Bildirim
acele cpu soğutucu önerilerinizi bekliyorm arkadaşlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
AC Freezer pro7 olabilir. Aslına bakarsan kendi soğutucusu ile de çok iyi değerler yapıyor. Ben E2160 ı 3GHz de kullanıyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: DigitalWorld
AC Freezer pro7 olabilir. Aslına bakarsan kendi soğutucusu ile de çok iyi değerler yapıyor. Ben E2160 ı 3GHz de kullanıyorum.
knKA SANA katılıyorum ama ACfreezer pro7 hakkında pek bişey bilmesemde bildiklerime göre gerçekten işe yarayabilir -
beyler yha bu konuda hakiki bilgisi olan bi yazabilirmiii -
yavaş yavaş o/c yapacaksan stok fanla da rahat 3 görürsün
bu arada ac7 bende var
bugünde geçsin termal macun otursun tam bi yerine bende bakacam bakalım ac7 neler yapabiliyo -
saolun arkadaşlar tavsiyeler için bende artic freezer düşünüyordum sessizliği ve fiyatı sebebiyle çünkü smilodon kasa var ve fanlar umduğumdan daha çok ses çıkarıo -
Arkadaşım, Freezer7 güzel soğutucu, performansına göre, ucuz da..
Ama oc yapacağını söylüyorsun. Bu iş hastalık gibidir. Daima daha ilerisini istersin ve daha güçlü bir işlemci aldığında, Freezer7 yı tam devir çalıştırdığında, pek o kadar sessiz olmadığını ve yetmediğini anlarsın..
Acizane bu kardeşini dinlersen eğer, İnfinity, Ninja türü, yani 120 lik fan takılabilen bir soğutucuya yönel. En azından, fanı ses yapmaya başladığında, değiştirebilirsin.
Ben, Freezer7 yi sadece fanını değiştiremediğim için satmıştım. Şu an İnfinity kullanıyorum ve kasayı her açmamda, o alâmete bir defa daha hayran oluyorum..
Saygılar, sevgiler.. -
En basitinden ThermalTake BigTyphoon al ki daha da yuklenmek istedigin zaman islemcine isi sorunun olmasin... -
en basitinden bigtyphoon demişsinde nerde var ben bulamadım nette bt hem tt mini typ nası arkadaşlar kullanan yok mu..? -
ZALMANIN FİYAT / PERFORMANS ÜRÜNLERİNE BAKABİLİRSİN FİREBALL DAN
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X