Şimdi Ara

Ace Combat 6: Fires of Liberation [ÇIKTI!] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
0
Favori
14.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

http://overgfighters.us.ubi.com/

bunu oynayanvarmı cokmu eski

http://youtube.dinamiturk.com/watch?v=ulUqMGCUFJA

nofear72,
    Oynanis yönunden Ace Combat 6'dan cok daha simulasyon agirliklidir ama grafik yönunden Ace Combat 6'nin yarisi gibi birsey. Zamaninda zevkle oynadigim bir oyundu.

• quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

http://overgfighters.us.ubi.com/

bunu oynayanvarmı cokmu eski

http://youtube.dinamiturk.com/watch?v=ulUqMGCUFJA

nofear72,
    Oynanis yönunden Ace Combat 6'dan cok daha simulasyon agirliklidir ama grafik yönunden Ace Combat 6'nin yarisi gibi birsey. Zamaninda zevkle oynadigim bir oyundu.

sğl
    bi deniyelim bakalım

• 10. bölüm bayağı zor...Küçücük tünelin içine koskoca uçakla nasıl gireyim.. Tünelin içindeyken ,bir şekilde tünelin üstüne ya da yanlarına bir tarafa çarpıyorum...Bu bölüm için hangi model uçağı tavsiye edersiniz..Tünel görevlerini bitirip diğer hedefleri daha sonra vurmayı düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 20 Temmuz 2008; 23:58:27 >
  • Şu oyunu oynayamadım ya ona yanarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Şu oyunu oynayamadım ya ona yanarım.

senin cihaz 3K mı gördüki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

quote:

Xbox'ım yok, kaç kere alıcaktım hep kapıdan döndüm diyebilirim ya. Bi nasib olmadı.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

quote:

Xbox'ım yok, kaç kere alıcaktım hep kapıdan döndüm diyebilirim ya. Bi nasib olmadı.

hadi ya.ben seni xboxlı sanıyodum inşAllah sende bigün xbox 360 sahibi olursun.eğer bigün alırsan senle bu oyunu oynarız

• Beyler,
    Ace Combat6'yi Live uzeri beraber oynamak isteyenler Gamertagim: TK CSB (2 kisilik yer actim)....Mikrofon sart yoksa öyle ot ot Live'da bulusup hic konusmadan oynanmaz ve oynamam...bu Online degildir bence!
    **Bu daha cok Arcade packi olanlar icin gecerlidir eger extradan mikrofon almadilarsa**

Beraber 1 tusla ayni odada bulusacaz, selam diyecez, hal-hatir soracaz....tanisma faslindan sonra dogu kanadina dikkat et sana ates ediyorlar...yardimina geliyorum, beni koru...vay serefsizler beni vurdular vs. vs.'lere geceriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: neo23

10. bölüm bayağı zor...Küçücük tünelin içine koskoca uçakla nasıl gireyim.. Tünelin içindeyken ,bir şekilde tünelin üstüne ya da yanlarına bir tarafa çarpıyorum...Bu bölüm için hangi model uçağı tavsiye edersiniz..Tünel görevlerini bitirip diğer hedefleri daha sonra vurmayı düşünüyorum...

cevap yazmıstım bidaha yazım

girince yavasla ve sırayla hızlı secerek vur
    basta fazla oyalanma kırmızı hedefleri vur ve A10 sec
    hareketlerin yavas olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

Beyler,
    Ace Combat6'yi Live uzeri beraber oynamak isteyenler Gamertagim: TK CSB (2 kisilik yer actim)....Mikrofon sart yoksa öyle ot ot Live'da bulusup hic konusmadan oynanmaz ve oynamam...bu Online degildir bence!
    **Bu daha cok Arcade packi olanlar icin gecerlidir eger extradan mikrofon almadilarsa**

Beraber 1 tusla ayni odada bulusacaz, selam diyecez, hal-hatir soracaz....tanisma faslindan sonra dogu kanadina dikkat et sana ates ediyorlar...yardimina geliyorum, beni koru...vay serefsizler beni vurdular vs. vs.'lere geceriz

ben oynarım oynamasınada pek beceremiyorum oynamayı.alışmaya çalışıyorum şu sıralar singlede.istersen biara oynarız ama ben o kadar geç saatte oynayamam.yurtdışında yaşıyorum saat farkı var

