Şimdi Ara

acele cpu soğutucu önerilerinizi bekliyorm arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar E4400 bi işlemci aldım yavaş yavaş oc yapmaya başlayacağım lütfen piyasada rahat bulabileceğim bir f/p cpu soğutucu önerin çok kararsızım

• AC Freezer pro7 olabilir. Aslına bakarsan kendi soğutucusu ile de çok iyi değerler yapıyor. Ben E2160 ı 3GHz de kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

AC Freezer pro7 olabilir. Aslına bakarsan kendi soğutucusu ile de çok iyi değerler yapıyor. Ben E2160 ı 3GHz de kullanıyorum.

knKA SANA katılıyorum ama ACfreezer pro7 hakkında pek bişey bilmesemde bildiklerime göre gerçekten işe yarayabilir
  • beyler yha bu konuda hakiki bilgisi olan bi yazabilirmiii
  • yavaş yavaş o/c yapacaksan stok fanla da rahat 3 görürsün

bu arada ac7 bende var
    bugünde geçsin termal macun otursun tam bi yerine bende bakacam bakalım ac7 neler yapabiliyo
  • saolun arkadaşlar tavsiyeler için bende artic freezer düşünüyordum sessizliği ve fiyatı sebebiyle çünkü smilodon kasa var ve fanlar umduğumdan daha çok ses çıkarıo
  • Arkadaşım, Freezer7 güzel soğutucu, performansına göre, ucuz da..
    Ama oc yapacağını söylüyorsun. Bu iş hastalık gibidir. Daima daha ilerisini istersin ve daha güçlü bir işlemci aldığında, Freezer7 yı tam devir çalıştırdığında, pek o kadar sessiz olmadığını ve yetmediğini anlarsın..
    Acizane bu kardeşini dinlersen eğer, İnfinity, Ninja türü, yani 120 lik fan takılabilen bir soğutucuya yönel. En azından, fanı ses yapmaya başladığında, değiştirebilirsin.
    Ben, Freezer7 yi sadece fanını değiştiremediğim için satmıştım. Şu an İnfinity kullanıyorum ve kasayı her açmamda, o alâmete bir defa daha hayran oluyorum..
    Saygılar, sevgiler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En basitinden ThermalTake BigTyphoon al ki daha da yuklenmek istedigin zaman islemcine isi sorunun olmasin...
  • en basitinden bigtyphoon demişsinde nerde var ben bulamadım nette bt hem tt mini typ nası arkadaşlar kullanan yok mu..?
  • ZALMANIN FİYAT / PERFORMANS ÜRÜNLERİNE BAKABİLİRSİN FİREBALL DAN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.