Şimdi Ara

ACELE HDD BÖLME PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba . hp marka laptopumun 150 gb lık diskini böldüm yalnız şimdi böldüğüm kısım görünmüyot . olay tam olarak şöyle bilgisayarıma sağ tıkladım manage den (ingilizce olduğu için böyle tarif etcem) disk management ordan c sürücüne sağ tıklayıp shrink volume dedim ordan belirtilen değeri 100 gb olarak gösterdim maksadım 100gb lık yeni bi bölüm açmak . ordan tmm deyince yeni bölümü oluşturdum. sonra o sürücüye format atıp kullanılır hale geçirdim. içinede önemli dosyalarımı attım. sabah yaptığım bu işi akşam laptopu açınca yeni oluşturduğum alan görünmüyor bilgisayarımda . hatta masaüsütne kısayol yapıştırmıştım onun üstünde soru işareti belirmiş . disk management a girince orda görünüyor ama ulaşılamıyorr . iç,nde önemli bilgiler olduğu için o sürücüye ormat atmak istemiyorum yoksa silencekler . bu işin içinden nasıl çıkarım bana yardımcı olursanız seviinirim. teşekkürler

• bu arada vista home premium kullanıyorum . lütfen yardım
  • galiba kimsenin bu konuda bi bilgisi yokk . yinede teşşekkürlerr . ben araştırnaya devam edeyimm
  • Başlat - çalıstır - diskmgmt.msc yazıp entera basın. Disk yönetimi gelecek. Orada bölümlenmemiş alanı görebilir ve düzeltirsiniz, (bölüm oluştur) tabii sonrada yeni bölümü biçimlendireceksiniz....

Bu konu ile ilgili eski konulara bakıp, uygun çözümü bulmak daha kolay olurdu. Burada cevap beklemek le sıkılmazdınız.

HARD DISK İLE İLGİLİ BİLİNMESİ GEREKEN NOTLAR
    http://forum.donanimhaber.com/m_4872162/tm.htm

HARİCİ ve DAHİLİ HDD BÖLÜM OLUŞTURMA (Fotolu Anlatım)
    http://forum.donanimhaber.com/m_17650885/tm.htm

• bölümlenmiş alanı görebiliyorum fakat düzeltme yapamıyorum sağ tıklayınca bazı işlevler aktif değil . format seçeneği var ama bu o bölümlenmiş alanı silmezmi bana içindekiler gerekli . verdiğin linkede bakıyrumm saoll
    quote:

Orjinalden alıntı: nihat35nihat

Başlat - çalıstır - diskmgmt.msc yazıp entera basın. Disk yönetimi gelecek. Orada bölümlenmemiş alanı görebilir ve düzeltirsiniz, (bölüm oluştur) tabii sonrada yeni bölümü biçimlendireceksiniz....

Bu konu ile ilgili eski konulara bakıp, uygun çözümü bulmak daha kolay olurdu. Burada cevap beklemek le sıkılmazdınız.

HARD DISK İLE İLGİLİ BİLİNMESİ GEREKEN NOTLAR
    http://forum.donanimhaber.com/m_4872162/tm.htm

HARİCİ ve DAHİLİ HDD BÖLÜM OLUŞTURMA (Fotolu Anlatım)
    http://forum.donanimhaber.com/m_17650885/tm.htm

• haala olayı değerli bilgilerinizi bekliyorumm teşekkrürlerr
  • Partition magic programını bul ve kur, onarim modu olmasi lazim icinde..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saol arkadaşım bi bakayım giderebilcekmiyimm
    quote:

Orjinalden alıntı: abduaty

Partition magic programını bul ve kur, onarim modu olmasi lazim icinde..
  • Ayrica hupersipersonik onemli bilgilerini kazara silersen Get Data Back yazilimini temin edip kurmani tavsiye ederim
  • peki bu PARTITION RECOVERY yada PARTITION MANAGER programları işimi görürmü benim için önemli olan böldüğüm partittion daki verilerr. saol tekrardann
    quote:

Ayrica hupersipersonik onemli bilgilerini kazara silersen Get Data Back yazilimini temin edip kurmani tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: evildoer_61

peki bu PARTITION RECOVERY yada PARTITION MANAGER programları işimi görürmü benim için önemli olan böldüğüm partittion daki verilerr. saol tekrardann
    quote:

Ayrica hupersipersonik onemli bilgilerini kazara silersen Get Data Back yazilimini temin edip kurmani tavsiye ederim

o dedigin iki programi da kullandim.. Soyledigim program bunlari en az bese katlar oyle diyeyim gerisini sen dusun :)

defalarca fdisk yemis ve formatlanmis harddiskten 3 senelik veriyi sorunsuz kurtardim ya daha ne diyeyim..

• quote:

Orjinalden alıntı: evildoer_61

peki bu PARTITION RECOVERY yada PARTITION MANAGER programları işimi görürmü benim için önemli olan böldüğüm partittion daki verilerr. saol tekrardann
    quote:

Büyük ihtimal sorunun çözebilir........
  • teşekkürler arkadaşlarr programı sağlam indirebilçeğim bi sayfa vrebilirmisiniz. kısaca kullamıyla ilgilide bi info verirseniz sevinirim .
  • Burda oyle linkleri paylasani 293180381203981091481491*4019*41049*140194*0 küsür gün tatile gönderiyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.