Şimdi Ara

Ace Combat 6: Fires of Liberation [ÇIKTI!] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
0
Favori
14.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende anlamadım region free mi?böyle yazıyo ama PAL yok galiba...
    Ace Combat 6: Fires of Liberation NTSC/U & NTSC/J & NTSC/A
  • Aynı dead rising gibi sadece usa ve j desteklı sanırım..Pal yok acıklamalarda..
  • ntsc-u ve j sadece . region free deel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Herkes şemsiyesini açsın sağanak başladı.
    Ama şemsiyeleri ters tutun yağan şeyleri yakalamak için

Ace Combat 6: Fires of Liberation [ÇIKTI!]

Ama millet hem virtua'yı beğenmedi hemde jerichoyu.LAHANA TURŞUSU

• Ohhh oh J de var. Süper ya ohalar olsun be 2 oyuna da asıldık ikisi de birbirinden kaliteli. Vallahi delireceğiz, heyecanlandım şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Herkes şemsiyesini açsın sağanak başladı.
    Ama şemsiyeleri ters tutun yağan şeyleri yakalamak için

Ace Combat 6: Fires of Liberation [ÇIKTI!]

Ama millet hem virtua'yı beğenmedi hemde jerichoyu.LAHANA TURŞUSU

Puan ortalaması %90 olan bir oyunu beğenmiyor da 50 alanların müptelası oluyorsunuz.
    Allah'tan korkun ya 70 incelemenin %87 dediği oyun kötü değildir.

• bu oyunda bu ay geldiya , nefis ya. önümüzdeki ayda birton sağlam şeyler çıkıyor daha ne olsun .
  • Asıl yağmur Kasım ayında yağacak.
    iksbaks sahipleri kasım ayı için önlemlerini alsın. HD'de boşyerlerini ayarlasın. Dl DVD leri hazır etsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iKSBAKs

Asıl yağmur Kasım ayında yağacak.
    iksbaks sahipleri kasım ayı için önlemlerini alsın. HD'de boşyerlerini ayarlasın. Dl DVD leri hazır etsin.

+1903 internetim sınırsız olsa bende torentlerdim ama
  • Valla yiyim kasımı diyorum şu an, Ace Combat beni manyaklar gibi oyalar, oynadıkça aşık oluyor insan oyuna.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Valla yiyim kasımı diyorum şu an, Ace Combat beni manyaklar gibi oyalar, oynadıkça aşık oluyor insan oyuna.

Kasım ayında Mass Effect var kimi yiyosun sen yahu?
  • Kasım da bir Mass Effect zaten gerisi hikaye. Cod4 den çok şey bekliyordum, beklediğimiz kadar yok gibi, Assassin's Creed den de hiç birşey beklemiyorum zaten.
  • Kasım ayı bekleme listem

2k8
    Assassins Creed
    Mass Effect
    COD4
  • quote:

Kasım da bir Mass Effect zaten gerisi hikaye. Cod4 den çok şey bekliyordum, beklediğimiz kadar yok gibi, Assassin's Creed den de hiç birşey beklemiyorum zaten.

ne yaptin yaw ... naruto , nfs , assassin , cod4 , brothers in arms , kane & lynch , crysis ve tabiki mass effect . daha ne olsun
  • Naruto: çöp (videolardan görünüyor, getir götür işleri, arcade gerizekalı bir oyun olduğu belli)
    Kane & Lynch: çöp (grafikler komedi, animasyonlar yerlerde)
    Brothers in Arms: maalesef kasım'da çıkmıyor. 2008'e ertelendi. Kasımda Brother's in Arms çıksaydı zaten şölen olurdu direk, Mass Effect kadar bekliyorum
    Assasin's Creed: eh işte diyorum, temeli PoP olan bir oyun geliyor.
    CoD4: PC deki grafiklerle değil E3 deki görüntülerle gelmesi lazım o oyunun. Ancak o zaman çok sarar beni.
    Crysis: PC nin yüzüne bakmadığım için işim olmaz bu oyunla da :) Ki PC çok sağlam olsa bile 7-8 saatte elimizde kalacak, bitecek bir oyun. Benchmark programı yapmış adamlar diğer bir deyişle. Saydığımız oyunların en kısası bu, Multi olayına girmiyorum Halo 3 varken zaten PC çok sağlam olsa bile bakmazdım Crysis multiye.
    Mass Effect: İşte oyun budur. Kasım'da en fazla deli gibi beklediğim oyun.

• brothers in arms , kane & lynch

bunlarda mı kasımda? vay be tam yağmur desenize...
  • BIA kasımda değil maalesef.
  • quote:

Naruto: çöp (videolardan görünüyor, getir götür işleri, arcade gerizekalı bir oyun olduğu belli)
    Brothers in Arms: maalesef kasım'da çıkmıyor. 2008'e ertelendi. Kasımda Brother's in Arms çıksaydı zaten şölen olurdu direk, Mass Effect kadar bekliyorum
    CoD4: PC deki grafiklerle değil E3 deki görüntülerle gelmesi lazım o oyunun. Ancak o zaman çok sarar beni.
    Crysis: PC nin yüzüne bakmadığım için işim olmaz bu oyunla da :) Ki PC çok sağlam olsa bile 7-8 saatte elimizde kalacak, bitecek bir oyun. Benchmark programı yapmış adamlar diğer bir deyişle. Saydığımız oyunların en kısası bu, Multi olayına girmiyorum Halo 3 varken zaten PC çok sağlam olsa bile bakmazdım Crysis multiye.

cop ... yok daha neler .

