Şimdi Ara

Ace Combat 6: Fires of Liberation [ÇIKTI!] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
0
Favori
14.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok yapmadım hepsini ama oda çok uğraştırır bir uçak için bu kadar zor koşullar koymamaları gerekir diye duşunuyorum umarım yan gorevlerle alakası yoktur yoksa yandık zaten oyun biraz zor bi oyun
  • Bir duzeltme yapayim... Ace Combat 6, 11 bölumden olusmuyor! Su an 15'ci bölumdeyim, belki son bölumdur tam emin degilim...amman bitmesin zaten oyunda muhtesem yerlere geldim, hikayeside cok saglam

Birde oyunun singelini tamamen bitirince Ace Of Spades diye birsey acilacak galiba, su an secemiyorum onu...Ace Of Spade'i acanlar varmi? Yeni singel bölumlerimi, yoksa yeni degisik haritalarmi? Yeni Live modlari?

Arash0,
    Hangi zorlukta oynadin, onunlada alakali olabilir eger easy veya medium'da oynuyorsan muhtemelen ondandir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 4 Aralık 2007; 4:20:24 >
  • arash0 arkadasım oyundaki son ucagın adı CFa-44 nosferatu.... ucagın ilk kamuflajlı halını acmak ıcın oyunu "hard" zorluk derecesınde bıtırmen lazım estovakia SP kamuflajlı halını acmak ıcınse "ace" zorluk derecesınde bıtırmek gerekiyor... bu arada ucak dehset bır sey, goruntu olarak hayran kaldım, hele ıkıncıl sılahları tam bı yıkım makınesı ,16 tane hedefe bırden roket atıyor ve bu roketler yer yada hava hedefı ayırt etmıyor...

bunlarda resımlerı (resımler alıntıdır)....

Ace Combat 6: Fires of Liberation [ÇIKTI!]

burdada ace combat da sımdıye kadar cıkmıs butun super uçaklar lıstelenmıs...

""http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_fictional_aircraft_in_Ace_Combat#FZ-23_Stinger ""

• Arkadaşlar 2. Görevi 2 saattir geçemiyorum. Nasıl geçileceği hakkında bir fikri olan var mı?

Hatırlatayım: Çok ani manevra yapabilen, bizdah daha iyi bir uçak filosu var karşımızda. 5dk zaman var. Komutan hava sahasından çıkın ve batıya gidin diyor. 0'a gidiyorum. hiçbirşey olmuyor. Uçakları temizliyorum gene birşey olmuyor kafayı yicem. (Pusulada W yok bu yüzden de kafayı yicem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 4 Aralık 2007; 10:33:10 >
  • 007ybse04 senın anlattıgın gorev 1. bolumde o gorev verıldıgınde harıtayı acarsan orda kacacagın bolge kesık cızgılerle ısaretlenmıs o bölgeye dogru tam guc topuklayacaksın strıgon fılosuna ve cruise fuzelerıne yakalanmadan varırsan dıger goreve gecıyor....
  • khyrasothemis,
    Bu ne bicim bir ucakmis yaw, 16 hedefe ayni ayna roket atmasi - hava ve yer hedefleri fark etmemesi dehset birsey
    Su an normalde bitirmek uzereyim, su en buyuk silahdayim, onu patlatmak zorundayim, bayag bir kasiyor ama gececem. Sonrada Hard'da baslayacam...birde co-op'lari ...versuslari derken, bu oyun bizi bir 100+ saat rahat göturur

007,
    Senden pilot olmaz, he he he
    Radar haritani buyut ve savas sahasindan cik diye emir geldiginde haritada ok isaretleri sinyallesir, onlari takip et... o sekilde de yapabilirsin

• İyi de Komutan Oyun başlar başlamaz West'e gidin Weste gidin diyor. Pusulada West yok komedi yani.
    Bütün düşman uçaklarını düşürüyorum. Oyun gene bitmiyor. Oyun başlar başlamaz 0 tarafına doğru gittim gidebildiğim kadar gene bitmedi.
    İlk ve ikinci bölümü 3 saatte geçemedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: khyrasothemis

arash0 arkadasım oyundaki son ucagın adı CFa-44 nosferatu.... ucagın ilk kamuflajlı halını acmak ıcın oyunu "hard" zorluk derecesınde bıtırmen lazım estovakia SP kamuflajlı halını acmak ıcınse "ace" zorluk derecesınde bıtırmek gerekiyor... bu arada ucak dehset bır sey, goruntu olarak hayran kaldım, hele ıkıncıl sılahları tam bı yıkım makınesı ,16 tane hedefe bırden roket atıyor ve bu roketler yer yada hava hedefı ayırt etmıyor...

@khyrasothemis
    Dostum çok sağol uçak gerçektende umduğum gibi dehşet bişeymiş oyunu tekrar Hard da bitirmeme kesinlikle değecek bu adamlar bu işi biliyor boylece oyunun çabucak rafa kaldırılmasını engelliyorlar

Hemen başlıyorum Harda

quote:

Orjinalden alıntı:Geymer
    Arash0,
    Hangi zorlukta oynadin, onunlada alakali olabilir eger easy veya medium'da oynuyorsan muhtemelen ondandir.

@Geymer
    Dostum ben oyunu Medium da bitirdim huyumdur genelde oyunları ilk Medium da oynarım normal gidişatını gormek için sonra eğer guzel bi oyunsa ve doymadiysam bidaha Hard da oynarım sonra Expert te sonra Elite de sonra...

