Şimdi Ara

Ace Combat 6: Fires of Liberation [ÇIKTI!] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
0
Favori
14.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KURT85

BLAZİNG ANGELS mı ACE COMBAT mı kararsız kaldım yapmayın arkadaşlar

BLAZİNG ANGELS 1 ve 2 pc de oyunuyorum bu oyunlar 2. dünya savaşını ele alıyor ama ACE COMBAT son teknoloji uçaklartı kullanılıyor. BLAZİNG ANGELS çok iyi bir oyun pear harbor filmini seyrettikten sonra beni baya bir koparttı
  • Karar senin
    Puanlara bak
    http://www.gamerankings.com/htmlpages2/938702.asp

http://www.gamerankings.com/htmlpages4/937958.asp

Ace Combat 6 daha çok beğenilmişe benziyor. Üstelik Xbox360'a özel bir oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Vidoyu seyrettim çok güzel hazırlamışsın eline sağlık tugy

Sağol. :)

Ace Combat kesinlikle Blazing Angels dan çok daha kaliteli, grafik olsun oynanış olsun. Blazing Angels sıktı beni hep aynı şeyler yapmaktan. Ace Combat sırf grafik için oynanır ama oynanışı da çok gerçekçi. PS2 de oynadıklarım da dahil, oynadığım en iyi Ace Combat oyunu 6. sı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 23 Ekim 2007; 14:28:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

quote:

Vidoyu seyrettim çok güzel hazırlamışsın eline sağlık tugy

Sağol. :)

Ace Combat kesinlikle Blazing Angels dan çok daha kaliteli, grafik olsun oynanış olsun. Blazing Angels sıktı beni hep aynı şeyler yapmaktan. Ace Combat sırf grafik için oynanır ama oynanışı da çok gerçekçi. oynadıklarım da dahil, oynadığım en iyi Ace Combat oyunu 6. sı oldu.

Aynen hocam PS2 de bi G.O.W serisi R.E.4 birde bu oyundan zevk almışımdır 360 için demoyuda inidirdim oyananbilirlik çok gelişmiş muhteşem bi oyun bence

• Demoyu zevkle oynamştım.
    Görevler ve görevler geçeceği mekanlarda çeşitlilik olursa tadından yinmeyecek bir oyun...
  • Birkaç SS alabildim zar zor. Oyun çok hareketli olduğundan buğulu çıkıyordu. En net şekilde çekmeye çalıştım.

Ace Combat 6: Fires of Liberation [ÇIKTI!]

• Grafikleri baya iyi.

3. ss de güzelmiş roket izleri falan....
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Karar senin
    Puanlara bak
    http://www.gamerankings.com/htmlpages2/938702.asp

http://www.gamerankings.com/htmlpages4/937958.asp

Ace Combat 6 daha çok beğenilmişe benziyor. Üstelik Xbox360'a özel bir oyun.

Bu site dünya ortalaması değilmi?Genel sitelerin harmanlanmış hali yanılmıyorsam.Benim gönlüm BLAZİNG ANGELS'dan yana ilk günden beri bekliyorum ama kendini tekrarlayan çok sıkan bir oyun değildir inşallah.Sen hangisini oynuyorsun?Ya da hangisini tavsiye edersin abicim

• Tugy xbox 360 hem arkadan hemde alttan fan takviyesi yapmışsın benmi yanlış görüyorum xbox arkasındakıler fan değilmi.Alttına koyduğun fan içeri üflüyor kesin ama sana söyliyim fan arkadan hava almazsa içeri üfleyemez xbox kaldır ve gelen havaya bir bak derin

• Gamespot 8.5 verdi oyuna.
    http://www.gamespot.com/xbox360/action/acecombat6/review.html

* Çok iyi Grafikler
    * Çok iyi Oynanış ve kontroller
    * Çok İyi Ses Efektleri
    * Heyacanlı Multiplayer

- Singleplayer'ın ilk yarısı zayıf
    - Eski oyunlardaki kadar uçak ve görev yok.
  • oyunun grafikleri enfes , uçak modellemeri harika , ses efekleri çok çok iyi , oynanabilirlik çok yüksek . bu oyunu birde beğenmeyenler var , grafiğine mok atanlar falan filan , komikler ... herneyse , oyunda uçak çeşidi ne kadar az acaba , merak ettim şimdi çok . herzaman çeşit iyi olmuştur bu seride. birde co-op'u var yahu bu oyunun daha muhteşem birşey olabilirmi. düşünsenize sağ kanat tarafınızı koruyan arkadaşınız , oh ohhh . süperr .
  • gamespot revıewladı ama oyun daha çıkmadı deılmı,benım malum yerlerde goremedım de
  • oyun çıktıda malum yerlere düşmedi nedense. :/
  • quote:

Tugy xbox 360 hem arkadan hemde alttan fan takviyesi yapmışsın benmi yanlış görüyorum xbox arkasındakıler fan değilmi.Alttına koyduğun fan içeri üflüyor kesin ama sana söyliyim fan arkadan hava almazsa içeri üfleyemez xbox kaldır ve gelen havaya bir bak derin

Hayır arkada fan yok, sadece altta.

Bu arada oyunun düşmesine az kaldı oy diyorum Jerichodan sonra bir bomba daha. Arka arkaya geliyor meretler

• Herkes şemsiyesini açsın sağanak başladı.
    Ama şemsiyeleri ters tutun yağan şeyleri yakalamak için

• oyun çıktı gamespot notunu bile verdi ama daha oyunu göremedik 8.5 almış oyun
    http://www.gamespot.com/xbox360/action/acecombat6/index.html
  • sene 1995-96 arası olması lazım serinin ilk oyununu tahtakaleden almıştım ilk olarak psx te çıkmıştı ozamanın grafikleriyle hayatımda gördüğüm en iyi savaş uçağı oyunuydu niye çünkü similasyon tarzı yoktu oyunda arcade özellikleri beni mest etmişti kolay kontroller amansız savaşlar bir bölümünde ise askeri kargo uçağının eskortluğunu yapıyordunuz oynayanlar belki hatırlar onu diğer düşman uçaklarından korumaya çalışıyordunuz ve o sırada uçak bulutların üzerindeydi ilk defa gerçekten uçtuğum hissine kapılmıştım mükemmel bir oyun şiddetle tavsiye ediyorum herkeze iyi uçuşlar
  • sene 1995-96 arası olması lazım serinin ilk oyununu tahtakaleden almıştım ilk olarak psx te çıkmıştı ozamanın grafikleriyle hayatımda gördüğüm en iyi savaş uçağı oyunuydu niye çünkü similasyon tarzı yoktu oyunda arcade özellikleri beni mest etmişti kolay kontroller amansız savaşlar bir bölümünde ise askeri kargo uçağının eskortluğunu yapıyordunuz oynayanlar belki hatırlar onu diğer düşman uçaklarından korumaya çalışıyordunuz ve o sırada uçak bulutların üzerindeydi ilk defa gerçekten uçtuğum hissine kapılmıştım mükemmel bir oyun şiddetle tavsiye ediyorum herkeze iyi uçuşlar
  • oyun dustuu sonunda :) ntsc-u x360-ace6
  • Hobaaaa

OHa ya gözlerim doluyor ya bir günde en bomba oyunlardan ikisi pıtır pıtır geldi.

Oyun Region Free'mi bu arada? Malum sitelere gelmedi, bakamıyoruz henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 24 Ekim 2007; 21:19:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.