 a geldim
  • bence benim gibi ilk defa oynayanlar yada 360'da simulasyon oynayanlara tavsiyem mutlaka tutorial bölümünü oynasın çok faydası oluyor.. Tutorial sayesinde baya güzel dog fightlar yapmayı öğrendim
  • Arkadaşlar mission 9 da takıldım , taktiği nedir bu bölümü geçmenin , uçak seçimi ne olmalı bu bölümde
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunter26

Arkadaşlar mission 9 da takıldım , taktiği nedir bu bölümü geçmenin , uçak seçimi ne olmalı bu bölümde

su-33 yada f22(indirmistim)
    4 lü AA füze al
    ana ucaga saldıracan once ılk hedefler vurulunca motor hedefleri cıkacak bunları vururken sana cok saldırıyorlar devamlı kaccman lazım..

motorlara üstten saldır ve kılıtlenınce sol usttekı ekranda acılıp kapanmasını gorucen tam acılırken gonder 4 lü AA ları en takıldıgım yerdi ..

sonra buldm bu taktıgı kolay oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

quote:

Arkadaşlar mission 9 da takıldım , taktiği nedir bu bölümü geçmenin , uçak seçimi ne olmalı bu bölümde

4 lü AA füze al
    ana ucaga saldıracan once ılk hedefler vurulunca motor hedefleri cıkacak bunları vururken sana cok saldırıyorlar devamlı kaccman lazım..

motorlara üstten saldır ve kılıtlenınce sol usttekı ekranda acılıp kapanmasını gorucen tam acılırken gonder 4 lü AA ları en takıldıgım yerdi ..

ace combat ta iki kişi senaryoyu aynı konsol üzerinden ekran ikiye bölünerek bitirebiliyo muyuz?

• quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

quote:

4 lü AA füze al

Beceremedim yahu , avcılar indiriyo beni.

• ben hiç oynayamıyorum.mesela uçakları falan vurmak çok zor
  • y tusuyla hedef sec
    hedefi takip et
    fuze mesafesine girince atesle o kadar
  • Arkadaşlar 10. bölümde takıldım..A görevini geçtim ve checkpoint aldım..Diğer göreve ise 11 küsür dakika kalıyor ve yetmiyor..Bu bölümde tunnel missions isimli bir görev var ve dağın altındaki tünelde ilerleyen hedefleri vurmak gerekiyor hedef kilitlense de tünelde oldukları için vuramıyorum ....Bu bölümü nasıl geçebilirim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 19 Temmuz 2008; 1:56:20 >
  • Durun bakalım birde bunu deneyeyim. Sanırım Blazing Angels 2 den daha güzel bir oyun ama BA2 bana daha güzel geldi aslında grafik yönünden falan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Durun bakalım birde bunu deneyeyim. Sanırım Blazing Angels 2 den daha güzel bir oyun ama BA2 bana daha güzel geldi aslında grafik yönünden falan.

dahamı güzel bunun yanına kımse yanasamaz kral

@neo23
    tam hatırlamıyorum bi acıp bakarım bu gün
  • arkadaşlar live den oynasakmı şu oyunu topluca
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3gurugafa

arkadaşlar live den oynasakmı şu oyunu topluca

Ben varim
    Co-op'unu bitirdim, DLC'ler dahil versusada takilabiliriz
  • güzel oluyor mu ki live'da?
    gerçi live üyeliğim de bitti ya.
    Geymer ağustos sonu görüşürüz tekrar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

quote:

Orjinalden alıntı: 3gurugafa

arkadaşlar live den oynasakmı şu oyunu topluca

Ben varim
    Co-op'unu bitirdim, DLC'ler dahil versusada takilabiliriz

ok.gerçi ben oynamayı pek bilmiyorum ama maksat eğlenmek. zevkli olur herhalde

• quote:

Orjinalden alıntı: zildjiann

güzel oluyor mu ki live'da?
    gerçi live üyeliğim de bitti ya.
    Geymer ağustos sonu görüşürüz tekrar.

Live'da zevkli tabii ama singelide saglamdir Ace Combat 6'nin
    Ondan aramiza kac gundur katilamadin...biz bir yere kacmiyoruz, Live'da öyle...agustos'ada hicbirsey kalmadi, hosgelirsin

3gurugafa,
    Maksat muhabbet etmek ve eglenmek zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: neo23

Arkadaşlar 10. bölümde takıldım..A görevini geçtim ve checkpoint aldım..Diğer göreve ise 11 küsür dakika kalıyor ve yetmiyor..Bu bölümde tunnel missions isimli bir görev var ve dağın altındaki tünelde ilerleyen hedefleri vurmak gerekiyor hedef kilitlense de tünelde oldukları için vuramıyorum ....Bu bölümü nasıl geçebilirim??

nasıl yani tünelin icine girmiyormusun
    girince yavasla ve sırayla secerek vur
    basta fazla oyalanma kırmızı hedefleri vur ve A10 sec

ek : life ta bende zevk alamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 19 Temmuz 2008; 16:56:02 >

• ben bunu tuşlarını hiç anlamadım aylar sonra ilk defa açtım ve ileriye bile gidemiyorum
  • http://overgfighters.us.ubi.com/

bunu oynayanvarmı cokmu eski

http://youtube.dinamiturk.com/watch?v=ulUqMGCUFJA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 19 Temmuz 2008; 21:13:49 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.