Şimdi Ara

Ace Combat 6: Fires of Liberation [ÇIKTI!]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
0
Favori
14.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Namco Bandai'nin merakla beklenen ve Eylül'de Xbox 360 platformuna çıkacak uçak simulasyonu oyunu Ace Combat 6: Fires of Liberation'ın demosu Marketplace'de. Boyutu: 309 MB

GÜNCEL (09.24.07)

Oyun çıkmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Aralık 2007; 16:52:31 >

• güzel haber gelsinde indirip deniyelim.
  • Bir video koyalım..

32.3 MB

Çok bomba efektler falan

• oy oyy ... o zaman oyun yakinda cikacak desene :) ... cok saglam olucak cokkk . ace combat serisini hep begenmissimdir zaten.
  • bu demoları live dısında bir yerden indirmek mümkün değilmi banlı makineler için
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilaybek

bu demoları live dısında bir yerden indirmek mümkün değilmi banlı makineler için

mümkün biraz araştır bulursun burda yasak bu konular.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resqect23

quote:

Orjinalden alıntı: anilaybek

bu demoları live dısında bir yerden indirmek mümkün değilmi banlı makineler için

mümkün biraz araştır bulursun burda yasak bu konular.

Aslında demoların torrent dosyalarını vermek yasak değil fakat o torrent dosyasını buraya koyan kişi 2 dakika sonra torrentin upload edildiği üyelikli siteden atılacaktır. Üyelik alımı da kapalı olacağı için üye de olamayacaktır. Kimse bu riske girmez sanıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 9 Temmuz 2007; 20:17:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sagolun benm için önemli olan indirilip indirilemeyecegini bilmekti
  • Ráistlin demo online mı olacak single mı?
  • "No further details from the demo have been announced, so its still not clear if it will be a singleplayer or a multiplayer demo. The demo will be released somewhere between the 10th and the 13th July. The full version will be available on the 23th of October, exclusively on Xbox 360."

Multiplayer veya single player olacağı hakkında bir bilgi verilmemiş ama umarım single player çıkar..

Ayın 10'u ile 13'ü arasında herhangi bir gün çıkacak demo. Full versiyonu ise 23 ekim'de sadece Xbox 360'a.
  • Güzel haber gelmesini bekliyorum
  • Ace Combat'e 4. oyundan sonra gıcık oldum. Bunu beklemiyorum dahi. Bu arada oyun Timed Exclusive.
  • ACE COMBAT ZERO THE BELKAN WAR oyununu ,geçenlerde ps2 de bitirdim , çok zevkli bir oyundu.. Ace combat 5 i ise beğenmedim Beğenmememin sebebi, oyunun ortasında pat diye çıkan ;''mission failed ''yazısı...İnşallah Ace combat 6 ,oyunu Ace combat 5 gibi olmaz.Grafikten ziyade oynanış sade olmalı ,görevler anlaşılır olmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 10 Temmuz 2007; 1:38:21 >
  • PS1'de bu oyun bambaşkaydı. PS2'deki versiyonlarını denedim ama o eski hava yok olmuş resmen bakalım bu nasıl olacak.
  • Demo çıktı 309 MB
  • 300 megabayt mı?? çok küçük yaaaa.....demoda grafikler nasıl abi?SS koyardın genelde.....
    o güzel SS lerini bekliyorum valla....
  • 1-2 saat sonra SSler.
  • Ráistlin hadi SS'ler nerde 2 saatten fazla oldu.
  • Bu xbox'ın indirme programında bir saçmalık var ben bunu değil ama blue dragon'ı indiriyorum %60'ta takılda cancel dedim sonra tekrar devam dedim %69a geldi orda takıldı...
  • Başlık bugundan istifade etmeyiniz, yasak. Konularınız silinebilir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.