Mrblar,benim sorunum şu; Ace Mega Codeci kaldıramıyorum,uninstall dosyasıda var ve erişim engellendi diye sorun çıkartıyor. Ayrıca sormak istediğim diğer bir konu ise kendim elle kaldırmanın yolu nasıldı?? ( uzun sürdüğünü biliyorum fakat nerden nasıl yapıldığını maalesef bilmiyorum ) Acil cvp yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
Eğer program bilgisayar normal açıkken sürekli aktif ise kaldıramayabilirsin. Güvenli modda kaldırmayı dene. Yine kaldıramazsan güvenli modda Ccleaner ile kaldırmayı dene
quote:
Orjinalden alıntı: JANT!
Eğer program bilgisayar normal açıkken sürekli aktif ise kaldıramayabilirsin. Güvenli modda kaldırmayı dene. Yine kaldıramazsan güvenli modda Ccleaner ile kaldırmayı dene
eğer kaldıramazsan revo uninstaller programını dene kesin çözümmm
quote:
Orjinalden alıntı: gibicibicis
quote:
Orjinalden alıntı: JANT!
eğer kaldıramazsan revo uninstaller programını dene kesin çözümmm
Hiçbirşey kesin değildir dostum. Formatsız silinmeyen programlar hatta formatla silinmeeyen virüsler var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme