Şimdi Ara

Ace Combat 6: Fires of Liberation [ÇIKTI!] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
0
Favori
14.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman E3 deki gibi gelecektir diyebiliriz. Sevindim buna. Betasını oynayamamıştım Xbox da.
  • pc deki bölüm seçimi biraz yanlış olmuş gibi, muhtemelen aynı olur grafikler (zaten high demoda seçilmiyodu önceki cod larda hatırladığım kadarıyla), yani o betadaki haritalar mükemmeldi, e3 deki videolara da çok benziyorlardı
    özellikle vacant tı galiba adı haritanın, garaj gibi yerin içinde iken dışarı süper gözüküyodu mesela, yani ışık gölge ciddi bi avantaj olarak kullanılabiliyordu
  • arkadaslar oyunu oynayan yok mu bırılerı su oyunun resımlerını atsın artık.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Herkes şemsiyesini açsın sağanak başladı.
    Ama şemsiyeleri ters tutun yağan şeyleri yakalamak için

Ace Combat 6: Fires of Liberation [ÇIKTI!]

Ama millet hem virtua'yı beğenmedi hemde jerichoyu.LAHANA TURŞUSU

Puan ortalaması %90 olan bir oyunu beğenmiyor da 50 alanların müptelası oluyorsunuz.
    Allah'tan korkun ya 70 incelemenin %87 dediği oyun kötü değildir.

Yok hacı DOA4'ü bir ben beğenmedim o ayrı.Bu bolluk var ama herkes burun kıvırıyo bu ay çıkmış oyunlara ben onu dedim

• oyunu oynayan yokmu...........
  • oyunu tam anlamıyla oynamadım çünkü elimde başka bitmesi gereken oyunlar var fakat ilk intiba fena değil grafiklerden bahsedecek olursak denizin yansıması ve güneşin uçağa vurunca parlaması ve roketlerin oluşturduğu duman efekti çok iyi ama biraz kırılmalar var uçakda uzaktan bakınca yeryüzü fena durmuyor gibi ama alçalınca dandikleşiyor benim nextgenden beklediğim grafik kalitesine ulaşamamış oyun ama bu tip oyunlarda yer grafiğinin çok detaylı olması beklenemezdi zaten fakat oynanması gereken güzel bir oyun benden olumlu geçer not aldı
  • Arkadaşlar, oyun resmi olarak da çıktı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: quad_65

Arkadaşlar, oyun resmi olarak da çıktı mı?

evet resmi olarak çıktı hatta gamespot notunu bile verdi 8.5
  • O siteler oyun çıkmadan önce de inceleyip not verebiliyor.

eBay'den baktım oyun satılıyor, çıkmış. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar oyun aşmış!!

3 Saat önce oturdum başına, yeni geldim. Çok çok zevkli mükemmel ötesi grafikte bir oyun var karşımızda. 3. ve 4. bölümde bir grafik var, oturun Tv başına ağlayın o biçim birşey. Işıklandırma oha dedirtecek gibi gerçekçi ve ilk Crysis de kullanılacak denilen Volumetric Clouds oyunda fink atıyor. Bir bulutlar var öff diyorum. Oynanış çok zevkli, sesler mükemmel gerçekçi. Oyunda senaryo dahi var. Anlatmıyorum spoiler olmasın diye.

NextGen de Ace Combat nasıl psikopat grafikte, psikopat oynanışta olur Namco gösterdi bize. Adamlar aşmış diyorum şok oldum o grafikleri görünce. Oynadığım açık açık ara en iyi Ace Combat oyunu. Kesinlikle ne yapıp edip alın konsollarda görülen en iyi grafiklerden.

SS bayramı olacak biraz, buyrun:

Bu oyun kesinlikle kaçmaz, Xbox 360 da oynadığım en iyi oyunlardan biri.

• Ayrıca oyun bazen baya zorluyor. Mission failed yazısını baya görüyoruz :) Japon oyunlarının bu kısmı var işte, zor oyunlar yapıyorlar. Ama zevkli ve kesinlikle bitirilmesi gereken, tüm bölümlerini, tüm grafiklerini görmemiz gereken bir oyun olmasına engel değil kesinlikle.
  • Raistlin ellerıne saglık harıka resımler..... bu arada oyunu nerden aldıgınıda soyleyebılırmısın........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khyrasothemis -- 27 Ekim 2007; 8:37:02 >
  • bune ya yıılar once F-18 hornet iiçin amiga aldırmıştım

bunu gordum biittim adama şimdi x box aldıracaksınız.ps3 çıkacakmı bu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

bune ya yıılar once F-18 hornet iiçin amiga aldırmıştım

bunu gordum biittim adama şimdi x box aldıracaksınız.ps3 çıkacakmı bu..

PS3 e çıkmayacak. En azından şu an için yok böyle bir haber. Çıksa da 1 seneyi bulur sanırım açıklanıp portlanana kadar.

khyrasothemis, malum yerlerden aldım :)

Oyunu kesinlikle oynayın ya Jerichodan önce keşke bunu indirseymişim diyorum mükemmel herşeyi ya. 95 veririm bu oyuna kesinlikle. :)

Özellikle şu iki görüntüde renk ve ışık öyle gerçekçi ki sanki ATV Ana haberde savaş haberleri izliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Ekim 2007; 12:50:43 >

• Oyun çok zevklıymıs gercektende..PES'i fifayı bırakdım buna sardım bu aralar..Jericho falan bişey ifade etmedi bana ama bu oyun aşmış hakkatende..

Grafıkler olsun replayler olsun sesler herşey müthiş..Conandan sonra benı şaşırtan ender oyunlardan biri oldu (:
  • pal çıktımı arkadaşlar?? oynun demosunu indirdim ve hayran kaldım.Ntsc-u,j var ama pal göremedim..
  • Oyun süper özellikle hikayesi olması süper olmuş ama ara demolarda AA eksikliği var galiba yada bana öyle geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

pal çıktımı arkadaşlar?? oynun demosunu indirdim ve hayran kaldım.Ntsc-u,j var ama pal göremedim..

PAL çıkmadı henüz.
  • bütün serilerini en az 2-3 kere bitirdim psp de bile bitirmiştim :) ps2 yi bile sırf bu oyun yüzünden almıştım. ps3 alacaktım yakın zamanda ama xbox ta çıkması benim içinkötü olacak...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.