Şimdi Ara

acele yardimmmm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben yaklasik 1.5 yildir SE k790i kullaniyoum we simdiye kadar kullandiim en mukemmel telefon. ses, kamera, kullanislilik vs. defalarca dusurdum merdivenden yuwarladi sadece cizik war telde.. fakat 2ay once telefonu tuwalete dusurdum ama hemen icini acip alkolle silip kurulayip calistirdim fakat ozamandan beri cesitli problemler cikiyo. kendi kendeine kapanip aciliyo. son olarakta hic acilmadi we servise werdim. simdi tekrar bozulmasindan korkuyorum we iyice gitmeden satip yeni bir telefon almak istiyorum. aklimda samsung e840 war. baskada istediim gibi bisi bulamadim. samsung hem ucuz hemde sekil olarak guzel. e840 sizcede alinirmi yoksa baska tawsiyeleriniz warmi?

• Telefonda aradığın özellikler ve bütçen nedir ?
  • e840 hepsiburda da taksitle 350ye falan gelio. bende o ciwarda bisi ariyorum
  • SE den sonra samsung kullanmak zordur. K790 DAKI LERI e840 da bulamayabılırsın kardsm bence bı daha düşün derim.
  • BANA DÜŞMEZ AMA W810 AL BENCE, K790 NI ARATMAZ SANA!!
  • yaa aslinda k790i ilk aldiim zaman hic elimden dusurmuyodum. muzik foto falan. ama simdi bi baktim en son fotoyu 24gun once cekmisim. muzik zaten dinlemiorum telde. mp3calar aldim. simdi esas istediim guzel gorunuslu. ortalamanin biraz ustunde ses we kamera. o yuzden e840 dusundum. baska onerebileceginiz tel warsa onuda dusunebilirim...
  • KARDEŞİM SAMSUNGUN E950 SİDE GÜZEL Bİ TELEFON HEM ŞIK HEMDE ÖZELLİKLİ FİYATIDA YANLIŞ HATIRLAMIOSAM 320 CIVARIYDI AMA D900İ DE ALABİLİRSİN ONUDA TAVSIYE EDERİM..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • d900 eskidi artik yaa. e950 dusunebilirim aslinda. acaba 840mi iyi 950mi??
  • kardeşim BEN E950 DERİM 2GÜN KULLANDIM VE TATMİN EDİCİ BİR TELEFON.
  • saolasin. bidaha bakiiim ona ben:D e840 kullanan yokmuuu
  • çok kararsız gördüm seni
    u600 ü de düşünebilirsin
  • k 790 dan sonra kendini başka bir modelle yapacağını düşünmüyorum e 840 k 790 dan sonra hayal kırıklığı olur

bence çok üst modellere bakmalısın yoksa memnun kalamazsın ben düşünüyorum

k 790 k 810 telefonum bozulursa ne alacağım yine aynı modeli alırdım

herhalde
  • yaa ayni modeli istiorum aslinda ama dediim gibi hic bi ozelligini kullanmiyorum artik nerdeyse. o yuzdende ince we sik bi telefon istiorum. o yuzden aynisindan almak istemiorum. bu gun bidaha dusundumde k790 telefonumuda satmiicam. kopamadim ondan. bozulana kadar kullanirim:D
  • E840 alınmaz...
    5700 al.
  • u600 ü pek begenmedim acikcasi. arkadasimdan alip kullandim 1gun. kullanim olarak rahat. fakat kizagi oynamaya baslamis we feci sekilde boyasi sokulmus. sogudum o yuzden
  • nokia 2defa kullandim we bidaha kimse kullandirtamaz bana nokia ya se ya samsung
  • arkadas kameradan muzikten sıkıldım diyorsn bence toshiba g 500 almalisin telefonda wifi edge gprs ve onemlisı ise 3g yani goruntulu konusma 416 mhz cok hizli bir islemci. tel gayet sik ve fiyati su an vatan da 410 ytl. suan bir avm de baglandigim wirelesr tan size tel ile yaziyom bu tel ile net te dolasmasi cok zevklı bence artik seninde bir smartphone kullanicisi olman gerekli
  • bugün vatandan aldım e840. ilgilenen herkese teşekkürler:D
  • Hayırlısı olsun kardeşim
  • saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.