• Yuru be arash0 kardesim, kim tutar seni...sen benide - tanidigim herkeside gectin. Bir aksam versus veya co-op yapalim Live'da
    Bu arada Expert---> Elite'i anladim, Elite'den sonra ne geliyor **Mega Elite** belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

Yuru be arash0 kardesim, kim tutar seni...sen benide - tanidigim herkeside gectin. Bir aksam versus veya co-op yapalim Live'da
    Bu arada Expert---> Elite'i anladim, Elite'den sonra ne geliyor **Mega Elite** belki

tabi zevkle yaparız yalnız benim Versus oynamam için o uçağa ihtiyacim var onu açmadan Versus oynamam
    riske atmayalım şimdi karizmayi

• Arkadaşlar bende kanyonlu bölüm 9. yada 10.bölüm orda kaldım bi türlü geçemedim yardımcı olabilirmisiniz?
  • Arkadaşlar, BLAZİNG ANGELS 2'yi oynayan ve bitiren varmı, varsa bu oyunla mukayese edermisiniz?Ben şahsen BLAZİNG'i büyük bir iştahla bitirdim ve üzerine bu nasıl gider bilmiyorum.Damağımda kalan tadı bozamı, yoksa o tadı tazelermi?Zaten başka uçak oyunu yok denecek kadar az
  • ozaman sana şoyle soyleyeyim bende Blazing Angels 2 yi bitirdim ve çok zevk aldım o oyunu oynarken çok guzel bi oyun grafikleriyle hikayesiyle ve akıcı oynayışıyla ama şimdi gelelim Ace Cmbat 6 ya!!....

dostum bu oyunla kıyaslaya bileceğin tek oyun Ace Combat 5 ola bilir!yani Blazing Angels la kıyaslama bile arada nerdeyse bir generasion kadar fark var .Ace Combat 6 resmen film izliyorsun gibi inanılmaz grafikleri var ve benim bu gune kadar oynadığım bitirdiğim en iyi uçak oyunu hikayesi de çok guzel ve sağlam oynayışı da zaten eski ace combat seisinden biliyorsundur eğer bu serii oynadıysan ama bu oyun için çıldıran ps3 sahipleri de olduğunu belirtmek istiyorum ve HİÇ DUŞUNMEDEN bu oyunu temin edip oynamanı şiddetle tavsiye ediyorum pişman olma olasılığın yok! Çunku bu uçak oyunu sevmeyenler için bile kaçırılmaması gereken bi oyun kesinlikle hit bir oyun ...

quote:

Orjinalden alıntı:KURT85

Arkadaşlar, BLAZİNG ANGELS 2'yi oynayan ve bitiren varmı, varsa bu oyunla mukayese edermisiniz?Ben şahsen BLAZİNG'i büyük bir iştahla bitirdim ve üzerine bu nasıl gider bilmiyorum.Damağımda kalan tadı bozamı, yoksa o tadı tazelermi?Zaten başka uçak oyunu yok denecek kadar az

• 2 saat kadar evel Ace Combat 6 bitti, 15 bölumden olusuyor oyun ama ne 15 bölummus be, superdi vallaha...özellikle 15'ci bölum surprizlerle doluydu

Expert modu acildi simdi ama onu Nosferatu'mu aldigimda oynarim

KURT85,
    Bu oyunu kacirma, hikayesinden tut, grafigine, kontrollerinden tut live destegine kadar mukemmel bi oyundur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 5 Aralık 2007; 9:30:59 >
  • ARASH, GEYMER

Çok teşekkür ederim.Oyunun ne olduğu zaten belli fakat BLAZİNG ENGELS 2 tarihi bir oyun ve onunda inanılmaz bölümleri vardı arashOŞüphem kalmadı
  • Ben de bitirdim oyun sonunda,çok zevkliydi valla. Denemeyenler acilen edinsin oyunu,grafikler falan muhteşem. Hem volemtric clouds olayı için directx 10 a falan gerek olmadığını da anlıyoruz.
  • Volumetric Clouds için DX10 a gerek yok değil de, GPU nun DX9 olmadığını anlıyoruz buradan bir de
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Volumetric Clouds için DX10 a gerek yok değil de, GPU nun DX9 olmadığını anlıyoruz buradan bir de

Ben bekliyorum zaten ms'den bir bomba,bir update ile bakmışız direct x 10 tantanaları sm4 falan.
  • Selam, arkadaşlar ben ilk bölümü geçemedim, düşmanlar bitmiyo zaman bitiyo, nasıl iştir anlamadım ki, sürekli yeni düşman uçaklarını işaretliyo haritadan ben onları öldürdükçe onlar gelmeye devam ediyo,hızlıda öldürsem faydasız ya mermim bitiyo yada zaman bitti game over diyo. nasıl geçicem ilk bölümü yardımcı olabilirmisiniz rica etsem.
  • Dostum bütün düşmanları öldürmeye kasma.
    Bir süre sonra radardaki beyaz ok işaretlerini takip et...

Walla aslında bende 5. bölümde takıldım.
    A,B ve C operasyonları var. yarım saatte A yı B yi bitiriyorum sonra bir roket yiyorum olay bitiyor. Save olmadığı için 5. bölüme baştan.
    Baymaya başladı. Atladığım bir püf nokta mı var. Save olayı yok değil mi oyunun ortasında.
    Veya operasyonlarda dikkat etmemiz gereken püf noktalar varmı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.