• quote:

10. bölüm bayağı zor...Küçücük tünelin içine koskoca uçakla nasıl gireyim.. Tünelin içindeyken ,bir şekilde tünelin üstüne ya da yanlarına bir tarafa çarpıyorum...Bu bölüm için hangi model uçağı tavsiye edersiniz..Tünel görevlerini bitirip diğer hedefleri daha sonra vurmayı düşünüyorum...

arkadasım tunel gorevlerını yapmak zorunda degılsın o bölumde 2 gorevı tamamlaman yeter tunel görevlerını yapmadanda gecebılırsın... hem bu bölume zor dıyen arkadaslar ace combat 3,4,5 ı hıc oynamasın ordakı tunel görevlerını gorsenız oyunu bıtırmeden bırakırdınız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: khyrasothemis

quote:

arkadasım tunel gorevlerını yapmak zorunda degılsın o bölumde 2 gorevı tamamlaman yeter tunel görevlerını yapmadanda gecebılırsın... hem bu bölume zor dıyen arkadaslar ace combat 3,4,5 ı hıc oynamasın ordakı tunel görevlerını gorsenız oyunu bıtırmeden bırakırdınız...

Ace Combat zero The Balkan War oyununu ps2 de ben de bitirmiştim ve onda da tünel görevi vardı...O oyunda tünele girmeden, uçağın kontrollerini Novice olarak değiştiriyordum ve tünelde kontrol daha kolay oluyordu..Bunda o seçenek yok...10. bölümde malesef tünel görevlerinden en az bir tanesi yapılmalı, tekrar deneyeceğim..Şu ana kadar oyun, kolaydı...

• Bu oyunu biteren var mı?
    Ben de oynuyorum da pek ısınamadım gibi oyuna.
    Biraz fazla gerçekçi olmuş,uçakta fazla silah bulunduramıyoruz...
    4 bölümdeyim herhalde...

Sormadan geçmeyeyim,satın aldığımız silahlar,uçaklara göre değişiyor mu?
    Daha değişik uçaklarda değişik silahlar mı kullanıyoruz?
    İlk kullandığıımız F16 herhalde.Çok dandik uçak,ilk başta verdiklerine göre.
  • bende 4. bölümdeyim , canım çekti açayım biraz daha oynayayım
  • Bitirenler çok.....Oyunda görevlerde neler yapmanız gerektiğini anlamanız çok önemli...Ayrıca çoklu hedefli bombaları ve füzeleri almanız ve görevlere uygun uçaklar seçmeniz gerekir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

Bu oyunu biteren var mı?
    Ben de oynuyorum da pek ısınamadım gibi oyuna.
    Biraz fazla gerçekçi olmuş,uçakta fazla silah bulunduramıyoruz...
    4 bölümdeyim herhalde...

Sormadan geçmeyeyim,satın aldığımız silahlar,uçaklara göre değişiyor mu?
    Daha değişik uçaklarda değişik silahlar mı kullanıyoruz?
    İlk kullandığıımız F16 herhalde.Çok dandik uçak,ilk başta verdiklerine göre.

Ace Combat serilerini PS2'den beri oynarım. Bu oyun gerçekçilikle alakası yok. Safi arcadedir. Silah sayısı da fazla değil belki ama mermi sayısı bunun kadar fazla olan oyun var mıdır bilmiyorum. İlk uçağımızda bile 99 füzeyle başlıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 24 Ağustos 2008; 2:18:26 >

• ben yıllarca sim. oynadım ama..
    bir yerde insan arcade istiyo devamlı vurrmak dönmek az hasar almak muhtesem grafikler bunları pc de yapmak zor..
    sadece bu oyun yüzenden xbox aldım ..
    2 defa biitirdim ..hardı oynamak yemedi bile..
    arada havox mıydı neydi o cıkacak o da iyi olursa super olur..
    şimdi devamını bekliyorum

ilk görünce böyle oyun içi olmaz (1.resim) demiştim meğerse olurmus
    biz susalım resimler konussun

• Xboxta grafik yok Ps3 de gt5 var
  • Şu ortadaki uçağı beğendim,ne zaman açılacak?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.