naruto : anime fanatikleri icin iyi bir oyun olucagi kesin , ha sen anime falan sevmezsin ayri bir konu. ama suana kadar butur oyunlarda getir gotur ve benzeri isleri vardir o yuzden bu tarz sinirlama yapmak anlamsiz. grafikler ise bu tarz bir oyuna daha uygun olamazdi , baya iyi gibi .
    kane & lynch : grafikler zayif ama guzel aksiyon olacakmis gibi gozukuyor.
    assasin's creed : temeli pop ? cikacak her oyunu gecmisteki oyunlarla karsilastirmaya devam edersek , hic bir oyun orjinal degil . onemli olan fikirleri nereden aldiklari degil nasil uyguladiklaridir bence ve AC'de ise baya iyi uygulamis gibiler.
    cod4 : ne diym , anlasilan senin icin sadece grafikler onemli . cod4 demosundaki gibi aksiyonlu enfes ortam cok cok az oyunda bulunur.
    crysis : pc 'nin yuzune bakmam dedin diyecek birsey yok zaten. oyunun verdigi zevke goremi degerlendiriyorsun , uzunlugu kisaligina goremi sende. Benchmark programi .. lol ...

BiA ertelendi demek ha .. tuh ya :/ Neyse ana konuya geri donelim . AOC 6 'ya demin bakabildim , ne enfes bir oyun yaw. Bayadir bu kalitede ucus oyunu cikmamisti. Siddetle herkeze tavsiye edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerich -- 25 Ekim 2007; 18:51:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aerich

quote:

Naruto: çöp (videolardan görünüyor, getir götür işleri, arcade gerizekalı bir oyun olduğu belli)

cop ... yok daha neler .

naruto : anime fanatikleri icin iyi bir oyun olucagi kesin , ha sen anime falan sevmezsin ayri bir konu. ama suana kadar butur oyunlarda getir gotur ve benzeri isleri vardir o yuzden bu tarz sinirlama yapmak anlamsiz. grafikler ise bu tarz bir oyuna daha uygun olamazdi , baya iyi gibi .
    kane & lynch : grafikler zayif ama guzel aksiyon olacakmis gibi gozukuyor.
    assasin's creed : temeli pop ? cikacak her oyunu gecmisteki oyunlarla karsilastirmaya devam edersek , hic bir oyun orjinal degil . onemli olan fikirleri nereden aldiklari degil nasil uyguladiklaridir bence ve AC'de ise baya iyi uygulamis gibiler.
    cod4 : ne diym , anlasilan senin icin sadece grafikler onemli . cod4 demosundaki gibi aksiyonlu enfes ortam cok cok az oyunda bulunur.
    crysis : pc 'nin yuzune bakmam dedin diyecek birsey yok zaten. oyunun verdigi zevke goremi degerlendiriyorsun , uzunlugu kisaligina goremi sende. Benchmark programi .. lol ...

BiA ertelendi demek ha .. tuh ya :/

Ben zaten düşüncemi yazdım. Naruto ve Kane & Lynch üstüne konuşmayacağım kadar çöptür benim için o videoları gördükten sonra.

Assassin's Creed konusunda, orijinalliğine birşey demiyorum, orijinal olabilir de olmayabilir de oynamadan göremeyiz ne detaylar var neler yok. Oyun PoP temelinde olduğu için çok büyük merakla beklemiyorum. (Pop temelli bir oyun oynamam bunu ben, demiyorum mesela, böyle diyen varsa zaten direk bıraksın oyun alemini, artık küçücük bir şeye dahi özenmeden çıkan oyun yok, olamaz da yani) Normal bir şekilde şekilde, durgun bekliyorum, anca gelirse oynarız. Gelmezse de kasımpaşa diyorum.

CoD4 ü oynayanların çoğu CoD2 nin rötuşlanmış hali diyor. PC de High detay açılmıyor demo da, tam sürümde high detayın belli fark yapması lazım grafikte. CoD serisinde grafik önemlidir evet, bunun aksini söyleyecek mi var? Sadece CoD1 şu zamanın grafiklerinden çok uzak olsa dahi oynanır, müthiştir. Gerisi öyle mi? CoD4 ü CoD1 grafiği verseler oynar mıydınız?

FPS oyunlarında grafik önemlidir, bunu kime sorarsan fikirlerin hemen hemen aynı olacağını görebilirsin. CoD4 o grafikle E3 demosunun uzağında.

Crysis konusundada yok artık diyorum. Versinler 2 saat oyunu en baba grafikle, oynayın ne diyim. 7 saatte bitirip kenara atılacak oyun Crysis. Biraz yukarıda oyunları grafik için mi oynuyorsun diyorsun ama Crysis konu olunca çelişme görüyorum. Crysis de o grafik olmasa oynanacak mıydı? Klişeliğin dibine vurmuş senaryoyla ne iş yapacaktı oyun? Grafik görüp zevk demeyin isterseniz o oyuna hangi yeniliği getirmiş oynanış olarak ne yapmış bunu gösterin. Grafikler tabii ki mükemmel ama Crysisin zevki = grafik. Bunun apaçık ortada olduğunu sanıyordum.

O kısalıkta o oyunun benchmarktan farkı yok, bakacaklar benim pc de çalışıyor mu diye, çalışıyorsa oynayıp atacaklar kenara. Göreceğiz yani oyun çıkınca da. Bunların hepsi normal şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Ekim 2007; 19:16:46 >

• onu bunu bilmem de cod 4 betasındaki grafiği x360 da pek fazla oyunda görmedim, özellikle ışıklandırma konusunda üstüne yok sayılır
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.