Şimdi Ara

Ace Combat 6: Fires of Liberation [ÇIKTI!] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
0
Favori
14.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyunun ntsc j versiyonunu nerden bulabilirim?
  • Yaw bu oyun nasıl ps3 e çıkmaz anlamış değilim.Bütün serileri ps ye çıkmasına rağmen nasıl olurda başka platforma kayar oyun....Yaw bu oyun için bile 360 alınır
  • Ee MS bastı parayı. Kojimayı iyi koruyun..

Şaka maka oyun hakikaten ohalar gibi. Ne desem az, zaten demişimdir bi sayfa önce kesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Ee MS bastı parayı. Kojimayı iyi koruyun..
    />

Şaka maka oyun hakikaten ohalar gibi. Ne desem az, zaten demişimdir bi sayfa önce kesin.

sana pm attım ama pek oralı olmadın...

• Bende başladım oyuna... 2. bölümdeyim, habire mission failed oluyor. Tamam uçak oyunlarında tecrübesiziz ama bi sürü uçağı indiriyoruz, süre bitmeden failed.. noluyo yahu? Yardım please..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Waves

Bende başladım oyuna... 2. bölümdeyim, habire mission failed oluyor. Tamam uçak oyunlarında tecrübesiziz ama bi sürü uçağı indiriyoruz, süre bitmeden failed.. noluyo yahu? Yardım please..

Sadece uçak indirmekle olmuo verilen operasyonları yapcan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barzo1905

arkadaşlar oyunun ntsc j versiyonunu nerden bulabilirim?

NTSC-U versiyonu aynı zamanda NTSC-J makinalardada çalışıyo haberin olsun,bu arada3 gün öncede PAL e çıktı haberiniz olsun...
  • Pek etkileyici grafikleri olan bölümleri yok galiba!BLAZİNG ANGELS 2 takılıyorum, çok hoş bölümleri var ve çok zor bölümleri var.Japon gemi filo'sunu yok etmeye çalıştığımız bölüm mesela.Bunuda çekicem uçak oyunu hasreti çekiyom yıllardırBLAZİNG kesmedi fakat dediğim gibi egzantirik bölümleri yok gibi geldi izlediğim videoya dayanarak söylüyorum.Sadece ormanlı bir bölüm vardı göze hoş gelen, gerisi hep "BASE" tarzı yerlerde geçiyordu.Fakat mutaka çekicem BLAZİNG2den sonra
  • Vay canına operasyonları yapıcakmışım, nasıl da düşünemedim.
  • quote:

Vay canına operasyonları yapıcakmışım, nasıl da düşünemedim.

Ne bilim dostum habire mission failed oluo diosun oyunda kafana göre takılıosn zannettim
  • oyunu haftalardır deli gibi oynuyorum. grafikleri bazı yerlerde oha dedirtiyor. bölümler oldukça uzun ve heyecanlı. gayet sağlam ve iyi kurgulanmış bir senaryosu var. her x360 sahibinin temin etmesi ve oynaması gerekn bir yapım ksinlikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_r_k99

quote:

Vay canına operasyonları yapıcakmışım, nasıl da düşünemedim.

Ne bilim dostum habire mission failed oluo diosun oyunda kafana göre takılıosn zannettim

Operasyonların farkındayım ama tecrübesiz bir oyuncu olmama rağmen yapmam gerekenleri hızlı yaptığımı düşündüğümden öyle yazdım ama neticede gene yetişemiyorum sanırım. Çok hızlı mı olmak lazım nedir.. Süre olayı kasıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucidbit -- 23 Kasım 2007; 10:37:26 >
  • Birkac gundur Ace Combat 6 elimde ve oyun tek kelimeyle Muhtesem
    Grafikler, kontroller, Live destegi, hikayesi, ucaklar, degisik bombalar herseyiyle ucak oyunlari sevenleri tatmin eden bir yapit. Dun 9'cu bölumu gectim...toplam 11 böumden olusuyor oyun. Bunun yaninda Live uzeri 2 tane co-op bölumu var birde degisik versus maclar örn. DogFight, Team Dogfight vs.

Malesef Ace Combat 6'ya ait ucak kontrolleri avrupada satilmiyor, ebay yolu gözuktu bana...onuda aldikmi Allah'ini seven tutmasin beni

Bu oyun benden 9,5/10 alir. Her Xbox360 sahibinin kacirmamasi gereken super bir oyun

• Oyun 8. bölümde save hatası verdi bende ne yazıkkı..9u göremeden bitti oyun benım için..Oynadığım en iyi oyunlardan biriydi gerçektende,oynamayanlara şiddetle tavsiye edilir
  • ben demosunu begenmemistim yeryüzüne yaklasinda grafik dört köse oluyor,iyi bir ingilizce bilmek gerekiyor vs bana yaramaz bu oyun sizin olsun
  • arkadaşlar bi sorum olacak ,ben oyunu bitrdim ama bi sorun var!..
    oyunun son bölümüne kadar uçak listesinde en son sırada bir uçak kaldı açamadım onu.Yani açtığım en son uçk ''F-22A'' .

kendi kendime dedimki oyunu bitirince açılır oda ama oyun bitince sadece SP New Game ,bisuru madaliya ve bonus falan ve Estovakia rengi ( butun uçaklar için) açıldı ama o dediğim son uçak(yani F-22A den sonraki) hala açılmamış durumda!

son uçağı çok merak ediyorum hangi uçak olduğunu bilen ,goren varmı?nasıl açılıyor o ?yardımcı olurmusunuz?
  • şey şu estovakialı ace in kullandığı uçak olması lazım, nasıl açılıyor bi fikrim yok ama
  • bende oyle duşunuyorum ve sanırım oyundaki en iyi uçak tık kendisi

umarım bi yolunu bulup açarım cheatcc ye bi bakmam lazım...
  • Her bölümde tüm yan ve ana görevleri (zaten ana görevleri yapmak zorundayız) yaptığımızda açılıyor olması gerek onun. Yapmış mıydın tüm yan görevleri?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.